Tarih: 07.05.2023 17:52

SAKARYA’DA HAYAL KIRIKLIĞI

Facebook Twitter Linked-in

KATILIM HİÇ YOK GİBİ…UCUZLUK PAZARI AÇILMIŞ OLSAYDI BUNDAN FAZLA KALABALIK OLURDU!

Bilindiği üzere bugün İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, beraberinde Ankara B.B. Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte Sakarya Kent Meydanında miting meydanına geldi. Kamuoyundaki beklenti resmi rakamlara göre 13.000 metrekarelik alan mitinge katılanları almayacaktı! Ancak görülen o ki miting alanının sadece yaklaşık 1/3’ündeki alanda miting gerçekleşti. Resmi otoritelere göre 1 metrekareye 3 kişi olarak  hesaplanıldığında yaklaşık 12.000 kişinin olması gerekirdi. Bir diğer hususta polis bariyerlerinin yanlarının boş olması dikkate alındığında resmi ifadelere göre mitinge katılan 7-8 bin civarında gerçekleşti.

MİLLET İTTİFAKI DAHA KENDİ İÇİNDE ORGANİZE OLAMAMIŞ

Dron görüntülerine de baktığımızda durum tespiti bunu doğrular nitelikte. Hele hele Hendek ilçemizden miting alanına hareket eden  toplu taşıma araçlarının ( Minibüs) 3-4 olduğu düşünüldüğünde resmi verilerle örtüşüyor. Oysa olması gereken Millet İttifakı’nın bileşenlerinin bu mitinge el birliği ile hazırlanmalarıydı. Oysa görülen o ki miting organizasyonu  ilçemiz adına sadece İYİ parti tarafından organize edilmiş, diğer paydaşlar mitinge sessiz kalmışlar.

AK PARTİ SAKARYA’DA TARİH YAZARSA SÜRPRİZ OLMAZ

Yaşanan bu gerçeklerden sonra Sakarya’da AK partinin TARİH yazacağını şimdiden ilan etmek falcılık olmasa gerek. Eğer miting katılımları üzerinden sandığa yansıyacak oy oranını okuyacak olursak, Sakarya’da AK Partinin 6 vekil, MHP’nin 1 vekil, CHP’nin de 1 vekil çıkartacağı ihtimali akıldan uzak  tutulmamalı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —