Tarih: 16.08.2022 16:52

Uludere’de ALGI operasyonu

Facebook Twitter Linked-in

Hendek Belediyesinin resmi internet sitesinden kamuoyuna yaptığı açıklamaya bakacak olursak dere pırıl pırıl tertemiz!!!

 

ULUDERE’DE KAPSAMLI TEMİZLİK HAREKATI BAŞLADI

Hendek Belediyesi ekipleri ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi SASKİ ekiplerinin ortaklaşa yürüttüğü çalışma ile Hendek’in tam ortasından geçen Uludere Çay’ında temizlik çalışmalarına başlandı. Dere tabanında yer alan yüzeysel atıklar ve dere içinde bulunan atıklar iş makinalarıyla temizleniyor.

SASKİ İLE BİRLİKTE

Çevreyi ve insan sağlığını tehdit eden olumsuzlukları ortadan kaldırmak ve görüntü kirliliğine son vermek amacıyla Hendek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi SASKİ ekipleri tarafından dere temizlik çalışmaları başladı. Uludere Köprübaşı mevkiinden başlanılan çalışmalarda dere tabanında yer alan kum birikintileri, cam, plastik ve metal atıkları iş makinalarıyla temizlenerek kamyonlara yüklenip bertaraf ediliyor.

 

 BİRAZ SAYGI LÜTFEN!

Uludere… İnsanların sabah ve akşamları yürüyüş yaptıkları su sesi ile dinlendikleri bir sayfiye alanı. Söyleye söyleye dilimizde tüy bitti. Temizleyin şu dereyi…

Sözde TEMİZLİK HAREKATI … TAM BİR FİYASKO VE ALGI OPERASYONU

Harekat!!! Dereden çıkartılan çamur ve atıkların dere dışına korkulukların dibine, yürüyüş yoluna atıldığı gerçeğini değiştirmiyor. Varsa aksini iddia eden buyursun HODRİ MEYDAN! Yandaşlar, çanakçılar temizlik harekatı olarak duyurulan alanı gezme görme fırsatınız oldu mu? Muhtemelen olmamıştır. Olsaydı bu tür servis haberi kamuoyuna duyurma gayreti içine girerken vicdanınız sızlardı…

HALEP ORDAYSA ARŞIN BURADA!

Siz gitmediniz, görmediniz sadece servis ALGI operasyonuna çanak tuttunuz.  İşte videoyu yayınlıyorum. Araştırın, inceleyin. Montaj var mı, ekleme çıkarma var mı? Servis edilen hele hele dönemini ALGI operasyonları ile geçiren Hendek Belediyesi’nden servis edilen haberleri  teyit etmeden yayınlamanız okuyucunuza verdiğiniz değerin göstergesidir.

Harekat! Kulağa hoş gelen güzel bir kelime…Peki ya karşılığı?

 Lütfen kraldan çok kralcı olmayın, hiç değilse okuyucunuza saygınız olsun…




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —