• BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

YRP SON DÜZLÜKTE DAĞILDI!

Dikmen mahalle muhtarı Menderes Ayvaz’ın; “ LİSTEMDE DİKMENLİ İSTEMİYORUM” çıkışına sessiz kalmayan belediye meclis üyeleri kendilerine verilen sözlerin tutulmadığını gerekçe göstererek listelerden istifa ettiler.

SİYASET 4.03.2024 12:15:00 994 0
YRP SON DÜZLÜKTE  DAĞILDI!

BARDAĞI TAŞIRAN SON DAMLA, LİSTEMDE DİKMEN’Lİ İSTEMİYORUM!

Yaklaşan 2024 yerel seçimlerinde YRP’nden Hendek Belediye Başkan adayı  olarak açıklanan Dikmen mahalle muhtarı Menderes Ayvaz’ın; “ LİSTEMDE DİKMENLİ İSTEMİYORUM”  çıkışına  sessiz kalmayan belediye meclis üyeleri  kendilerine verilen sözlerin tutulmadığını gerekçe göstererek listelerden istifa ettiler.  

KAMUOYUNU DOĞRU BİLGİLENDİRMEZ VAZİFEMİZ

    YRP Yönetim kurulu üyeleri yaptığı basın açıklamasında meclis üyeleri adına YRP Belediye Başkan Aday Adayı Gürkan Özer yaptı. Zehir zemberek açıklamada Özer; “ bu akşam burada toplanmamızın nedeni parti içinde yaşanan sıkıntıların dışa  yansımasıdır. Seçimler arifesinde başkan aday adaylığı sürecinde Sakarya genelinde ilk resmi başvurumuzu yaparak çalışmalarımıza başlamıştık. Geldiğimiz bu süreçte bazı fikir ayrılıkları ve teşkilatın adayları ve meclis üyelerini yıpratması nedeni ile kamuoyunu doğru bilgilendirme adına böyle bir açıklama yapma zarureti  doğmuştur.

YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZİN VE ÇALIŞMA ARKADAŞLARIMIZIN KARARINA RAĞMEN İLÇE BAŞKANI KENDİSİNİ GARANTİ ALTINA ALMAK ADINA MECLİS ÜYELİĞİNDE ISRARCI OLDU

    Özer; “ Belediye başkan aday adaylığı sürecinde teşkilat mensuplarımızla yaptığımız toplantılarda görüşleri alınarak sahada Menderes Ayvaz ismi altında seçimlere katılma kararı almıştık. Fakat Menderes Ayvaz isminin onaylanmasına kadar geçen zaman zarfında Genel merkez, il ve ilçe başkanlığı  nezdinde sorun ve sıkıntılar yaşandı. Akabinde ilçe başkanlığımıza bizim Menderes Ayvaz isminin arkasında durmamıza rağmen ilçemizden başka bir aday dayatması yapıldı. Bütün çalışma arkadaşlarımız ve yönetim kurulu üyelerimizden de onay gelmemesi üzerine mevcut ilçe başkanımız kendisi aday olacağını beyan etti. Yine teşkilat mensuplarımız ve meclis üyesi adaylarımız da bunun doğru olmadığını, ilçe başkanlığı görevinde kalması gerektiği yönünde  Sedat Yalçın’ın aday olmaması yönünde fikir birliği oluştu. Akabinde başta genel merkez il ve ilçe yönetiminde yapılan istişareler neticesinde Menderes Ayvaz ismi ortaya çıktı ve aday adayımız aktif olarak sahaya çıktı ve çalışmalara başladık. “

OLUMSUZLUKLAR DİZ BOYU

   Özer; “ Bugün geldiğimiz süreçte ise üst üste yapılan toplantı ve istişarelerde mevcut ilçe başkanımız Sedat Yalçın maalesef meclis üyeliklerine müdahil olarak adayımız Menderes Ayvaz’ın meclis üyesi sıralamasında kendisini  1. Sıraya yazdırması münasebeti ile teşkilat ve meclis üyesi arkadaşlarımız oylaması sonrasında kendisinin olmaması gerektiğini fakat tekrar kendisinin meclis listesinde yer alması münasebeti ile bu olumsuzluklar cereyan etti.

KONTENJAN ADAYLIĞIMDAN ÇEKİLİYORUM

   Özer; “ Akabinde adayımız Menderes Ayvaz ile görüştüğümde ben sahada yapacağım çalışmalarla mevcut ilçe başkanının olduğu listede benim dahlimim olmaması gerektiğini ve onların içeriye sokularak listede yer alması sebebi ile çekileceğimi beyan ettim. Kendisi bu söylemime herhangi bir cevap vermedi sessiz kalmayı tercih etti. Bu durum karşısında partimin kontenjan sıralamasındaki 1. Sıra adaylığımdan çekilmiş bulunmaktayım.” 

VERİLEN SÖZLERE RAĞMEN

   Özer; “ Yine bölgesel anlamda teşkilat mensuplarımız ile yaptığımız çalışmalarda kendi bölgesinde hatırı sayılır bir oy potansiyeline sahip olan Ali Riza abimiz de önceki listede var iken ikinci listede isminin olmaması münasebeti ile  kırgınlık yaşanmıştır. Bunun yanı sıra bazı dernek temsilcisi arkadaşlarımıza listede yer verileceği sözleri verilmesine rağmen listede yer verilmediği, yanı sıra partide bizden daha eski olan ve kendisine liste sözü verilen Bekir Albayrakoğlu’da  listede yer bulamadı. Halkla ilişkiler başkanımız Önder Ocak ve AR-GE başkanımız Erdal Aydın’da  bu süreçte ilçe başkanının mevcut uygulamaları nedeni ile teşkilat dışı bırakılarak burada yalnız bırakılmıştır.”

BU SÖYLEDİKLERİMİZ ŞAHİTLİ VE İSPATLIDIR

   Özer; “ Son olayda meclis üyesi sıralamasında ilçe başkanımızın en son yapılan gece toplantısında ertesi gün meclis listesindeki yerinden ayrılacağını beyan etti. Meclis üyesi ve teşkilat üyesi arkadaşlarımız buradalar hepsi yaşananların bire bir şahitleridir.” 

MENDERES BAŞKAN LİSTEYE MÜDAHİL OLAMADI

   Özer; “ İlçe başkanımız o akşam listeden ayrılacağını beyan etmesine rağmen ertesi gün listeden ayrılmayacağını ve il yönetiminin kendisine baskı uyguladığını belirtti. Ve listeyi Sakarya İl Başkanlığının yapacağını beyan etti. Bu konuşmaların sonrasında bizler Menderes Ayvaz ile görüşerek  kendi çalışacağı listeyi kendisinin oluşturmasını istedik fakat kendisi bize müdahale edemeyeceğini söyledi. Nihayet geldiğimiz süreçte ilçe başkanı kendi ismini meclis listesinde 1. Sıraya yazdı. Kendisine yakın isimleri de meclis listesinde yer vererek  bu sonuçların doğmasına sebep olmuştur. Bundan sonraki süreçte bizlerin YRP ile herhangi bir bağı kalmamıştır demiyoruz bizler halen partimizin üyesiyiz. Partimizden istifamız söz konusu değildir. “

YAŞANANLARIN SORUMLUSU İLÇE BAŞKANIMIZIN EGOSUDUR

Özer; “ Bu konu partimizin konusu değildir sadece mevcut ilçe başkanının kendi egosal mevzusudur. Maalesef bu mevzu meclis üyelerimizin listeden çekilmeleriyle benim bölgemin insanı olan adayımız Menderes Ayvaz’ı etkileyecek bir durumdur. Allah Menderes Ayvaz’a çalışmalarında yardım etsin.”

MİLLİ GÖRÜŞ DAVASI KİŞİSELLEŞTİRİLEMEZ

    Özer; “ Bundan sonraki süreçte mevcut kişilerin davanın zarar göreceğini, YRP’nin Hendek’de kan kaybı yaşayacağını genel merkezimize de deklare ettik fakat bir sonuç alamadık. Bundan sonraki süreçte herhangi bir siyasi parti çatısı altında çalışacağız yönünde kimseye yeşil ışık yakmadık. Biz davamızın peşinde dışarıdan aynı şekilde devam ettireceğiz. Bu konularla ilgili herkesin sorularına cevap vermeye ve iddialarımızı ispatlamaya  hazırız. Milli görüş davamızda ben ve arkadaşlarımın hiçbir çekincesi yoktur. Hepimiz davamıza sahibiz. Bir burada tepkimizi mevcut ilçe başkanının meclis listesinde olmasına tepkimizi gösterdik.” 

İLÇE BAŞKANI BİZE VERDİĞİ SÖZLERİ TUTMADI VATANDAŞA VERİLEN SÖZLERİN TUTULACAĞINDAN ENDİŞEMİZ VAR

   Özer; “ Kendisi bu konuda arkasına il yönetimini de alarak kendi ismini yazmış bulunuyor. Buna tepki olarak bizlere teşkilat mensuplarımızın önünde söz verilmesine rağmen kendisi mevcut aday adaylarının seçimi kazanmaları halinde  bazılarının belediye başkan yardımcısı olacağının sözünü veriyorum demesi oylamaya sunuldu ve kabul görmüştü. Verilen sözlerde durulmaması karşısında ben Gürkan Özer olarak  Hendek Belediyesi Meclis Üyeliği 1. Kontenjan üyeliğinden çekilmiş bulunmaktayım. Bu süreçte bana destek veren her arkadaşıma huzurlarınızda teşekkür ediyorum. “

İSTEYEN HER BİR ARKADAŞIMIZ İSTEDİĞİ ADAYI DESTEKLEYEBİLİR

    Özer; “ Bundan sonra bana bu süreçte destek veren arkadaşlar gönülleri nereyi istiyorsa o adaya destek verebilirler. Çünkü biz bu şekilde yalan yanlış işler yaparak bizlere söz veren insanların sözlerini tutmamaları ortada iken sahada vatandaşlara verilen sözlerin tutulacağına inanmıyoruz. Bu nedenle bu oluşumda olmadığımız, olmayacağımızı kamuoyuna beyan ediyoruz. Bundan sonraki süreçte siyasi arenada yer alır mıyız almaz mıyız ekibimizle birlikte bu zamana kadar yaptığımız gibi bundan sonrada istişare ederek karar vereceğiz. Hiçbir siyasi partiyle görüşmemiz olmadı ama bundan sonraki süreçte nasıl bir yol alabiliriz istişare toplantımızdan sonra karar vereceğiz. “ dedi.

MENDERES AYVAZ NE YAPAR?  ADAYLIKTAN ÇEKİLİR Mİ?

   Basın mensuplarından gelen;  “ YRP Hendek Belediye Başkan Adayı Menderes Ayvaz bu durumda ne yapar? “ Sorusu üzerine Özer;  “bu konu Menderes Ayvaz’ı bağlar ne yönde karar verecektir bunu zaman gösterecek” şeklinde cevapladı.

MENDERES AYVAZ: “ LİSTEMDE DİKMEN’Lİ İSTEMİYORUM!!!”

    Özer; “ Başkan adayı Menderes Ayvaz gençlerimizin ve teşkilat mensuplarımızın bulunduğu bir toplantıda maalesef kendisi; “ LİSTEMDE DİKMEN’Lİ İSTEMİYORUM!”  diyerek açıkça görüşünü beyan etti. Sebebini sordum ama cevap alamadım. Menderes başkan bunu söylemesine rağmen son 2-3 haftalık süreçte sahada kendisinin yanında durdum desteğimi verdim. İş buraya kadar geldikten sonra bu yolda devam etmek gereksizdi. Menderes başkanımız kendi listesini kendisi hazırlayamadı bütün bu söylediklerim şahitli, ispatlıdır. Kendi köylülerimizde bu yaşananlara şahittirler.  Kendileri doğruları konuşmak isterlerse yüzleşmeye hazırım. Hayırlı olsun demekten başka çaremiz yok.

BENİ İSTEMEMESİNE RAĞMEN BEN DESTEĞİMİ VERDİM

  “ Beni istememesine rağmen ben kendisine destek verdim. “ diyen Özer, yüreğindeki ve çalışma arkadaşlarının kırgınlığının sözcülüğünü yaptı. 

 


BAŞKAN İRFAN PÜSKÜLLÜ HENDEKLİ MUHTARLARLA YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

SESOB VE ESNAF ODALARI BAŞKANLARINDAN BAŞKAN İRFAN PÜSKÜLLÜ’YE ZİYARET

KAZA UCUZ ATLATILDI

ALLAH RAHMET EYLESİN

KIRŞEHİR’İ FETETTİK!

ESKİ HASTANE BİNASININ YIKIMINA BAŞLANDI

BAŞKAN DEĞİŞTİ HER ŞEY DEĞİŞTİ!

VEFAT!

SİVİL TOPLUM ÖRGÜTÜ TEMSİLCİLERİNDEN PÜSKÜLLÜ ZİYARETİ

KALDIRIMLAR ÖZGÜRLÜĞÜNE KAVUŞTU

FABRİKA YETKİLİLERİNE KANSERLE MÜCADELE İLE İLGİLİ BİLGİLER VERİLDİ

ÜNİVERSİTE BAHÇESİNDE 23 NİSAN ETKİNLİĞİ

BAŞKANLA BİRLİKTE HİZMET ANLAYIŞI DA DEĞİŞTİ!

TOÇOĞLU HENDEK’DE

BELEDİYE ÇİÇEK BAHÇESİNE DÖNDÜ

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK ve ÇOCUK BAYRAMI TÖRENLE KUTLANDI

VEFAT

ALPEREN OCAKLARI’NDAN BAŞKAN İRFAN PÜSKÜLLÜ’YE ZİYARET

BAŞKAN İRFAN PÜSKÜLLÜ’DEN 23 NİSAN MESAJI

ŞAMPİYON TAKIMDAN BAŞKAN İRFAN PÜSKÜLLÜ’YE KUPALI ZİYARET

BAŞKANLIK KOLTUĞU ASYA YAĞMUR’UN

VEFAT

KAYIP ÇOCUĞUMUZ BULUNDU

NEREDE KALDI İNSAFINIZ VE VİCDANINIZ?

U 15 HENDEK OLİMPİK SPOR KULÜBÜ TAKIM HALİNDE TÜRKİYE ŞAMPİYONU

ULUDERE İLAÇLANMALI

EMEKLER BOŞA GİTMESİN!

BAŞKAN PÜSKÜLLÜ MÜJDEYİ VERDİ “SABRİ ÜLKER MYO PROJESİ KALDIĞI YERDEN DEVAM”

GAZETENİZ HENDEK ŞAFAK SALI GÜNÜ ÇIKIYOR

BAŞKAN PÜSKÜLLÜ’DEN RADİKAL KARAR!

Yükleniyor

BAŞKAN İRFAN PÜSKÜLLÜ HENDEKLİ MUHTARLARLA YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

SESOB VE ESNAF ODALARI BAŞKANLARINDAN BAŞKAN İRFAN PÜSKÜLLÜ’YE ZİYARET

ESKİ HASTANE BİNASININ YIKIMINA BAŞLANDI

BAŞKAN DEĞİŞTİ HER ŞEY DEĞİŞTİ!

SİVİL TOPLUM ÖRGÜTÜ TEMSİLCİLERİNDEN PÜSKÜLLÜ ZİYARETİ

KALDIRIMLAR ÖZGÜRLÜĞÜNE KAVUŞTU

ÜNİVERSİTE BAHÇESİNDE 23 NİSAN ETKİNLİĞİ

BAŞKANLA BİRLİKTE HİZMET ANLAYIŞI DA DEĞİŞTİ!

BELEDİYE ÇİÇEK BAHÇESİNE DÖNDÜ

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK ve ÇOCUK BAYRAMI TÖRENLE KUTLANDI

TOÇOĞLU HENDEK’DE

NEREDE KALDI İNSAFINIZ VE VİCDANINIZ?

CHP SAKARYA YÖNETİMİNDE BİR HENDEKLİ

MHP’DE YENİ YAPILANMA

ADEM ÖZ: “ ÇUVALDIZI KENDİME, İĞNEYİ BAŞKASINA BATIRACAĞIM”

BAŞKAN İRFAN PÜSKÜLLÜ’DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

ECEVİT KELEŞ'TEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI!

CUMHUR İTTİFAKI TEK YÜREK

PÜSKÜLLÜ, EMANETİNİ GERİ ALDI

BBP MECLİS ÜYELERİ MAZBATALARINI ALDILAR

KIRŞEHİR’İ FETETTİK!

ŞAMPİYON TAKIMDAN BAŞKAN İRFAN PÜSKÜLLÜ’YE KUPALI ZİYARET

U 15 HENDEK OLİMPİK SPOR KULÜBÜ TAKIM HALİNDE TÜRKİYE ŞAMPİYONU

DEREKÖYSPORDA OLAĞANÜSTÜ KONGRE

ZİYA GÖKALP ORTAOKULUNUN GÜREŞ BAŞARISI

Alya Türkiye şampiyonu

BUSE NEMLİ MİLLİ TAKIMDA

Hendek’ten iki madalya

Hendekli karateciler madalya aşkına

Hendekli karateciler terfi etti

MUTLULUKLAR SİZLERİN OLSUN…

MUTLULUKLAR DİLİYORUZ…

ÇELEN VE EKİN AİLESİNİ EN MUTLU GÜNLERİNDE SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Sapanca 5. El Sanatları Festivalinde Coşkulu Açılış

HACIKIŞLA YAYLA ŞENLİĞİNDE BUGÜN FİNAL GÜNÜ

ONLAR MURAD’LARINA ERDİLER

ENSAR KARDEŞİMİZ BEKARLIĞA VEDA ETTİ!

BEKARLIĞA VEDA ETTİ!

FURKAN, BEYZA’SINA KAVUŞTU

VELİLER DERT KÜPÜ! "VERDİKLERİ SÖZLERİ TUTSUNLAR!"

ALGIYLA BİR YERE VARAMAZSIN SİYASET MÜHENDİSİ…

HENDEK’TE OKUL ÇOCUKLARINA AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI EĞİTİMİ

SAYIN HENDEK HALKIMIZIN DİKKATİNE!

EĞİTİMDE ÇAĞ ATLADIK!!!

İLÇEMİZDE TAŞIMALI EĞİTİM 1 GÜN TATİL EDİLDİ, YARIN BU OKULLAR KAPALI

ŞEHİT ALİ GAFFARDA VELİ TOPLANTISI YOĞUN GEÇTİ

HAYIRLI OLSUN

2023-2024 YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI TÖRENLE AÇILDI

HENDEK İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN HAYAT SU FABRİKASINA EĞİTİM

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 34 30 1 3 59 93
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 34 9 11 14 2 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16