Tarih: 02.01.2024 12:57

YİNE O KAVŞAK YİNE KAZA!

Facebook Twitter Linked-in

Dün akşan saat 18.45 sularında meydana gelen trafik kazasında sürücü Beratcan Velioğlu kaldırıldığı Hendek Devlet Hastanesinde, yanında bulunan arkadaşı Mehmetcan Yelken’de kaza mahallinde ambulans içerisinde hayatını kaybetti. Tır sürücüsü Resul Çetin gözaltında. 

POLİS, AMBULANS, İTFAİYE KAZA MAHALLİNDE

    Dün akşam Nuriye mahallesi D-100 karayolu üzeri KSS ışıklı kavşağında kaza  meydana geldi. Özel oto ile karayolundan karşı bölüme geçmek isteyen 41 plakalı özel otoya Düzce istikametinden gelen  Resul Çetin idaresindeki   67 plakalı tırın çarpması sonrası araç orta refüjü atlayarak  araç karşı şerite fırladı. Kaza sonrası polis, 112 acil ambulans ve itfaiye kırım ekipleri kaza mahalline gelerek inceleme başlattılar. Kaza sonrası tır şoförü güvenlik güçlerince gözaltına alındı. Gözaltına alınan sürücü Resul Çetin’in   bugün mahkemeye çıkması bekleniyor.

GÖRGÜ ŞAHİDİ: TIR KIRMIZI IŞIKTA GEÇTİ!

   Kaza mahallinde  polis ekipleri kazayı gören bir görgü şahidinin söylediklerini dinledi. Görgü şahidi vatandaş; “ ben kaza yapan aracın arkasında idim. Önümdeki araç kendisine yeşil ışık yanarken karşıya geçmek için hareket etti yolun ortasına kadar gelmişti tam o esnada Düzce istikametinden gelen tır kırmızı ışık yanmasına rağmen  duramadı ve araca çarptı. “  şeklinde konuştu. Polis, çevre esnaflarda bulunan ve kavşağı gören kameraların görüntülerini de izlemek sureti ile kazanın nasıl gerçekleştiği hakkında bilgi topluyor.

İKİ GENÇ HAYATLARININ BAHARINDA CAN VERDİ

   Kaza sonrası araç içerisinde sıkışan sürücü ve yanındaki arkadaşı itfaiye kırım ekibi ve vatandaşların yardımlarıyla araçtan çıkarıldılar. Özel aracın sürücüsü olduğu iddia edilen Beratcan Velioğlu sevk edildiği Hendek Devlet Hastanesinde yanında bulunan arkadaşı  Mehmet Can Yelken’de kaza yerinde alındığı ambulans içerisinde sağlık ekiplerinin büyük gayret ve çabalarına rağmen can verdi. 

YOL ARAÇ TRAFİĞİNE KAPANDI

Kaza nedeni ile trafik akışı polis memurlarının gözetiminde kontrollü olarak verildi. Yaklaşık 1,5 saat araç trafiğine kapanan yol kaza yapan araçların kaldırılıp yolun itfaiye birimlerince temizlenip yıkanmasının ardından yol araç trafiğine açıldı. Polisin kazayla ilgili soruşturması devam ediyor. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —