• BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,50% 0,08
  • EURO

    34,60% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2496,16% 0,48
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22

YOĞUN ELEŞTİRİ BOMBARDIMANINA DAYANAMAYAN MECLİS BAŞKANI BABAOĞLU BAKLAYI AĞZINDAN ÇIKARDI: “ BİZİM, İLÇENİN HER SORUNUNU BİTİRDİK DİYE BİR İDDİAMIZ YOK!”

Evlere şenlik Kasım ayı meclis toplantısı 7 gündem maddesi ile açıldı 9 gündem maddesi ile sonlandı.

GÜNCEL 3.11.2022 10:10:17 1696 0
YOĞUN ELEŞTİRİ BOMBARDIMANINA DAYANAMAYAN MECLİS BAŞKANI BABAOĞLU BAKLAYI AĞZINDAN ÇIKARDI: “ BİZİM, İLÇENİN HER SORUNUNU BİTİRDİK DİYE BİR İDDİAMIZ YOK!”

MECLİS 15 DAKİKA TATİL EDİLDİ KOMİSYON TOPLANDI

Meclis tarafından onaylanan maddelerdeki yanlışlığın farkedilmesi ile meclis toplantısına ara verilerek komisyon toplantısı yapıldı. Toplantı sonrası önceden onaylanan 2 madde komisyon kararı istikametinde değiştirilerek yeniden onaylandı.

RASİMPAŞA MAHALLESİ HİZMET NOKTASINDA YETİM KALDI

Meclis başkanı Babaoğlu, gündemi açmadan önce gündem dışı söz almak isteyenler var mı? Sorusu üzerine söz alan AK Parti grup sözcüsü Hamit Canlı,  “son günlerde oldukça konu edilen GÜLKOOP’un yeri konusundaki son gelişmeler nedir?” “ GÜLKOOP’un Rasimpaşa mahallesindeki yerinden çıkması ile atıl duruma gelen bina ile ilgili tasarrufunuz nedir, Rasimpaşa mahallesi hizmet noktasında , yol, park ve kaldırımlar gibi hizmetlerde  yetim kalmış durumda, ne yapılmasını planlıyorsunuz?”  sorularını yöneltti.

GÜL KOOP HATASINI KABUL ETTİ. BİZ KARARIMIZDAN DÖNMEYECEĞİZ

Babaoğlu verdiği cevabında; “ Gülkoop başkanı ile yakın zaman önce bir araya geldik, onlar bu noktada hataları olduğunu kabul ediyorlar.Yapılan işin yanlışlığını savunmakla birlikte şu an taşımada bulunulan alanda halkın memnuniyeti söz konusu. Gülkoop neticede özel bir kuruluş.  Biz kendilerine oradan çıkmalarını ve kendilerine başka bir alan bakmalarını söyledik. Bize düşen nefsi davranmadan, hizmetide aksatmadan bir çözüm üretmeye devam etmek. İkinci boyutta ( mahkeme) devam ediyor. Önceliğimiz kimseye zarar vermeden doğru bir yere taşınmalarıdır. Onlar oradan taşınınca oradaki mevcut bina boşa düştü. Oraya nasıl bir hareket getirirz noktasında mahalle sakinleri ile görüşmelerimiz devam ediyor. Birşeyler düşünüyoruz! Ama bizim önceliğimiz Gülkopu tekrar çıktığı yere taşınmalarını sağlamaktır. İlçemizdeki minibüsleri de eski alanın karşı yakasına taşıyacağız bu yönde UKM’den karar çıktı. Gülkoop’un oradan gitmesi bizin planlarımızı aksatıyor ama biz yinede kararımızdan dönmeyeceğiz” dedi.

AVUKAT AY KENDİSİNE SÖYLENENLERİN MECLİSTE AÇIKÇA SÖYLENMESİNİ İSTEDİ

Konuşmanın burasında söz isteyen MHP meclis üyesi Ahmet Ay; “  burada anlatıyorsunuz. Rasimpaşa ve Bayraktepe mahallesi ve o civara yapılacak hizmetleri sırası ile söylediniz. Burda tekrardan ne zaman yapılabileceğini , aramızda yapmış olduğumuz müzakereleri burada açıklarsanız memnun oluruz” dedi.

BABAOĞLU: “ AÇIKCASI RASİMPAŞA MAHALLEMİZE HİZMET YAPMADIK”

Bu soruyuda yanıtlayan meclis başkanı Babaoğlu; “ Tabi. Rasimpaşa ve Bayraktepe mahalleleri ilçemizin ikinci en kalabalık mahalleleri. Bizimde hukukumuzun iyi olduğu insanlar. Biz ilçemize hizmetleri dış mahallelerimizden başladık merkeze doğru geliyoruz. Açıkcası Rasimpaşa mahallesi ile ilgili bir hizmet yapmadık. Ancak yakın zamanda rekreasyon alanımızda bir park alanı çalışmamız olacak. Kısacası ilk dönemimizde kalan 1,5 yılda burasını ve merkez mahallelerimize verdiğimiz sözleri gerçekleştireceğiz” dedi.

MECLİS ÜYESİ KOÇ, AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ! “YOLLAR PATATES TARLASI GİBİ BELEDİYE NE YAPIYOR?”

AK Parti meclis üyesi Aziz Koç’ta söz aldı ve hem sorularını hem de eleştirilerini başkanın yüzüne haykırdı. Koç:  Kasım ayı olağan meclis toplantımız hayırlı olsun diyerek başladığı konuşmasında; “  yaklaşık 3,5 yıldır hemen hemen her toplantıda dile getirmiş olduğunuz Yeşilyurt’taki yıkım kararı bulunan binaların halen yıkılmaması, mahallemizde yapıldığı söylenen zemin etüdleri konusunda bize net bilgi verilmememsi büyük sorun.

KURTKÖY MAHALLEMİZE DOĞALGAZ NE ZAMAN GELECEK?

Aziz Koç: “ Kurtköy mahallemize doğalgaz ne zaman gelecek? Bir diğer konu Otoban kenarında bulunan kapalı spor salonuna arkadan bir çıkış verilmelidir.Bir diğer soru Kargalı mahallesinde  106’ıncı sokak,Yenimahalledeki 1550 sokak patates tarlası gibi. Yani bilmiyorum, belediyede çalışanlar ne yapıyor? Yeşilyurt ilköğretim okulu sorunun çözüldüğü söylenmişti bizde arkadaşlara teşekkür etmiştik ama  hiçbir girişim yok. “ Sorularını yöneltti.

BAHSE KONU OLAN BİNANIN YIKIM KARARI YOK

Meclis Başkanı Babaoğlu; “  Yeşilyurt bölgesindeki binalar bize bağlı değil, bu yıkım kararlarının Valilikten bize tebliğ edilmesi lazım hala bize gelen bir tebliğ yok. Belediye ek binasının yıkım kararı yok. Üstündeki katı alır altınıda bir konferans salonu olarak kullanımına açarız diye düşündük. Okul konusunda biz belediye olarak imar düzenlemesini yapıp milli eğitime devrettik bizim görevimiz bitti. Zemin etüdleri konusu da valilik onayı da bize intikal etmedi. “ demesi üzerine Koç tekrardan söz aldı ve; “başkanım bize 12. Ayda bitecek sözü verilmişti. Önümüzdeki meclis toplantısına yetiştirebilecek misiniz?” Sorusu üzerine

TOP SAKARYA VALİLİĞİNDE

 Babaoğlu topu Sakarya Valiliğine atarak; “ bak Azizciğim, bunlar basit işler değil bürokraside işler böyle yürüyor. İşin büyük kısmı bitti. Zaten başlanmış iş bitmiştir” diyerek açıklık getirdi.

BABAOĞLU; “ BİZİM BİR İDDİAMIZ YOK!”

Meclis başkanı Babaoğlu gelen yoğun eleştiriler karşısında yelkenleri indirdi ve; “ bizim ilçemizdeki bütün sorunları bitirdik diye bir iddiamız yok! Yaptığımız işler ortada. 400 bin metrekare taş ve 45 km civarında sıcak asfalt döktük, yamaları saymıyoruz. Belediyemizin ekipleri yaklaşık 1 yıl malum sebeplerle sahada çalışamadı.  Dolayısı ile bu kadar iş üretebildik.” Diye konuştu.

YAMACI BAŞKAN!

Mecliste söz alan AK Parti meclis üyesi Lokman İçöz’de söz alarak, “ Çağlayan mahallesinden Çamlıca’ya kadar olan bölge yolumuzda çökmeler, çukurlar var yama istiyoruz”  isteğine Babaoğlu, “ yamalarını yapacağız “ diyerek cevapladı.

GÜNDEM MADDELERİ OY BİRLİĞİ İLE GEÇTİ

Soru-cevap faslının sona ermesinden sonra gündem maddelerine geçildi. Mecliste 5 ve 6. Maddeler geldiğinde  tekrardan toplanarak mevcut gündem maddelerinde değişikliğin sağlanması adına meclis oturumuna 15 dakika ara verildi. 15 dakika sonra tekrardan toplanan meclis gündemin diğer maddelerini oy birliği ile onaylanması ile meclis toplantısı sona erdi.

ESKİ MUHTAR BİRİNCİOĞLU: “ UYGULADIĞINIZ 18 MADDEDEN MAĞDURUZ”

Toplantı sonrasında  meclisi izleyen eski Çağlayan mahallesi muhtarı Yavuz Birincioğlu söz alarak, Uludere kenarında bulunan arazisinden 2 kez 18 madde uygulamasına tabi tutulup %48 ile geçirilen uygulamadan bahisle rahatsızlığını dile getirerek çözüm istedi.  Her meclis toplantısında 18 maddenin ilçede sorun olmaktan çıktığını, her uygulamanın mevzuata ve adaletçe yapıldığını iddia eden meclis başkanı Babaoğlu; “böyle bir uygulamadan haberim yok, arkadaşlarla bir araya gelin konuyu görüşün, netleştirelim” diyerek cevapladı.

BABAOĞLU; “ ESNAFLAR VE MAHALLE HALKI ÖNCE AÇIN DEDİLER ŞİMDİ KAPATIN DİYE TALEPTE BULUNUYORLAR!” diyerek topu mahalle sakinlerine attı…

Gazetecilerin Babaoğlu’na ; “Muammer sencer caddesinin araç trafiğine açılması sonrasında bölge halkından çok sayıda tepki aldıklarını bu konuda ne söylemek istersiniz?” Sorusu üzerine Babaoğlu; “  Muammer Sencer caddesi 10 yılı aşkın trafiğe kapalı. O zaman kapalı olmasına karşı çıkmıştım, bugünde açılmasına karşıyım.

YAP-BOZ DEVAM EDİYOR. MUAMMER SENCER CADDESİ YENİDEN TRAFİĞE KAPATILACAK. ÜRETKEN BELEDİYECİLİK BU OLSA GEREK!!!

Babaoğlu; “ Fakat orada ticaret yapan esnaflarımızın ve  mahalle sakinlerinin talepleri üzerine buranın geçici bir süre ile trafiğe tekrardan açılmasını  yanlış olmasına rağmen sağladık. Şimdi aynı insanlar kapatılsın diye tekrar talepte bulunuyorlar. Gerekli çalışmayı yaptık bitirdik. Yakın zamanda tekrar geçmişte olduğu gibi trafiğe uygun haliyle en güzel şekilde kapatacağız.” Diye cevapladı.


U 15 HENDEK OLİMPİK SPOR KULÜBÜ TAKIM HALİNDE TÜRKİYE ŞAMPİYONU

ULUDERE İLAÇLANMALI

EMEKLER BOŞA GİTMESİN!

BAŞKAN PÜSKÜLLÜ MÜJDEYİ VERDİ “SABRİ ÜLKER MYO PROJESİ KALDIĞI YERDEN DEVAM”

GAZETENİZ HENDEK ŞAFAK SALI GÜNÜ ÇIKIYOR

BAŞKAN PÜSKÜLLÜ’DEN RADİKAL KARAR!

VEFAT

BİRLİKTE BAŞARDIK, BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

2.OSB HEYETİ PÜSKÜLLÜ'YÜ ZİYARET ETTİ, BAŞARILAR DİLEDİ

ÇİRKİN KADIN YOKTUR BAKIMSIZ KADIN VARDIR !

HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞANLAR

PÜSKÜLLÜ’YE ZİYARETÇİ AKINI

VEFAT!

CHP SAKARYA YÖNETİMİNDE BİR HENDEKLİ

KAYMAKAM ACIR’DAN BAŞKAN İRFAN PÜSKÜLLÜ’YE ZİYARET

HENDEK BELEDİYESİNE TAKDİR DE VAR ŞİKAYET TE

BU KADARDA ABARTMA OLMAZ!

MUHTARLARDA DEĞİŞİM RÜZGARI ESTİ

VEFAT!

MHP’DE YENİ YAPILANMA

DEREKÖYSPORDA OLAĞANÜSTÜ KONGRE

BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ SINIRSIZ DEĞİLDİR…

ADEM ÖZ: “ ÇUVALDIZI KENDİME, İĞNEYİ BAŞKASINA BATIRACAĞIM”

YENİ MUHTARDAN BAYRAM KAHVALTISI

RAMAZAN BAYRAMI PROTOKOL BAYRAMLAŞMA TÖRENİ, HENDEK MÜFTÜLÜĞÜNDEN BAŞLADI, EMNİYET, JANDARMA VE YAŞLILAR YURDU İLE SON BULDU

BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

HAYIRLI BAYRAMLAR

HAYIRLI BAYRAMLAR

2024 YILI NİSAN AYI OLAĞAN MECLİSİ PÜSKÜLLÜ BAŞKANLIĞINDA TOPLANDI.

BAŞKAN İRFAN PÜSKÜLLÜ’DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Yükleniyor

ULUDERE İLAÇLANMALI

BAŞKAN PÜSKÜLLÜ MÜJDEYİ VERDİ “SABRİ ÜLKER MYO PROJESİ KALDIĞI YERDEN DEVAM”

GAZETENİZ HENDEK ŞAFAK SALI GÜNÜ ÇIKIYOR

BAŞKAN PÜSKÜLLÜ’DEN RADİKAL KARAR!

BİRLİKTE BAŞARDIK, BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

2.OSB HEYETİ PÜSKÜLLÜ'YÜ ZİYARET ETTİ, BAŞARILAR DİLEDİ

PÜSKÜLLÜ’YE ZİYARETÇİ AKINI

KAYMAKAM ACIR’DAN BAŞKAN İRFAN PÜSKÜLLÜ’YE ZİYARET

HENDEK BELEDİYESİNE TAKDİR DE VAR ŞİKAYET TE

BU KADARDA ABARTMA OLMAZ!

CHP SAKARYA YÖNETİMİNDE BİR HENDEKLİ

MHP’DE YENİ YAPILANMA

ADEM ÖZ: “ ÇUVALDIZI KENDİME, İĞNEYİ BAŞKASINA BATIRACAĞIM”

BAŞKAN İRFAN PÜSKÜLLÜ’DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

ECEVİT KELEŞ'TEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI!

CUMHUR İTTİFAKI TEK YÜREK

PÜSKÜLLÜ, EMANETİNİ GERİ ALDI

BBP MECLİS ÜYELERİ MAZBATALARINI ALDILAR

DEVİR TESLİM TÖRENİNE DAVET!

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI ADEM ÖZ, YOL HARİTALARINI ÇİZDİ

U 15 HENDEK OLİMPİK SPOR KULÜBÜ TAKIM HALİNDE TÜRKİYE ŞAMPİYONU

DEREKÖYSPORDA OLAĞANÜSTÜ KONGRE

ZİYA GÖKALP ORTAOKULUNUN GÜREŞ BAŞARISI

Alya Türkiye şampiyonu

BUSE NEMLİ MİLLİ TAKIMDA

Hendek’ten iki madalya

Hendekli karateciler madalya aşkına

Hendekli karateciler terfi etti

HENDEK OLİMPİK SPOR KULÜBÜ AFYON'DAN KUPA İLE DÖNDÜ

Hendek’ten 6 madalya

MUTLULUKLAR SİZLERİN OLSUN…

MUTLULUKLAR DİLİYORUZ…

ÇELEN VE EKİN AİLESİNİ EN MUTLU GÜNLERİNDE SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Sapanca 5. El Sanatları Festivalinde Coşkulu Açılış

HACIKIŞLA YAYLA ŞENLİĞİNDE BUGÜN FİNAL GÜNÜ

ONLAR MURAD’LARINA ERDİLER

ENSAR KARDEŞİMİZ BEKARLIĞA VEDA ETTİ!

BEKARLIĞA VEDA ETTİ!

FURKAN, BEYZA’SINA KAVUŞTU

VELİLER DERT KÜPÜ! "VERDİKLERİ SÖZLERİ TUTSUNLAR!"

ALGIYLA BİR YERE VARAMAZSIN SİYASET MÜHENDİSİ…

HENDEK’TE OKUL ÇOCUKLARINA AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI EĞİTİMİ

SAYIN HENDEK HALKIMIZIN DİKKATİNE!

EĞİTİMDE ÇAĞ ATLADIK!!!

İLÇEMİZDE TAŞIMALI EĞİTİM 1 GÜN TATİL EDİLDİ, YARIN BU OKULLAR KAPALI

ŞEHİT ALİ GAFFARDA VELİ TOPLANTISI YOĞUN GEÇTİ

HAYIRLI OLSUN

2023-2024 YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI TÖRENLE AÇILDI

HENDEK İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN HAYAT SU FABRİKASINA EĞİTİM

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 32 28 1 3 53 87
2.Fenerbahçe 32 27 1 4 57 85
3.Trabzonspor 32 16 12 4 12 52
4.Beşiktaş 32 14 12 6 4 48
5.Rizespor 32 14 12 6 -4 48
6.İstanbul Başakşehir 32 13 12 7 4 46
7.Kasımpaşa 32 13 12 7 -2 46
8.Sivasspor 32 11 10 11 -5 44
9.Antalyaspor 32 10 10 12 -1 42
10.Alanyaspor 32 10 10 12 -5 42
11.Adana Demirspor 32 9 10 13 5 40
12.Samsunspor 32 10 14 8 -6 38
13.Ankaragücü 32 8 11 13 -1 37
14.Kayserispor 32 10 12 10 -9 37
15.Konyaspor 32 8 12 12 -11 36
16.Hatayspor 32 7 13 12 -8 33
17.Gazişehir Gaziantep 32 8 17 7 -15 31
18.Fatih Karagümrük 32 7 16 9 -6 30
19.Pendikspor 32 7 16 9 -28 30
20.İstanbulspor 32 4 21 7 -34 16