• BIST 100

    14155,46%0,76
  • DOLAR

    42,69% 0,23
  • EURO

    50,15% 0,06
  • GRAM ALTIN

    5897,70% 0,71
  • Ç. ALTIN

    9533,17% 2,62

YILIN İLK MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

YENİ YIL İLK MECLİS TOPLANTISINDA PÜSKÜLLÜ BAŞKANDAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE!

GÜNCEL 2.01.2025 17:00:00 1884 0
YILIN İLK MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

   2025 yılının ilk Belediye Meclisi toplantısı Hendek Belediye Başkanı İrfan püsküllü başkanlığında idare binası salonunda yapıldı. 9 gündem maddesinin bulunduğu gündeme 1 madde ilave edildi ve oylanarak kabul edilmesi ile 10 gündem maddesi karara bağlandı.

PÜSKÜLLÜ BAŞKANDAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE!
  Toplantıya başkanlık eden Püsküllü, açılış konuşmasında tüm İslam Aleminin ve Hendeklilerin mübarek Regaip Kandilini kutladı. 
24 OCAK ANMA TÖRENİNE DAVET
   24 Ocak tarıhinde kabri başına anılacak olan İlçemizin yetiştirdiği ve medarı iftiharı şehidimiz Ali Gaffar Okkan'ın  anma törenine tüm ilçe halkını davet etti. 
OKULLARIMIZA SPOR KOMPLEKSLERİ GELİYOR
   Püsküllü açıklamalarında  yeni yılla birlikte hizmet atağının hızlanacağının müjdesini vererek, ilçemiz genelindeki ilk ve ortaokullarımıza SPOR KOMPLEKSLERİ yapılacağını müjdeledi.
UYUŞTURUCU İLE MÜCADELEDEN VAZ GEÇMEK YOK, ÇOCUKLARIMIZI HEPİMİZİN GELECEĞİ
   Püsküllü, İlçemiz Kaymakamlığı ve Cumhuriyet Savcılığımızın önderliğinde başlattığı UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE  konusunda belediye olarak her türlü desteği verdiklerini, vermeye de devam edeceklerinin altını önemle çizdi.
KOKARCA İLE MÜCADELEDE BELEDİYE OLARAK ÜSTÜMÜZE DÜŞENİ YAPACAĞIZ 
   Başkan Püsküllü konuşmasının devamında ilçemizin ekonomik girdisinin Fındık üretimi olduğunu vurgulayarak, devlet kuruluş olan İlçe Tarım Müdürlüğünün Fındığa büyük zararı olan Kokarca ile başlattıkları mücadelede ellerinde yeterli ilacın olmadığının bilgisi üzerine  çiftçilerin yanlarında olmak adına Belediye olarak ve ürüne yılda üç kez atılacak olan ilacın Hendek Belediyesi tarafından temin edilerek İlçe Tarım ve mahalle muhtarlarında verilerek  tarımsal iş makinaları ile birlikte  gerek yerleşim  birimlerine gerekse Fındık bahçelerine atılmasını teşvik edeceklerinin de müjdesini verdi.
GRUP SÖZCÜLERİ FİKİR VE ÖNERİLERİNİ MECLİS ÜYELERİ İLE PAYLAŞTI
   Meclis başkanı meclis öncesinde  mecliste gurubu bulunan siyasi partilerin grup başkanlarına söz verdi. ilk sözü alan  CHP  grup sözcüsü Fatih Enes İlkay partisinin görüş ve önerilerini meclis üyeleri ile paylaştı. İkinci solarak söz alan  AK parti grup sözcüsü ve hemen peşinden söz alan AK parti Kurucu ilçe Başkanı ve meclis üyesi Şenay Sakal söz aldı ve ; "çok zamandır içimde bir ukdedir. Küçücük bir dernek toplantısında bile açılış öncesi İstikala Marşı okunmak sureti ile gündeme başlanmıyor. Buradan önerimdir, bundan böyle Hendek Belediye Meclis toplantılarımızın açılış öncesinde İstiklal Marşının okunmasını önerirken, Kent konseyinde 25 mahalle muhtarının yer alıyor  olmasını anlamakta güçlük çektiğini vurgulayarak eleştiride bulundu ve bunun sebebi hakkında bilgi verilmesini  talep etti.
PÜSKÜLLÜ TALEPLERE AÇIKLIK GETİRDİ
Meclis başkanı her iki gurup sözcüsünden gelen öneri ve eleştirileri cevaplamasının ardından 10 maddeden  oluşan gündeme geçildi, oylamalar yapıldı ve 10 gündem maddesi karara bağlandı. 

GÜNDEM MADDELERİ

Başkan İrfan Püsküllü ’nün konuşmasının ardından gündem maddelerine geçildi. Gündemin 1,2,3,4,5,6,7,8 ve 9. Maddeleri olan “2025 yılında görev yapmak üzere Denetim Komisyonuna üye seçilmesi, 2025 yılında çalıştırılacak Sözleşmeli Personelin (Avukat) görüşülerek karara bağlanması, Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli İdare Birlikleri Norm Kadro İlke ve Standartlarına Dair Yönetmeliğin 9, 10 ve 11. maddesi gereğince dolu kadro değişimi yapılmasının görüşülmesi, Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli İdare Birlikleri Norm Kadro İlke ve Standartlarına Dair Yönetmeliğin 9, 10 ve 11. maddesi gereğince boş kadro değişimi yapılmasının görüşülmesi, Veteriner İşleri Müdürlüğü ve 3. Derece Veteriner İşleri Müdürü kadrosu oluşturulması konusunun görüşülmesi, 2025 yılında emekli olacak işçilerin kıdem tazminatının ödenebilmesi için İller Bankası’ndan kredi kullanılmasının görüşülmesi, Belediyemizin ihtiyacı olan 1 (bir) adet sıkıştırmalı çöp kamyonu, 1 (bir) adet damperli kamyon alımında kullanılmak üzere İller Bankası AŞ’den kredi kullanılması için Belediye Başkanı İrfan PÜSKÜLLÜ ’ye yetki verilmesinin görüşülmesi, İlçemiz Tuzak Mahallesin tapunun 3212 ada 163, 368 ve 152 sayılı parseller ile ilgili irtifak (geçit) hakkı ile ilgili Belediye Başkanı ve Belediye Encümenine yetki verilmesinin görüşülmesi, İlçemiz Beylice Mahallesi ve Hacimbey Mahallesi arasında yer alan sınırların düzenlenmesi talebi ile ilgili hazırlanan İmar ve Bayındırlık Komisyon Raporunun görüşülmesi” maddeleri oy birliğiyle kabul edilirken, gündemin 10. maddesi olan “Hendek Belediyesi 2025 yılı Meydan Otopark Ücretlerinin yeniden değerlendirmek üzere görüşülmesi” maddesi oy birliğiyle Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi.

DENETİM KOMİSYONU ÜYELERİ SEÇİLDİ

2025 yılı Denetim Komisyonu seçimi kapalı oylama açık sayım yöntemiyle gerçekleştirildi. Yapılan oylamada 2025 Mali Yılında Denetim Komisyonu üyeleri seçildi.

2025 yılı Denetim Komisyonu üyeleri şu şekilde;

1. Özcan Nalbant (BBP)

2. Şerafettin Silinmez (CHP)

3. Osman Dinçer (MHP)
   

 

 

 

  
  

Yorum Ekle

ALLAH RAHMET EYLESİN

ASAYİŞ ve TRAFİK TİMLERİ İŞ BAŞINDA

BBP HENDEK İLÇE BAŞKANI SAMET KENAR'da TOPA GİRDİ

ORHAN TOPÇU SEN GERÇEĞİ SÖYLEMEYEN,İFTİRACISIN, İŞTE SENİN GERÇEK YÜZÜN, NOKTA...

NOKSEL İLKÖĞRETİM OKULUNDAN KAN BAĞIŞI KAMPANYASI

AK PARTİ SAKARYA MİLLETVEKİLİ İNCİ'YE YENİ GÖREV !

ORMANKÖY KÖPRÜSÜ DOLGU ÇALIŞMALARINDA SONA GELİNDİ

BU GÖL BU MAYAYI TUTMAZ

ALLAH RAHMET EYLESİN

ZABITADAN LOKANTALARA HİJYEN OPERASYONU

MUHALİF SİYASİ PARTİ YETKİLİLERİNDEN AĞAÇ KESMEK İÇİN İZİN ALDINIZ MI ? :))

YILDIZ KIZLAR VOLEYBOL MÜSABAKALARI SONA ERDİ

KAYMAKAM GÖKPINAR İNCE ELEYİP SIK DOKUYOR

APAR TOPAR NAKİL DEĞİL YERİNDE İNŞAAT

YAPTIĞI HABER HAKKANİYETLE BAĞDAŞMIYOR

KADINLAR MATİNESİ KEYİFLİ ANLARA SAHNE OLDU

TÜM ENGELLEMELERE RAĞMEN HİZMET ATAĞI KESİNTİSİZ DEVAM EDİYOR

ALLAH RAHMET EYLESİN

FAKİRİN TEK GIDA KAYNAĞI EKMEĞE ZAM!

CHP'DEN EVLERE ŞENLİK AÇIKLAMA!

ŞEYHLER MAHALLE ZİYARETİ

İSTİHDAMA KATKI SAĞLAYAN SARMA ÜRETİM TESİSİ

ÇİFTLİK ZİYARETİ

GECE YARISI FECİ KAZA 1 ÖLÜ

ALLAH RAHMET EYLESİN

SARIOĞLU İNŞAAT, SIFIR İNŞAAT ve TADİLAT PROJELERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR

ŞAKİR ALİMOĞLU ANMA GECESİ YOĞUN İLGİYLE GERÇEKLEŞTİ

SELİM MERAKLI, HENDEK ŞOFÖRLER ve OTOMOBİLCİLER ODASI BAŞKANLIĞIN ADAY OLDUĞUNU AÇIKLADI

ZANNETİNİZ Mİ SİZ OMUZ VERMEZSENİZ BU CENAZE KALKMAZ!

ALLAH RAHMET EYLESİN

Yükleniyor

NOKSEL İLKÖĞRETİM OKULUNDAN KAN BAĞIŞI KAMPANYASI

ORMANKÖY KÖPRÜSÜ DOLGU ÇALIŞMALARINDA SONA GELİNDİ

ZABITADAN LOKANTALARA HİJYEN OPERASYONU

MUHALİF SİYASİ PARTİ YETKİLİLERİNDEN AĞAÇ KESMEK İÇİN İZİN ALDINIZ MI ? :))

APAR TOPAR NAKİL DEĞİL YERİNDE İNŞAAT

YAPTIĞI HABER HAKKANİYETLE BAĞDAŞMIYOR

CHP'DEN EVLERE ŞENLİK AÇIKLAMA!

ŞEYHLER MAHALLE ZİYARETİ

ÇİFTLİK ZİYARETİ

SARIOĞLU İNŞAAT, SIFIR İNŞAAT ve TADİLAT PROJELERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR

BBP HENDEK İLÇE BAŞKANI SAMET KENAR'da TOPA GİRDİ

ORHAN TOPÇU SEN GERÇEĞİ SÖYLEMEYEN,İFTİRACISIN, İŞTE SENİN GERÇEK YÜZÜN, NOKTA...

AK PARTİ SAKARYA MİLLETVEKİLİ İNCİ'YE YENİ GÖREV !

BU GÖL BU MAYAYI TUTMAZ

ECEVİT KELEŞ’TEN TEŞEKKÜR MESAJI

HENDEK SAHİPSİZ DEĞİLDİR...BÜYÜKŞEHİR İLE RAKİP DEĞİL HENDEK'İN MENFAATİ İÇİN EKİP OLMA DERDİNDEYİZ

ÖZDAĞ: “ÖCALAN SERBEST BIRAKILACAK, ANKARA’YA GELECEK, PARTİ KURACAK”

HENDEK TEŞKİLATI DARALTILMIŞ İLÇE DANIŞMA MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

“TÜRKİYE HİÇBİR ZAMAN KUZEY KORE OLMAYACAK”

Hendek’e Fuar ve Kongre Alanı Kazandıralım!

YILDIZ KIZLAR VOLEYBOL MÜSABAKALARI SONA ERDİ

GAFFAR OKKAN'DA ÖĞRETMENLER GÜNÜ FUTBOL TURNUVASI DEVAM EDİYOR

Hendek Olimpik'ten madalya şov!

Sakarya, Motor Sporlarında Bir Kez Daha Türkiye’nin Odak Noktası Olacak

EFASE FUTBOLCU SOFUOĞLU UĞURLU GELDİ

KARİYERİ BAŞARILARLA DOLU SOFUOĞLU HENDEKSPORDA

HENDEKSPOR HOCA İLE YOLUNU AYIRDI

KARATECİLER MADALYA AŞKINA

Karateciler Madalyalar ile döndü.

Karateciler madalya aşkına

KADINLAR MATİNESİ KEYİFLİ ANLARA SAHNE OLDU

7 ARALIK’TA HENDEK’TE KADINLARA ÖZEL ÜCRETSİZ HALK KONSERİ

KARADENİZLİLER HASRET GİDERDİ, GENÇLER HORONA DOYDU

KARADENİZ ETKİNLİĞİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

MUTLULUK YOLDAŞINIZ OLSUN

BİLAL AZRA'SINA KAVUŞTU

MUTLULUĞA YELKEN AÇTILAR

CENGİZ KURTOĞLU HAYRANI RESSAMIN KARAKALEM ÇALIŞMASI

MUHTEŞEM KONSER

GEVHER AİLESİNİ BU MUTLU GÜNÜNDE HENDEKLİLER YALNIZ BIRAKMADI

MASAL SAATİ VE AKRAN NEZAKETİ ETKİNLİKLERİ BAŞLADI

ORDA BİR OKUL VAR UZAKTA GİTMESEKTE GÖRMESEKTE O OKUL BİZİM OKULUMUZ,GÖLGE ETMEYİN BAŞKA İHSAN İSTEMEZ!

YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI HAYIRLI OLSUN

YAĞIZ TANKUT, ASYA ULUSLARARASI MATEMATİK OLİMPİYATI'nda GÜMÜŞ MADALYA KAZANDI

İŞTE DİSİPLİNLİN İŞTE ÇALIŞMA AŞKI İŞTE BAŞARI

KİTAPSEVERLERE MÜJDE: HENDEK KİTAP GÜNLERİ BAŞLIYOR

OKULLARA KAR TATİLİ

HENDEK’TE OKUL ÖNCESİ ÇOCUKLARINA MASAL ŞÖLENİ

HENDEK ŞAFAK'IN HABERİ SORUNU ÇÖZDÜ, ANNENİN MÜGE ANLI'YA ÇIKMASINA GEREK KALMADI

YARIN BAZI OKULLARIMIZ TATİL

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 15 11 1 3 21 36
2.TRABZONSPOR A.Ş. 15 10 1 4 14 34
3.FENERBAHÇE A.Ş. 15 9 0 6 18 33
4.GÖZTEPE A.Ş. 15 7 3 5 9 26
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 15 7 4 4 7 25
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 15 6 2 7 6 25
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 15 6 4 5 -1 23
8.KOCAELİSPOR 15 5 6 4 -3 19
9.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 15 4 6 5 3 17
10.CORENDON ALANYASPOR 15 3 4 8 -1 17
11.TÜMOSAN KONYASPOR 15 4 7 4 -4 16
12.GENÇLERBİRLİĞİ 16 4 9 3 -4 15
13.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 15 3 6 6 -6 15
14.KASIMPAŞA A.Ş. 16 3 7 6 -7 15
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 15 4 8 3 -11 15
16.İKAS EYÜPSPOR 15 3 8 4 -8 13
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 15 2 6 7 -17 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 15 2 11 2 -16 8