Tarih: 23.11.2023 17:46

SAYIN HENDEK HALKIMIZIN DİKKATİNE!

Facebook Twitter Linked-in

Bugün HENDEK ŞAFAK  gazetesinde okulumuz "Turnike Kart Sistemi " ile ilgili bir annenin adı ve söylemleri üzerinden çıkan haber gerçeği yansıtmamaktadır.  Turnike Sistemi henüz aktif olmamıştır. 

NOT: Bize bu bilgileriaktaran adı bizde mahfuz olan annenin  turnike sistemiile ilgili aldığı ekran görüntüsünü sşizlerle paylaşıyoruz.  Bilgiler aile birliğinin TURNİKE SİSTEMİ AKTİF OLMAMIŞTIR söylemini doğrulamıyor!

KARAR OKUL AİLE BİRLİĞİNİN ORTAKLAŞA KARARIDIR

    Bu sebepten dolayı hiçbir öğrencimiz yok yazılmayıp geri gönderilmemiştir. Turnike Sistemini  Okul Aile Birliği olarak velilerimiz isteği üzerine uygulama başlanmaya karar verilmiştir. 

TÜM ÖĞRENCİLERİMİZ VELİLERİMİZ TARAFINDAN TAKİP EDİLEBİLECEKTİR

   Bu sistem sayesinde çocuklarımız için okul daha güvenli hale gelecektir. Okula giriş ve çıkışlar veliler tarafından takip edilecektir. Okul içerisinde öğretmen ve öğrenci haricinde  kimlerin girip çıktığı kayıt altına alınacaktır. Okulumuz  gerek çevresi gerekse öğrenci sayısı bakımından Hendek'teki en kalabalık okullardan biridir. 

KINIYORUZ

   Milli Eğitim Müdürlüğünün güvenlik personeli uygulamasI olmadığı için Turnike sistemi hayata geçirilmesi Velilerimiz tarafından Okul Aile Birliğine sunulmuştur. İlçemizdeki yerel gazeteye bu yönde iddia ve ithamlarda bulunarak gazeteciyi yanıltan  anneyi kınıyoruz.

ŞEHİT ALİ GAFFAR OKKAN OETAOKULU OKUL AİLE BİRLİĞİ BAŞKANLIĞI 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —