• BIST 100

    10268,58%0,20
  • DOLAR

    32,26% 0,06
  • EURO

    34,83% 0,51
  • GRAM ALTIN

    2415,53% 0,94
  • Ç. ALTIN

    3877,27% -0,40

SERT AÇIKLAMAYA YUMUŞAK CEVAP!!! BUNU SİZE İADE EDİYORUM...

“Yürü ya kulum Turgut! “Başlıklı makalemize MÜPTEZEL nitelemesi ile sözde yanıt verdiğini sananları kamuoyunun vicdanlarına havale ediyorum…

GÜNCEL 21.08.2023 07:51:00 1016 0
SERT AÇIKLAMAYA YUMUŞAK CEVAP!!! BUNU SİZE İADE EDİYORUM...

   Kurum, bizi TETİKÇİ MÜPTEZEL olarak nitelendirip kamuoyu adına  sorduğumuz  sorulara yanıt vereceğine konunun arkasından dolaşarak demogoji yapması karşısında birisi de oradan “ kim bu tetikçi müptezel?” başlığı ile su kurnazlığına yatarak kendi kendini tatmin ediyor…

Mevzumuza gelecek olursak satır satır gidelim…

   Belediye bizim belediyemiz. Harcanan her bir kuruş bu necip milletin vatandaşlarının hakkı. Dolayısı ile bu millet size belediye başkanı da olsanız vatandaşa hizmete akıtacağınız  kamunun parasını keyfinize göre harcama yetkisi vermedi. 

MAKAM ARACI ÖNEMLİ BİR KONU DEĞİLMİŞ! TABİ KİRALIK ARACA RESMİ PLAKA TAKILMASI DA SİZİN İÇİN ÖNEMLİ BİR KONU OLMASA GEREK…

   Makam aracı konusu önemli bir konu olmadığını ifade etmişsiniz. Eeee madem sizin için önemli değil neden sözde cevap verme lütfunda bulundunuz???

GELECEK ÇOK ŞEYLERE GEBE

   Beni belediyeye şaibe bulaştırmakla itham ediyorsunuz. Haşa!!! Siz sütten çıkmış ak kaşıksınız sizde şaibe ne gezer?  Zaman en iyi ilaçtır bekleyelim görelim ne dersiniz???

GAZETECİNİN GÖREVİ ELEŞTİRMEKTİR

   Evet… Eleştiriyorum çünkü gazetecinin görevi eleştirmektir…Peki eleştirdiğim konularda ALGI, YALAN, RİYA, UYDURMA, MONTAJ  var mı? O konuda neden bir şey söylemiyor da konunun üzerinden demogoji yapmayı , laf kalabalığını yeğliyorsunuz? 

HANGİ HABER KARŞILIĞI SİZDEN PARA İSTEDİM, HADİ CEVAPLAYIN…

   Bütün bunlar yetmezmiş gibi beni müptezelin yanı sıra tetikçilikle itham ediyorsunuz. Tetikçilik haber karşılığı kazanç, menfaat  elde etmektir. İlçe kamuoyu kimin, kimlerin haber yaparak , yada yaptığı haberin arkasını getirmeyerek maddi menfaat kopardığını iyi biliyor. Hiç o konulara girmeyin altında kalırsınız…Zaten böyle bir şey olsa beni mahkeme kapılarından geri getirmez, tefe koyarsınız…

NEFİS!!!

   Vereceğiniz her bir cevap sizin nefsiniz tatmin eder şekilde olmamalı bilakis kamuoyunun kafasında oluşan soru işaretlerinin sona ermesine vakıf olmalı. Oysa siz sadece kendi nefsinizi rahatlatmak adına açıklamalarda bulunuyor olmanız kamuoyunda oluşan sorular yumağının daha da düğümlendiğini, içinden çıkılmaz bir hal aldığının ayırdına ne zaman varacaksınız? 

HAYAL DÜNYASINDAN NE ZAMAN ÇIKACAKSINIZ?

   Bütün bunların üzerine her paragrafında farklı anlamlar içeren söylemde bulunurken birde paramatik müptezel suçlamasında bulunmuşsunuz çok ilginç. Kendini aşamayan insanların olmadık meziyetleri kendinde varmış gibi göstermesi onun iç dünyasının aynasıdır. 

KİM BU SUFLE TAYFASI?

Sufle tayfası! Sözü ile neyi kast ediyorsunuz? Bir kamu kurumu açıklama yaparsa kamuoyunda rahatsızlık değil bilakis rahatlama oluşturması gerekir. Süslü cümleler arkasına sığınarak iddia ve ithamlarda bulunarak, sorulan sorulara değil yeni sorulara yol açacak açıklamalar benim değil kurumun saygınlığına gölge düşürür, size kimse söylemedi mi???

GERÇEKLER BAZILARINI RAHATSIZ EDER!

Vatandaşın beklentileri üzerinden umut tacirliği yaparak yalan ve algı üzerinden yandaş basınında desteği ile adaletli, hakkaniyetli hizmet yapıyorum yaygarasının gerçek olmadığını, vatandaşa seçim beyannamesi aracılığı ile verilen sözlerin yerine getirilmediğini, bilakis Düzce'de bir TV de yaptığınız programda size gelen, “seçim beyannamesinde verdiğiniz sözler ne olacak? “Sorusuna sizin, “ beyanname önemli değil seçmen çabuk unutur önemli olan seçmene sarılmak!” demenizi hatırlatıp muhatabının yüzüne açıkça haykırmak mıdır müptezellik? 

-2019 yerel seçimler atmosferinde ilçemizde bir TV programında ilçe vatandaşlarına hitaben yaptığın konuşmanın videosunu peyderpey yayınlamamız mı müptezellik?

-2019 seçim sürecinde  yaptığınız mitinglerde halkın duyguları ile oynayarak; “bizim bütçemiz bize yeter kimseye ihtiyacımız yok!” demenizin sonrasında göreve geldiniz. “Hiçbir şeyin arkasına sığınmadım, sığınmıyorum!” söyleminde bulunmanıza rağmen Pandemi'yi, ekonomik krizi, sel ve patlamayı kendinize siper edinerek mağduru oynamanızı ortaya koymamız mı müptezellik?

-2020 yılında meydan gelen suyumuzdaki koku  sebebi ile Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin size bizzat konu hakkında brifing vererek konuyu detaylı bir şekilde anlatmasının hemen arifesinde  suyun kaynağına çıkıp  “ ne olacak bu su sorunu?” mealinde yaptığınız video şovun yanlış olduğunu dile getirmemiz mi müptezellik?

-Vatandaşa TOPLU KONUT yapacağım sözünü verdiğini unutmanızı tekrardan hatırlatmamız mı mptezellik?

-Tertemiz aldığınız şehitlikte resimlerin tanınmaz halde olduğunu, yazıtların kırık dökük olmasını, Bayraktepe tesislerinin girişinde bulunan heykellerin ellerinde bulunan bayrakların yok olduğunu, her gün açık olan müzenin kapalı olmasından dolayı gelen ziyaretçilerin türlü şikayetlerle memnuniyetsiz bir şekilde ilçemizden ayrılmalarını kamuoyunun gündemine getirmemiz mi müptezellik? 

-Bazı mahallelerimizde dedelerinin, ninelerinin torunlarını sallandıracakları bir salıncağın, parkın olmadığını, buna karşın bazı mahallelerimize milyonlarca yatırım yaparak ayrımcılığınızı gözler önüne sermemiz mi müptezellik?

-İlçe halkına yaşattığınız mağduriyetler neticesinde vatandaşlardan gelen şikayetleri kamuoyuna duyurmak mıdır müptezellik?

Yasal olarak kiralık araca resmi plaka takılmazken şehir içinde taktığınız şehir dışına çıktığınızda sivil plaka taktığınız aracınızı fotoğraflayıp önünüze koymamız mı müptezellik?

-Her yandaşınıza, tanıdığınıza  belediye kadrosunda kadro ve müdürlük makamı vererek haksız makam, mevki sahibi olmalarına çanak tutmanızı haberleştirmek mi müptezellik?

-Fen lisesi temel atma töreninde Sakarya valisinin; “başkan okul ne zaman faaliyete geçecek?” sorusuna “ 2023-2024 yılı eğitim öğretimine yetişecek sayın valim!” şeklinde verdiğiniz cevabı kamuoyuna duyurmak mıdır müptezellik?

-4,5 yıllık görevinizde yeni hiçbir şey ortaya koyamadığınız bir yana kamuflajlar yaparak hizmet yaptığınızı, onu da eksik olarak yaptığınızı dillendirmek mi müptezellik? 

-Eski başkanların eserleri üzerinde oynayarak sözde hizmet yaptığınız iddialarınızı gündeme taşımak mı müptezellik? 

-Sözünüzde duramamanın verdiği eziklikle ön almak adına çarşaf çarşaf reklam yaparak “bakın yeni dönemde  okulumuz öğrenci alıyor” demek sureti ile başarısızlığınıza uydurduğunuz kılıfı kamuoyunun dikkatine sunmak mıdır müptezellik?

-Adapazarı-Hendek arası yolcu taşımacılığı yapan kooperatif yetkililerinin bir gece ansızın mevcut yerlerinden ayrılıp merkeze gelmeleri karşısında bizzat mecliste; “ orada oturamayacaksınız, işgale izin vermeyeceğim”  mealinde sözlerle  sözde kahramanlığa soyunup sonra bizzat belediye eliyle yeni yere müşteri salonu ve araç yıkama istasyonu kurmanızı eleştirmek midir müptezellik?

-İlçemizin kültür turizmine hizmet eden Selman dede alanında bulunan hayvanat bahçesini, “ çok masrafları oluyor” gerekçesi ile bir kısım hayvanları ilçe dışına bir kısmını ise ilçe içerisinde birilerine verdiğinizi kamuoyunun gündemine getirmek midir müptezellik?

-Daha EYT çıkmadan mecliste Ocak ayında , “ değerli meclis üyeleri EYT’den emekliye ayrılacak personellerimiz var, bunları mağdur etmemek, alın terlerini vermek için iller bankasından borçlanma” istediniz. Aradan geçen zamana ve bir çoğu emekli olmasının ardından hak ettikleri paralarını zamanında alamadıklarını, onların sesi olarak seslendirmemiz mi müptezellik?

-Mecliste , “mahalle sakinlerine verdiğiniz sözü tutmadınız , vatandaş bize yükleniyor” diyen meclis üyesine hakarete varan cümlelerle sözde itibarsızlaştırma mücadelenizi halka duyurmak mıdır müptezellik? 

   SULTAN SÜLEYMAN’A KALMAYAN  MAKAM, MEVKİ,İHTİŞAM SİZEDE KALMAYACAK, ŞUNUN ŞURASINDA 223 GÜNÜNÜZ KALDI

   Tabi hakkınızı yemeyelim tam seçim arifesinde bunları kamuoyuna hatırlatmak sizi rahatsız edecektir ancak seçmen neyin yapılıp yapılmadığını, kimin seçmen nazarında saygınlığının olduğunu iyi biliyor. 

Saygınlığı sizler tayin edemezsiniz. Son çırpınışlar çare olacak mı onu zaman gösterecek. Şurada ne kaldı ki bak zaman su misali akıp geçiyor kala kala 223 gününüz kaldı!!!

Hülasa yazsak kitaplar doldururuz. Evet bir gazeteci olarak eleştiriyorum, eleştirmeye de devam edeceğim. Varsın bunun adı sizce müptezellik olsun. Vatandaşımız neyi ne olduğunu iyi biliyor ve sessizliğini koruyor. 

GEL 223 GÜN GEL…

Bu sessizlik hayra alamet değil. 2024 seçimlerinde sandık hezimetine hazır olun benden hatırlatması…

 

 


2.OSB’YE AK ZİYARET!

KARADENİZLİLER DERNEĞİNDEN ANNELER GÜNÜ MATİNESİ

TÜRKİYE YÜZYILI PROJESİ KAPSAMINDA OKUL ÖNCESİ ETKİNLİĞİ START ALDI

ALLAH RAHMET EYLESİN

PÜSKÜLLÜ; “HENDEK’E HİZMET İBADETTİR”

HENDEK’E BİR HALLER OLDU!

ALLAH RAHMET EYLESİN

DESTİCİ HENDEK’E GELİYOR

TRAFİK HAFTASINDA EMNİYET KEMERİ MOTTOSU

PÜSKÜLLÜ’YE MÜSİAD ZİYARETİ

ALLAH RAHMET EYLESİN

MURAT TOKAT MİLLİ TAKIMDA

ALLAH RAHMET EYLESİN

ŞAMPİYON HENDEK KARATE

İBRAHİM ALANDİLEK VEFAT ETTİ

GAZETENİZ HENDEK ŞAFAK CUMA GÜNÜ OKUYUCUSU İLE BULUŞUYOR

HENDEK BİZİM SEVDAMIZ, SÖZ VERDİK YAPIYORUZ

3 Mayıs ruhunu kaybetmeyeceğiz

VEFAT

PARLAK OPTİK AÇILDI

PÜSKÜLLÜ; “ SİZLERE HESAP VERMEKTEN DEĞİL ALAH’A VERECEĞİM HESAPTAN KORKUYORUM”

VEFAT

HENDEK DEVLET BAHÇELİ FEN LİSESİ GERÇEĞİ!

1 MAYIS İŞÇİ VE EMEKÇİ BAYRAMI KUTLU OLSUN

DEMİR AİLESİ İLE SONBAHAR AİLESİ DÜNÜR OLDULAR

EĞİTİMCİYE GÖSTERİLEN TAVIR, EĞİTİM SENDİKASI TARAFINDAN BASIN AÇIKLAMASI İLE TELİN EDİLDİ

JANDARMADA BOŞ YOK!

DİYARBAKIR’DAN GETİRİLEN TÜRK BAYRAĞI, ŞEHİDİMİZİN KABRİ BAŞINDA İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ EYİGÜN’E TESLİM EDİLDİ

MECLİS 2 MAYIS'TA TOPLANIYOR

VEFAT!

Yükleniyor

2.OSB’YE AK ZİYARET!

PÜSKÜLLÜ; “HENDEK’E HİZMET İBADETTİR”

HENDEK’E BİR HALLER OLDU!

PÜSKÜLLÜ’YE MÜSİAD ZİYARETİ

GAZETENİZ HENDEK ŞAFAK CUMA GÜNÜ OKUYUCUSU İLE BULUŞUYOR

HENDEK BİZİM SEVDAMIZ, SÖZ VERDİK YAPIYORUZ

PÜSKÜLLÜ; “ SİZLERE HESAP VERMEKTEN DEĞİL ALAH’A VERECEĞİM HESAPTAN KORKUYORUM”

1 MAYIS İŞÇİ VE EMEKÇİ BAYRAMI KUTLU OLSUN

DİYARBAKIR’DAN GETİRİLEN TÜRK BAYRAĞI, ŞEHİDİMİZİN KABRİ BAŞINDA İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ EYİGÜN’E TESLİM EDİLDİ

MECLİS 2 MAYIS'TA TOPLANIYOR

DESTİCİ HENDEK’E GELİYOR

3 Mayıs ruhunu kaybetmeyeceğiz

TOÇOĞLU HENDEK’DE

NEREDE KALDI İNSAFINIZ VE VİCDANINIZ?

CHP SAKARYA YÖNETİMİNDE BİR HENDEKLİ

MHP’DE YENİ YAPILANMA

ADEM ÖZ: “ ÇUVALDIZI KENDİME, İĞNEYİ BAŞKASINA BATIRACAĞIM”

BAŞKAN İRFAN PÜSKÜLLÜ’DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

ECEVİT KELEŞ'TEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI!

CUMHUR İTTİFAKI TEK YÜREK

MURAT TOKAT MİLLİ TAKIMDA

ŞAMPİYON HENDEK KARATE

Hendek Belediyesi önemli bir toplantıya ev sahipliği yaptı

İNANÇ VE AZMİN NETİCESİ 5 KUPA,7 ALTIN, 3 GÜMÜŞ, 4 BRONZ MADALYA

KIRŞEHİR’İ FETETTİK!

ŞAMPİYON TAKIMDAN BAŞKAN İRFAN PÜSKÜLLÜ’YE KUPALI ZİYARET

U 15 HENDEK OLİMPİK SPOR KULÜBÜ TAKIM HALİNDE TÜRKİYE ŞAMPİYONU

DEREKÖYSPORDA OLAĞANÜSTÜ KONGRE

ZİYA GÖKALP ORTAOKULUNUN GÜREŞ BAŞARISI

Alya Türkiye şampiyonu

KARADENİZLİLER DERNEĞİNDEN ANNELER GÜNÜ MATİNESİ

DEMİR AİLESİ İLE SONBAHAR AİLESİ DÜNÜR OLDULAR

MUTLULUKLAR SİZLERİN OLSUN…

MUTLULUKLAR DİLİYORUZ…

ÇELEN VE EKİN AİLESİNİ EN MUTLU GÜNLERİNDE SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Sapanca 5. El Sanatları Festivalinde Coşkulu Açılış

HACIKIŞLA YAYLA ŞENLİĞİNDE BUGÜN FİNAL GÜNÜ

ONLAR MURAD’LARINA ERDİLER

ENSAR KARDEŞİMİZ BEKARLIĞA VEDA ETTİ!

BEKARLIĞA VEDA ETTİ!

TÜRKİYE YÜZYILI PROJESİ KAPSAMINDA OKUL ÖNCESİ ETKİNLİĞİ START ALDI

HENDEK DEVLET BAHÇELİ FEN LİSESİ GERÇEĞİ!

EĞİTİMCİYE GÖSTERİLEN TAVIR, EĞİTİM SENDİKASI TARAFINDAN BASIN AÇIKLAMASI İLE TELİN EDİLDİ

VELİLER DERT KÜPÜ! "VERDİKLERİ SÖZLERİ TUTSUNLAR!"

ALGIYLA BİR YERE VARAMAZSIN SİYASET MÜHENDİSİ…

HENDEK’TE OKUL ÇOCUKLARINA AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI EĞİTİMİ

SAYIN HENDEK HALKIMIZIN DİKKATİNE!

EĞİTİMDE ÇAĞ ATLADIK!!!

İLÇEMİZDE TAŞIMALI EĞİTİM 1 GÜN TATİL EDİLDİ, YARIN BU OKULLAR KAPALI

ŞEHİT ALİ GAFFARDA VELİ TOPLANTISI YOĞUN GEÇTİ

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 35 31 1 3 64 96
2.Fenerbahçe 35 28 1 6 58 90
3.Trabzonspor 35 18 13 4 13 58
4.İstanbul Başakşehir 35 16 12 7 10 55
5.Beşiktaş 35 16 13 6 6 54
6.Alanyaspor 35 12 10 13 3 49
7.Kasımpaşa 35 14 14 7 -6 49
8.Rizespor 35 14 14 7 -7 49
9.Sivasspor 35 12 11 12 -9 48
10.Antalyaspor 35 11 12 12 -4 45
11.Adana Demirspor 35 10 11 14 3 44
12.Samsunspor 35 11 15 9 -5 42
13.Kayserispor 35 11 13 11 -9 41
14.Ankaragücü 35 8 12 15 -3 39
15.Fatih Karagümrük 35 9 16 10 -2 37
16.Konyaspor 35 8 14 13 -14 37
17.Gazişehir Gaziantep 35 9 18 8 -15 35
18.Hatayspor 35 7 15 13 -10 34
19.Pendikspor 35 8 18 9 -31 33
20.İstanbulspor 35 4 24 7 -42 16