Tarih: 08.03.2024 18:19

YEŞİLLER ÜST GEÇİDİ CAN ALIYORDU, YAŞLI ADAM ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Facebook Twitter Linked-in

YAŞLI ADAM AMBULANSLA HASTANEYE KALDIRILDI

   Yaşlı adamın köprü üzerindeki merdivenlerde düştüğünü gören vatandaşlar 112 acil servisini aradılar ve yaşlı adam ambulansla Hendek Devlet Hastanesine kaldırıldı.

POLİS,  OLAY YERİ İNCELEME YAPTI

   Olayın adli boyutunun  olması nedeni ile  kaza mahallinde Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri inceleme ekibi gelerek inceleme yaptı. Edinilen bilgilere göre başını beton merdivene çarpan yaşlı adamın hayati endişesi devam ediyor. 

İNCİ DÖNEMİNDE YAPILAN ASANSÖRÜN 5 YILDIR TAMİRATINI YAPAMADILAR

   2019 yılında Hendek Belediye Başkanlığı makamına gelen Turgut Babaoğlu tarafından yıllar geçmesine rağmen üst geçit asansörünün çalışır hale getirilememesi karşısında meclis üyesi Av. Ahmet Ay mecliste üst geçit problemini gündeme taşımış ve ; “ beş yıldır asansörün tamiratını yapamadınız, yaşlılar ve engelliler  ve Salı pazarından Pazar arabalarıyla  dönen  özellikle bayanlar çok zor durumdalar” demesi üzerine meclisi yöneten başkan Babaoğlu, personeline  talimat vererek ; “ hemen asansör firması yetkilisi ile görüşün bana da bağlayın” diyerek yüksek perdeden konuşmuş, günü kurtarmıştı. 

16 ŞUBAT’TAN BERİ HALEN TAMİRAT DEVAM EDİYOR!

    Bizde bu üst geçit haberini  16 Şubat’ta yaparak, belediyenin sadece asansör giriş kapısı önüne uyarı  tabelası koymuştu. Takibimiz doğrultusunda hiçbir çalışma olmadığını gözlemlemiştik. İşte o tarihten bu tarihe yaklaşık 22 gün geçti ve üst geçit asansörünün faaliyete sokulması adına hiç bir çalışma yok. Asansör halen hizmet dışı!!!




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —