Tarih: 21.06.2023 17:21

SPORCULARIN HAMİSİ OĞUZ GIDA, SPORDA FARKINDALIK YARATACAK

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye’nin en büyük içecek üretim kapasitesine sahip yüzde yüz yerli ve milli değeri Oğuz Gıda, spor segmentine girişini duyuruyor. Yeni seri içecek olan Black Bruin, yenilenen imajı ve çeşitlerini tanıtmak için özel bir etkinliğe ev sahipliği yapacak

Sporun her branşında Türk spor ve sporcusunun yanında olmayı ilke edinen yerli marka Black Bruin enerji içeceği, sadece spora özel yeni kurumsal kimliği Black Bruin Sport’ u sporseverlerle buluşturacak.

SPOR BRANŞLARINA FARKINDALIK YARATMAK AMAÇLANIYOR

Çeşitli branşlardan birçok profesyonel sporcunun katılacağı etkinlik, 22 Haziran Perşembe günü saat 10.30’da başlayacak. Sakarya’da düzenlenecek olan etkinlik; sektör profesyonellerini, medya temsilcilerini ve sporseverleri bir araya getirecek. Firma, Türkiye’deki sporun ilerlemesine katkıda bulunma vizyonu ile yeni kurumsal kimlik geliştirdiği bir aşamanın içerisine girerken ülke sporuna da önemli destek sağlamayı hedefliyor.

DAVETLİLER AKSİYON DOLU ŞOVLARA TANIKLIK EDECEK

Etkinlikte katılımcılar; Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencileri tarafından geliştirilen Formula student yarış aracı, ODTÜ yarış takımı, Ford / Castrol team rally aracı, Formula Senior kategori karting aracı, drift Aracı, Enduro sınıfı motosiklet ve optimist sınıfı yelkenli gibi özel araçların şovlarına tanıklık edecek.

Türkiye’yi yurt dışında temsil edecek Black Bruin sporcusu 17 yaşındaki kadın sürücü Sena Savaşer, etkinlikte şovlara öncülük edecek. Etkinlik saat 16.30’da yemek organizasyonu ile sona erecek.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —