Tarih: 20.03.2023 08:21

SİZİ CUMHUR İTTİFAKIDA KURTARAMAYACAK…

Facebook Twitter Linked-in

SEÇİM BEYANNAMESİNİ NİÇİN YAZDINIZ? BEYANNAME SİZİN İÇİN NE İFADE EDİYOR?

Belediye başkanlığına soyunan siyasiler halka seçim sürecinde sözler verirler, misyonlarını, vizyonlarını açıklarlar, bu da yetmez  seçmene , seçildikleri takdirde yapacakları projelerin sıralandığı  SEÇİM BEYANNAMESİ sunarlar. Bu seçim beyannamesi bağlayıcıdır zira seçmen verilen sözlerin tutulacağı ümidi ile başkanını seçer ve seçti…

DÜZCE BELEDİYESİNE AKIL VERECEĞİNİZE HENDEK’E HİZMET YAPIN, ESER BIRAKIN

Düzce’de bir TV programında aynen şunları ifade ettiniz.

-Akçakoca çok yakın buralar deniz turizmine kazandırılabilir!!!

-Cumayeri ve Gümüşova bölgesi sanayi bölgelerine otomobil yedek parça üretim merkezleri kurulabilir!!!

-Yığılca ormanlarında arıcılık yaparak köylüye destekte bulunulabilir!!!

Moderatör size; SEÇİM BEYANNAMENİZİ sorduğunda verdiğiniz cevap çok manidar…

' Siz bakmayın ona, seçim beannamelerine kimse bakmıyor, okumuyor. Önemli olan halka dokunabilmek gerisi boş iş” demekle gerçek yüzünüzü ortaya koymuştunuz hatırladınız mı???

PLANSIZ PROGRAMSIZ KURUM İDARE EDİLEMEZ

Akşamdan yatıp gördüğü rüyayı hayra yorup, ben karar verdim bu olacak! Babında söz ve icraatlerle zamanını dolduran  Cumhur İttifakı ortağı MHP menşeyli HENDEK BELEDİYESİ  maalesef 4 yıldır ALGI ve REKLAM’larla bu günlere geldi. Zaman çabuk akıyor, tutamıyorsun, o halde en evlası verilen sözleri bir program dahilinde sırasıyla yerine getirmek olmalıydı ama ne gezer???

VEKİL SİZDEN, MECLİS SİZDEN, HÜKÜMET SİZDEN  DAHA NEYİ BEKLİYORSUNUZ?

Bir yandan her söyleminde ŞEFFAFLIK vurgusu yapanlar hala kurum içerisindeki birbirlerini çekemememzliklerine son veremediler. 4 yıllık zaman içerisinde sıcak asfalt alımı dolayısı ile 2-3 kez borçlanmaya gidildi. Maşallah bir yanda MHP vekili Levent Bülbül, Ankara kanadında yerel idareden gelen her isteği her yardımı kesintisiz yaptı ve yapmaya da devam ediyor. Bunu bizzat Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu meclis kürsüsünden ifade ediyor. Mecliste ittifak ortağınız olan AK parti meclis üyeleri bir dediğinizi iki etmiyor, istediğiniz borçlanmalara şerh koymaması bir yana TAM DESTEK veriyor.

BASINIDA ARKANIZA ALDINIZ!

Prens gazetecilerinizin vasıtası ile kamuyoyunu ALGI ve REKLAMLARLA  her başarısızlığın üstünü örtmekte büyük gayret sarfediyor. Yapılamayanı yapılmış, eksik olanı tamamlanmış, seçmene verilen sözlerin tutulmadığını, kulak arkası edildiğini görmezden gelerek yerel idareyi çok çok başarılı olarak  kamuoyuna servis ederken kendisinin bir kamu görevi yürüttüğünü unutarak adeta yerel idarenin basın organı gibi işlevde bulunmayı adeta kendisine görev saymış.

YENİ DÖNEMDE YENİ MAL BEYANI BAŞ AĞRITACAK GİBİ!

Günümüzde bir çok yerden maaş yada huzur hakkı adı altında alınan paraların haksız kazanç olduğu yönünde birleşirlerken bu tür görevlere aday olan siyasilerin MAL BEYANI vereceklerinin bilinci ile yeni dönemi bekliyor, hem de sabırsızlıkla, zira kamuoyunda , sokakta, kahvede konuşulanlar hiçte iç açıcı değil.

MUHTAR SESSİZ, MAHALLE HALKI TEPKİLİ

Konumuza dönecek olursak Bayraktepe mahallesi ilçemizin mümtaz mahallelerinden biri. D-100 karayolu üzeri Köprübaşı mevkiinde bulunan ana kavşağın ilçemizin dışa açılan penceresi olarak kabul edildiğinde fiziki görüntüler her bir mahalle sakinini rahatsız ettiği gibi yerel idarenin nedense bilbordlar ve raklam tabelalarının konulmasındaki hasssasiyeti göstermeyip 3-5 el arabası sıcak asfalt ile kaplamayı çok görmesi mahalle sakinlerinden tepki görmeye devam ediyor.

YEREL İDARENİN PATRONUNA SORUYORUZ:

Bayraktepe Karasu, Kocaeli ya da Düzce belediyesine mi bağlı? Mahalleyi ayrıştırmak, ötekileştirmek, ayrımcılık yapmak size ne kazandırıyor ? Size sizin köprübaşında yaptığınız seçim konuşmasında söylediğiniz, mahalle sakinlerine verdiğiniz sözü hatırlatmak adına; “ ben Turgut Babaoğlu olarak size söz veriyorum. Dereboğazı ve Bayraktepe mahallesi yıllardır hizmet fakiri olarak bırakılmış. Göreve geldiğim gün hizmete bu mahallelerden başlayacağım” sözü bilmem size ne hatırlatıyor???

Son söz olarak; daha geçen meclis toplantısında hizmetlerin İKİNCİ DÖNEMDE yapacağınızı ifade ettiniz.

Bilesiniz ki SİZİ CUMHUR İTTİFAKIDA KURTARAMAYACAK…




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —