Tarih: 22.08.2022 15:16

SAYIN BABAOĞLU, YAKLAŞIK 1 ASIRLIK ZİYA GÖKALP CADDESİ HİZMET BEKLİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Hazır okulların yeni eğitim öğretim dönemine açılması için yaklaşık 21 gün var. Geceli gündüzlü çalışma ile istenirse bu eksiklik giderilir, öğrenci ve öğrenci velileri de rahat nefes alırlar.

SAĞLIKLI VE KONFORLU EĞİTİMİN İLK ADIMI CAN GÜVENLİĞİ

Babaoğlu diyor ki; “ Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha temiz, sağlıklı ve konforlu bir şekilde öğretim görmelerini sağlamak için elimizden gelen her türlü gayreti gösteriyoruz, göstermeye de devam edeceğiz.”

Bahse konu olan okulumuz caddesini bilmeyenimiz yoktur.  Geleceğimizin teminatı yüzlerce yavrumuz günümüzde yaya kaldırımları olmayan bir cadde üzerinde can güvenliği sorunuyla kar karşıya. Bu durum yıllardır böyle kimsenin kılı kıpırdamıyor. Lafa geldi mi hizmet…

Yapılması zaruret olan okulumuzun yaya kaldırımlarının ivedilikle yapılıp hizmete girmesi bana göre  eğitime, eğitim kurumuna yapılacak olan hizmetin en alası olacaktır.

ALGIYLA REKLAMLA HİZMET OLMUYOR, OLMADIĞI DA ORTADA

Başkan Babaoğlu: Eğitime Büyük Önem Veriyoruz

 Eğitime destek olmayı belediye olarak görev bildiklerini ifade eden Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, 'Hendek Belediyesi olarak her alanda olduğu gibi eğitime de büyük önem veriyoruz. Okul aile birliklerimizle ve okul müdürlerimizle yeni eğitim öğretim hayatı öncesi hep birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İmkanlarımız çerçevesinde ilçe genelindeki tüm okullarımıza her zaman destek olmaya çalışıyoruz. Eğitimde başarının desteklenmesi gerektiğini düşünüyoruz. Amacımız öğrencilerimize daha güzel ortamlarda eğitim verilmesini sağlamak. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha temiz, sağlıklı ve konforlu bir şekilde öğretim görmelerini sağlamak için elimizden gelen her türlü gayreti gösteriyoruz, göstermeye de devam edeceğiz. Çalışmalarımız ihtiyaçlar doğrultusunda ilçe genelindeki okullarımızda devam edecek' diye konuştu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —