• BIST 100

    10276,9%0,67
  • DOLAR

    32,34% 0,06
  • EURO

    34,81% 0,08
  • GRAM ALTIN

    2404,01% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3887,04% 0,00

SİVİL TOPLUM ÖRGÜTÜ TEMSİLCİLERİNDEN PÜSKÜLLÜ ZİYARETİ

HENDEK İLÇEMİZDE BUNGALO EVLERE RUHSAT VERMEYECEĞİZ

GÜNCEL 24.04.2024 16:21:00 471 0
SİVİL TOPLUM ÖRGÜTÜ TEMSİLCİLERİNDEN PÜSKÜLLÜ ZİYARETİ

31 Mart Yerel Mahalli Seçimlerinde seçimi kazanarak emanetini geri alan BBP’li başkan İrfan Püsküllü, ilçemizin en büyük Sivil Toplum Örgütleri  (Hendek esnaf ve Sanatkarlar Odası, Hendek Kefalet ve Kredi Kooperatifi, Hendek Şoförler ve Otomobilciler Odası ve Hendek Berberler ve Kuaförler Odası) başkan ve yönetim kurulu üyeleri başkan Püsküllü’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.   

ESNAF ODASI BAŞKANLIĞINDAN DUVAR SAATİ, ESNAF SEKRETERİ SAMET DEMİREL’DEN ÇUKULATA

Ziyarette Başkan Püsküllü’ye Esnaf Odası Başkanı Mehmet Demirel tarafından duvar saati, esnaf odası sekreteri Samet demirel’den de çukulata hediye edildi. 

HAYIRLI OLSUN, ALLAH UTANDIRMASIN

   Misafirlerini makam odasında ağırlayan Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü tüm misafirlerine hoş geldiniz sözü ile tokalştı ve koltuğuna oturdu. Ziyarete başkanlık eden Hendek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Demirel,  “başkanım hayırlı uğurlu olsun, Allah utandırmasın” diyerek ziyaret sebeplerini açıklayarak sözü  Berberler Odası Başkanı Vahdet Çilek’e verdi.  Çilek yaptığı konuşmasında başkan Püsküllü’ye hitaben; “ bu halk daha önce bıraktığı görevi kendisine 31 Mart’ta takdim etti. Yeni görevinde başkanımıza başarılar diliyorum. Önümüzdeki 5 yıl ve sonrasındaki yıllarda da inşallah devam edecektir. “diyerek sözlerine son verdi.

Tekrardan sözü alan Esnaf Odası Başkanı Mehmet Demirel, bugünkü ziyaretlerine Berberler odası, Şoförler Odası , esnaf odası yönetimi ve Esnaf Kefalet Kredi Kooperatiifi yönetiminin ortak katılımıyla tebrik ziyaretine geldiklerini ifade etti. 

HENDEK’TE TEFECİ SEKTÖRÜNÜ ÖLDÜRDÜK!

   Her zaman konuşmasına nükteler katarak zenginleştiren ve arkasından kitleleri sürükleyen, konuştuğunu dinleten yapısıyla dikkat çeken Başkan demirel konuşmasına devam etti ve;  “ Tüm arkadaşlar ve yönetim kurulları olarak eksiksiz geldik, bizlere bugün kamuoyunda bazı vatandaşlar  resmi tefeciler diyorlar ancak şunu ifade etmeliyim ki Türkiye Cumhuriyetinin ilçemize büyük iyiliği oldu Hendek’te tefeci sektörünü öldürdük” dedi. 

ZİYARETİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM

   Ziyaret süreci içerisinde  makam koltuğuna oturan  ev sahibi Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü sözü aldı ve: “ öncelikle ziyaretiniz için teşekkür ediyorum. Seçim geldi geçti. Dünde aynı şeyi söyledik bugün de aynı şeyi söylüyoruz. Biz hepimiz Hendekliyiz. Ben ve ekibimin hizmet anlayışında BEN yok BİZ var oldu bundan sonra da BİZ olacak. Beraber edeceğiz. Ona göre söylemlerimizde, eylemlerimizde paylaşımlarımızı ona göre yapalım, mahremiyete  girmeyelim, evet siyasettir ama ne olursa olsun bir cenaze evinde bir düğün evinde bir asker uğurlamasında karşılaştığımızda birbirimizin yüzüne bakamayacak kelimeler kullanmayalım, hep bunu savundum. Kavgacı olmadık barışçıl olduk zaten bizim mizacımızda da bu var. Ama bu demek değildir ki uysal koyun da değiliz. Yeri geldiğinde bizde ayağa kalkmasını biliriz.” kazandık bundan sonrada Hendek’i huzurlu bir şekilde yönetecek, kalkındıracağız. Şunu her platformda dile getirdik. Bizler 1 Nisan’dan sonra Hendek ilçemizde yaşamaya devam Dedi.

HENDEK BİZİM DEĞİL, ÇOCUKLARIMIZIN VE TORUNLARIMIZINDIR. ONLARA MÜREFFEH BİR GELECEK BIRAKMAK BİZİM EN ÖNEMLİ GÖREVİMİZDİR

    Püsküllü; “ inşallah bizler esnaflarımızı, sanayicilerimizi, iş adamlarımızı layık oldukları yere tekrar getirmekle kalmayıp daha yukarılara taşımak bizim görevimiz çünkü Hendek bizlerin değil, Hendek çocuklarımızın ve torunlarımızındır. O nedenle onlara güzel bir Hendek bırakmakla mükellefiz. Onların haklarını yemediğimiz gibi yedirtmemek zorundayız. Bize gelen yatırımcılarımıza hassasiyetle diyoruz ki, bacasız sanayiniz varsa, insan sağlığına zarar vermiyor  ve doğaya saygılı yatırımınız mevcutsa görüşelim.”diyerek ziyaret öncesi yaşadığı bir gelişmeyi ziyaretçileri ile paylaştı.

BUNGALO EV KÜLTÜRÜNE YOL VERMEK  YOK RUHSAT TA VERMEYECEĞİZ!

  Püsküllü; “  Az önce bir takım işadamlarımız geldi görüştük, ilçemizde Bumgalo evler inşa edeceklerini söylediklerinde kendilerine aynen şunları ifade ettim, bunu sizlerle paylaşıyorum. Biz halkımıza söz verdik, Hendek’te bir tane Bungalo evlerine RUHSAT vermeyeceğiz.  

BİZDEN ÖNCEKİ DÖNEMDE YAPILANLARI DENETLEYECEĞİZ, SIKINTI OLANLARI MÜHÜRLEYECEĞİZ

   Püsküllü; “ Biz Hendek ilçemizin ahlakının bozulmasını istemiyoruz. Bizden önce olanları da denetleyeceğiz. Sıkıntı olanları mühürleyeceğiz. Problem çıkartanları kapatacağız. Gerktiğinde yıkımlara kadar gideceğiz” sözleri, 

ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN

   Ziyarette olan misafirler tarafından bu sözler; “ Allah sizden razı olsun” söylemleri ile düşüncelerine destek verdiklerini açıkladılar.  

   Püsküllü konuşmasının devamında;   “bu yönde ısrarcı olan işadamlarına Sapanca ilçemizi örnek gösteriyor, Sapanca’nın kültürel anlamda bozulduğunu örnek veriyoruz. İsteyen yatırımcılara adres olarak Sapanca ilçemizi gösteriyoruz. “ diyen Püsküllü, 

ÖYLESİ PARA TEKLİFLERİ VAR Kİ!!! TEKLİF EDİLEN UÇUK PARALARLAD DA OLSA KAYBEDECEĞİMİZ AHLAKİ DEĞERLERİMİZİ TEKRARDAN SATIN ALAMAYIZ

   Püsküllü;  yaşananların arkasındaki rant olayına da değinerek büyük para tekliflerinde bulunulduğunu ancak kendilerinin her şeyi para olarak görmediklerinin altını önemle çizerek; “ biz Hendek ahlakının teklif edilen o paralarla düzeltemeyiz. Ben iddia ediyorum onların bize teklif ettiği paralar veya belediyemize verecek olacakları paralar ilçe halkımızın bir ferdinin ahlakının bozulmasının önüne geçemez. Yapılacak bir yanlış sonrasında bizim bu paralar ile kaybedilen ahlakı satın alma durumumuz yok. Bu konuda sizlerede gelen olabilir, aracı olmanızı isteyebilirler buna asla pirim vermeyin” diyerek destek istedi.

BACASIZ , ÇEVRE VE İNSAN SAĞLIĞINA ZARARI OLMAYAN, İSTİHDAMA OLUŞTURACAK OLAN  YATIRIMCIMIZIN BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİ VAR

   Püsküllü; “ tabi ilçemize yatırımcı gelmeyecek mi tabi ki gelecek, geldiğinde Hendek Belediyesi olarak yardımcı olmayacak mıyız tabiki olacağız. Doğayı kirletmeyen bacasız sanayici, insan sağlığına zararı olamayan ve istihdam yaratacak yatırımcılarımızın her teklifine açığız. Maddi ve manevi takibinin olmadığı bir yatırımı biz Hendek ilçemizde istemiyoruz. Hassasiyetimiz bu olacak. “ diyerek bu konudaki düşüncelerini misafirleri ile paylaştı.

POLİTİKAMIZ, KALDIRIMLARDA SIFIR İŞGAL

   Göreve gelmesinin hemen akabinden yaya kaldırımlarının bazı esnaflar tarafından adeta işgal edilmesini görmezden gelmelerinin mümkün olmadığını vurgulayarak; “ belki bu konuda bazı esnaflarımız Mehmet başkanımıza sitemde bulunmuş, başkanım bize sahip çıkmıyorsunuz şeklinde sitem ve şikayetlerde bulunmuş olabilirler. Siz ne biçim başkansınız şeklinde konuşmuş olabilirler. Bizim önceliğimi yaya kaldırımlarımız adına SIFIR İŞGAL politikamız başladığı gibi devam edecek. Bu konuda oda başkanımızla birlikte esnaflarımızı ziyaret edip yapılan çalışmalar hakkında bilgilendireceğiz, bununla da yetinmeyip esnafımızın önünü nasıl açabiliriz, nerelerde , hangi konularda nerelerde müsamaha gösterebiliriz, bütün bunlara birlikte oturur karar veririz.  “

UYGULAMAMIZ ADALETLİ VE HAKKANİYETLİ OLACAKTIR

   Püsküllü; “ Ona göre bir sınırlama getirebiliriz ama ÇAY OCAKLARI hariç zira çay ocakları adı üstünde esnafın çay ihtiyacını karşılayacak rızkını kazanacak, evine aşını götürecek. Yani Hendek halkımızın, bacılarımızın, annelerimizin, kızlarımızın, gelinlerimizin yaya kaldırımlarında özgürce yürüyebilmelerini bizler birlikte sağlayacağız. Sizlerden ve yönetimlerinizden  bu haklı düşüncelerimize yardım, destek ve katkılarınızı bekliyorum.  Bu uygulamamız içerisinde adalet duygusundan asla ayrılmayacağız, Ahmet’e farklı, Mehmet’e farklı  bir tavır sergilemeyeceğiz. Çalışmalarımız hakkaniyet ölçüleri içerisinde olacaktır.” Diyerek ziyaretçilerine bilgi aktarımında bulundu. 

İSTİŞARE KÜLTÜRÜ YOL HARİTAMIZDIR

   Başkan Püsküllü son olarak; “ istişare kültürü bizim yol haritamız olacaktır, buradan çıkacak olan sonuç benim istemediğim, tasvip etmediğim bir sonuç dahi olsa ortak aklın ortaya koyduğu fikre, düşünceye saygı göstermenin yanında sahipleneceğimi de bilmenizi isterim” diyerek sözlerini sonlandırdı. 

ZİYARETİN KISASI MAKBULDÜR BİZE MÜSADE

   Ziyaret sebebini Başkan Demirel açıklarken ziyaretin kapanış konuşmasını ise Şoförler Odası Başkanımız Cemil Varlıca yaptı ve; “ sayın başkanım ziyaretimizi gerçekleştirdik, hayırlı olsun temennilerimizi ilettik. Ancak yoğun bir ziyaretçi trafiği yaşadığınızın da farkındayız. İnşallah ikinci gelişimizde mesleğimizi yakından ilgilendiren konular hakkında da konuşma, istişare etme fırsatı bulacağız, bu nedenle şimdilik ziyaretimizi sonlandırmak adına bizleri kabul ettiğiniz için ben ve arkadaşlarım adına sizleri bir kez daha tebrik ediyor, Allah utandırmasın diyoruz” diyerek sözlerini sonlandırdı. 

TOPLU RESİM

Ziyaret Belediye binası önünde toplu fotoğraf çekimi ile son buldu. 


ALLAH RAHMET EYLESİN

ŞAMPİYON HENDEK KARATE

İBRAHİM ALANDİLEK VEFAT ETTİ

GAZETENİZ HENDEK ŞAFAK CUMA GÜNÜ OKUYUCUSU İLE BULUŞUYOR

HENDEK BİZİM SEVDAMIZ, SÖZ VERDİK YAPIYORUZ

3 Mayıs ruhunu kaybetmeyeceğiz

VEFAT

PARLAK OPTİK AÇILDI

PÜSKÜLLÜ; “ SİZLERE HESAP VERMEKTEN DEĞİL ALAH’A VERECEĞİM HESAPTAN KORKUYORUM”

VEFAT

HENDEK DEVLET BAHÇELİ FEN LİSESİ GERÇEĞİ!

1 MAYIS İŞÇİ VE EMEKÇİ BAYRAMI KUTLU OLSUN

DEMİR AİLESİ İLE SONBAHAR AİLESİ DÜNÜR OLDULAR

EĞİTİMCİYE GÖSTERİLEN TAVIR, EĞİTİM SENDİKASI TARAFINDAN BASIN AÇIKLAMASI İLE TELİN EDİLDİ

JANDARMADA BOŞ YOK!

DİYARBAKIR’DAN GETİRİLEN TÜRK BAYRAĞI, ŞEHİDİMİZİN KABRİ BAŞINDA İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ EYİGÜN’E TESLİM EDİLDİ

MECLİS 2 MAYIS'TA TOPLANIYOR

VEFAT!

SAKARYA 15 TEMMUZ MİLLİ İRADE DERNEĞİ KKTC CUMHURBAŞKANI ERSİN TATAR’I AĞIRLAYACAK

Vekil İnci: "Karapürçek ve Kocaali yolları için çözüm yolda"

VEFAT!

Hendek Belediyesi önemli bir toplantıya ev sahipliği yaptı

PÜSKÜLLÜ HİZMET, SİYASET MÜHENDİSLERİ KAVGA PEŞİNDE…

İNANÇ VE AZMİN NETİCESİ 5 KUPA,7 ALTIN, 3 GÜMÜŞ, 4 BRONZ MADALYA

KURTULUŞ MAHALLESİNDE YAYLA YOLUNDA 4 AYI

BAŞKAN İRFAN PÜSKÜLLÜ HENDEKLİ MUHTARLARLA YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

SESOB VE ESNAF ODALARI BAŞKANLARINDAN BAŞKAN İRFAN PÜSKÜLLÜ’YE ZİYARET

KAZA UCUZ ATLATILDI

ALLAH RAHMET EYLESİN

KIRŞEHİR’İ FETETTİK!

Yükleniyor

GAZETENİZ HENDEK ŞAFAK CUMA GÜNÜ OKUYUCUSU İLE BULUŞUYOR

HENDEK BİZİM SEVDAMIZ, SÖZ VERDİK YAPIYORUZ

PÜSKÜLLÜ; “ SİZLERE HESAP VERMEKTEN DEĞİL ALAH’A VERECEĞİM HESAPTAN KORKUYORUM”

1 MAYIS İŞÇİ VE EMEKÇİ BAYRAMI KUTLU OLSUN

DİYARBAKIR’DAN GETİRİLEN TÜRK BAYRAĞI, ŞEHİDİMİZİN KABRİ BAŞINDA İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ EYİGÜN’E TESLİM EDİLDİ

MECLİS 2 MAYIS'TA TOPLANIYOR

SAKARYA 15 TEMMUZ MİLLİ İRADE DERNEĞİ KKTC CUMHURBAŞKANI ERSİN TATAR’I AĞIRLAYACAK

Vekil İnci: "Karapürçek ve Kocaali yolları için çözüm yolda"

PÜSKÜLLÜ HİZMET, SİYASET MÜHENDİSLERİ KAVGA PEŞİNDE…

BAŞKAN İRFAN PÜSKÜLLÜ HENDEKLİ MUHTARLARLA YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

3 Mayıs ruhunu kaybetmeyeceğiz

TOÇOĞLU HENDEK’DE

NEREDE KALDI İNSAFINIZ VE VİCDANINIZ?

CHP SAKARYA YÖNETİMİNDE BİR HENDEKLİ

MHP’DE YENİ YAPILANMA

ADEM ÖZ: “ ÇUVALDIZI KENDİME, İĞNEYİ BAŞKASINA BATIRACAĞIM”

BAŞKAN İRFAN PÜSKÜLLÜ’DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

ECEVİT KELEŞ'TEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI!

CUMHUR İTTİFAKI TEK YÜREK

PÜSKÜLLÜ, EMANETİNİ GERİ ALDI

ŞAMPİYON HENDEK KARATE

Hendek Belediyesi önemli bir toplantıya ev sahipliği yaptı

İNANÇ VE AZMİN NETİCESİ 5 KUPA,7 ALTIN, 3 GÜMÜŞ, 4 BRONZ MADALYA

KIRŞEHİR’İ FETETTİK!

ŞAMPİYON TAKIMDAN BAŞKAN İRFAN PÜSKÜLLÜ’YE KUPALI ZİYARET

U 15 HENDEK OLİMPİK SPOR KULÜBÜ TAKIM HALİNDE TÜRKİYE ŞAMPİYONU

DEREKÖYSPORDA OLAĞANÜSTÜ KONGRE

ZİYA GÖKALP ORTAOKULUNUN GÜREŞ BAŞARISI

Alya Türkiye şampiyonu

BUSE NEMLİ MİLLİ TAKIMDA

DEMİR AİLESİ İLE SONBAHAR AİLESİ DÜNÜR OLDULAR

MUTLULUKLAR SİZLERİN OLSUN…

MUTLULUKLAR DİLİYORUZ…

ÇELEN VE EKİN AİLESİNİ EN MUTLU GÜNLERİNDE SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Sapanca 5. El Sanatları Festivalinde Coşkulu Açılış

HACIKIŞLA YAYLA ŞENLİĞİNDE BUGÜN FİNAL GÜNÜ

ONLAR MURAD’LARINA ERDİLER

ENSAR KARDEŞİMİZ BEKARLIĞA VEDA ETTİ!

BEKARLIĞA VEDA ETTİ!

FURKAN, BEYZA’SINA KAVUŞTU

HENDEK DEVLET BAHÇELİ FEN LİSESİ GERÇEĞİ!

EĞİTİMCİYE GÖSTERİLEN TAVIR, EĞİTİM SENDİKASI TARAFINDAN BASIN AÇIKLAMASI İLE TELİN EDİLDİ

VELİLER DERT KÜPÜ! "VERDİKLERİ SÖZLERİ TUTSUNLAR!"

ALGIYLA BİR YERE VARAMAZSIN SİYASET MÜHENDİSİ…

HENDEK’TE OKUL ÇOCUKLARINA AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI EĞİTİMİ

SAYIN HENDEK HALKIMIZIN DİKKATİNE!

EĞİTİMDE ÇAĞ ATLADIK!!!

İLÇEMİZDE TAŞIMALI EĞİTİM 1 GÜN TATİL EDİLDİ, YARIN BU OKULLAR KAPALI

ŞEHİT ALİ GAFFARDA VELİ TOPLANTISI YOĞUN GEÇTİ

HAYIRLI OLSUN

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 35 31 1 3 64 96
2.Fenerbahçe 34 28 1 5 58 89
3.Trabzonspor 35 18 13 4 13 58
4.İstanbul Başakşehir 35 16 12 7 10 55
5.Beşiktaş 35 16 13 6 6 54
6.Alanyaspor 35 12 10 13 3 49
7.Kasımpaşa 35 14 14 7 -6 49
8.Rizespor 35 14 14 7 -7 49
9.Sivasspor 35 12 11 12 -9 48
10.Antalyaspor 34 11 11 12 -3 45
11.Adana Demirspor 35 10 11 14 3 44
12.Samsunspor 35 11 15 9 -5 42
13.Kayserispor 35 11 13 11 -9 41
14.Ankaragücü 35 8 12 15 -3 39
15.Fatih Karagümrük 35 9 16 10 -2 37
16.Konyaspor 34 8 14 12 -14 36
17.Gazişehir Gaziantep 35 9 18 8 -15 35
18.Hatayspor 35 7 15 13 -10 34
19.Pendikspor 34 7 18 9 -32 30
20.İstanbulspor 35 4 24 7 -42 16
1.Galatasaray 35 31 1 3 64 96
2.Fenerbahçe 34 28 1 5 58 89
3.Trabzonspor 35 18 13 4 13 58
4.İstanbul Başakşehir 35 16 12 7 10 55
5.Beşiktaş 35 16 13 6 6 54
6.Alanyaspor 35 12 10 13 3 49
7.Kasımpaşa 35 14 14 7 -6 49
8.Rizespor 35 14 14 7 -7 49
9.Sivasspor 35 12 11 12 -9 48
10.Antalyaspor 34 11 11 12 -3 45
11.Adana Demirspor 35 10 11 14 3 44
12.Samsunspor 35 11 15 9 -5 42
13.Kayserispor 35 11 13 11 -9 41
14.Ankaragücü 35 8 12 15 -3 39
15.Fatih Karagümrük 35 9 16 10 -2 37
16.Konyaspor 34 8 14 12 -14 36
17.Gazişehir Gaziantep 35 9 18 8 -15 35
18.Hatayspor 35 7 15 13 -10 34
19.Pendikspor 34 7 18 9 -32 30
20.İstanbulspor 35 4 24 7 -42 16