Tarih: 24.01.2023 13:22

ŞEHİDİMİZLE ONUR VE GURUR DUYUYORUZ

Facebook Twitter Linked-in

Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Törende şehidimizin  özgeçmişi ilçe Emniyet Müdürlüğümüze bağlı polis komserince ifade edildi. Daha sonra sırası ile kürsüye gelen şehit müdürümüzün meslektaşı emekli emniyet müdürü, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Sakarya İl Emniyet Müdürü, ilçemiz kaymakamı ve Sakarya valimiz birer konuşma yaparak şehidimizi yad ettiler.

Protokol konuşmaları devam ettiği esnada  Hendek SAKE ekibi , Paramotor ile anma töreni üzerinde şehidimizin fotoğrafının yer aldığı bayrağı ve altında Şehidimiz Rahmetle Anıyoruz yazılı bayrak ile tören bölgesinde üç tur attı.

Protokol konuşmalarının ardından şehidimizn kabri önünde toplanan protokol, ilçe müftümüz tarafından yapılan duaya amin diyerek şehidimize dua ve niyazda bulundular. Kabristanlıktaki törenin sona ermesinin ardından hep birlikte ilçemiz Tepecik mevkiinde şehidimizin adına inşa edilen Şehit Ali Gaffar Okkan camiinde düzenlenen mevlid-i Şerife katıldılar.

Mevlid-i Şerifin ardından heyet hep birlikte ilçemiz Atatürk parkında bulunan Belediye nikah salonunda şehidimizin fotoğraflarının yer aldığı resim sergisini ziyaret ettiler.

Anma  etkinlikleri hafta sonu kapalı spor salonunda şehidimizin anısına düzenlenecek Karate Turnuvası ile son bulacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —