Tarih: 28.08.2022 17:42

Yeşilyurt Uzunçarşı muhtarı Halit Bektaş yine yaptı yapacağını!

Facebook Twitter Linked-in

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, bisiklet alanında ilke imza attığı Tour Of Sakarya’ya ev sahipliği yapıyor. Dünya Bisiklet Birliği (UCI) tarafından dünyanın sayılı şehirlerinde gerçekleştirilen yol bisikleti yarışının 4’üncü etabına gelindi. Tüm ülkelerde en çok ilgi gören yol bisikleti yarışının bu etabında şampiyonlar belirlenecek. Yeşil mayoyla start alan Sakarya Büyükşehir PRO Team’ın sporcusu Vitaly Buts ve diğer sporcu Batuhan Özgür, son etaba avantajlı bir puanla başladı. Demokrasi Meydanı’nda start alan turun son etabı Söğütlü, Ferizli, Karasu, Kaynarca, Korucuk, Serdivan ve Adapazarı güzergahlarını kapsıyor.

ETAP YEŞİLYURT UZUNÇARŞI MAHALLESİNDEN GEÇTİ

Dördüncü etap yarışlarında  Söğütlü-Ferizli güzergahı Yeşilyurt beledesi üzeri Uzunçarşı mahallesinden geçmesini fırsat bilen mahalle muhtarı  Halit Bektaş, yine bir ilke imza atarak adından söz ettirdi.

ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPTIK

Muhtar Bektaş; “ ilimizde yapılan ve çok sayıda dünya ülkelerinden sporcuların katıldığı Tour Of bisiklet yarışı mahallemizin içinden geçti. Misafirlerimize hem hoş geldiniz hem de başarılar dilemek adına  mahallemizde geçiş güzergahını  bayraklarımızla süsledik. Amacımız sporcularımızın can güvenliğinin Türkiye Cumhuriyeti Devletinin sorumluluğunda olduğunu ifade etmekti. Bir mahalle muhtarı olarak bizler üzerimize düşeni yaptık. Takdir kamuoyunundur” diyerek dugularını ifade etti.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —