Tarih: 21.03.2024 20:56

VELİLER DERT KÜPÜ! "VERDİKLERİ SÖZLERİ TUTSUNLAR!"

Facebook Twitter Linked-in

  Bilindiği üzere belediye başkanı Babaoğlu, dönemi içerisinde Milli Eğitime  büyük destekler sağladıklarını söylemekte. Buna karşın İlçemiz Şehit Ali Gaffar Ortaokulu öğrenci velileri dert küpü.

Verilen sözlerin tutulmadığını, başkanın telefonlarını açmadığını iddia ettiler. Bir çocuğumuzun annesi söyleyin Allah aşkına çok mu şey istiyor?

   Bir öğrenci velisi anne Mehtap hanım; “ benim çocuğum bu okulda okuyor, daha iyi şartlarda eğitim alması daha iyi vakit geçirebilmesi için okulumuzun çevre düzenlenmesinin yapılmasını istiyoruz. Bunun için de belediyemizden destek istiyoruz. Ama Eylül ayından beri hiçbir destek göremedik. Projeler sunuldu ama faaliyete geçirilmedi. Desteklerini çocuklarımızdan esirgemez iseler çok seviniriz. İnşallah bir an önce geri dönüş yapılır. 

  ÇOCUKLARIMIZIN BEDEN EĞİTİMİ DERSİNDE DERS YAPABİLECEK ALANLARI YOK

  “Okulumuzun bahçesine gerekli yerlere beton atıp çocuklarımızın ferah bir ortamda basket, voleybol, spor sahası yapılması. Yani çocukların beden eğitimi dersinde aktivite olarak yapabilecekleri spor alanları yok. Bunları bir an önce çocuklarımıza sağlarlar ise çocuklarımız daha kaliteli vakit geçirirler. Okula isteyerek gelirler, bunlar bence eğitim hayatı için önemli şeyler.”

VERDİKLERİ SÖZLERİ TUTSUNLAR!

  Öğrenci velileri anneler ile yaptığımız kısa röportajın sonrasında okul bahçesine geçtik ve burada yaşananları tüm çıplaklığı ile görerek bir başka anne ile yaptığımız röportajda anne; “ yani bu rezilliği görüp te bir şey yapmamak! Bir şeyler yapsınlar yani. Verdikleri sözü tutsunlar. Bizler veliler olarak okulumuza maddi ve manevi desteğimizi gücümüz nispetinde veriyoruz.” 

TURGUT BEY TELEFONLARIMIZI AÇMAZ Kİ!

   Demesi üzerine  röportajı yaptığımız anneye hitaben; “ peki bu sorunları Hendek Belediye Başkanı Bizim Turgut’a söylediniz mi?” sorusu yönelttik. Verdiği cevap adeta malumun ilanı, şöyle ki; “ Turgut bey telefonlarımızı açmaz ki! Arayalım. Okulumuza gelip söylemesi kolay, geldi söz verdi ama yok icraat yok.” Diye konuştu. 

VERİLEN SÖZLER TUTULMAYINCA BAHÇE ÇAMUR OLDU

   Bir başka öğrenci velisi de söze girerek; “ okul müdürümüz verilen sözler üzerine  bahçeyi kazdırdı, verilen sözler tutulmayınca bahçemiz çamur halde.” diye konuştu. 

VELİLER İCRAAT BEKLİYORLAR

   Umarız bu haber yayına verilmesinin ardından verilen sözler hatırlanır ve öğrenci velilerinin  eğitim adına istekleri belediyemiz tarafından karşılanır, böylece hem çocuklar hem de velilerimiz sevinirler. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —