Basın açıklaması yapacak olan sağlık işçileri, üzerinde “Geriye dönük alacaklarımızı hemen ödeyin!’ yazılı pankartlar arkasında bir araya gelerek haklarını arayacak.
HAK İŞ-ÖZ SAĞLIK
HAK-İŞ Konfederasyonuna bağlı Öz-Sağlık İş Sendikası öncülüğünde 21 Temmuz 2023 Cuma bugün saat:12:00 da gerçekleştirilecek olan eşzamanlı basın açıklamasında Sakarya İl Sağlık Müdürlüğü önünde bir araya gelecek olan sağlık işçileri, birikmiş geriye dönük alacaklarının ödenmesini talep edecek.
Konuyla İlgili açıklama yapan Öz-Sağlık İş Şube Başkanı Ahmet Kamil Bilgin geriye dönük alacakların bir an önce ödenmesi için Öz Sağlık-İş Teşkilatları olarak Türkiye genelinde İl Sağlık Müdürlükleri Önünde ortak BASIN AÇIKLAMASI yapacağız dedi.
NOT: Hüket ki geçmişe yönelik ( Motorlu Taşıtlar Vergisi) ikinci kez ödenmesini istiyor, sağlıkçılar da geçmişe dönük alacaklarını istiyor. Dur bakalım ne olacak?