• BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,58% 0,30
  • EURO

    35,07% 0,29
  • GRAM ALTIN

    2457,40% 0,88
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00

RUHSATSIZ YERDEN HALKA SESLENEN BABAOĞLU, PROGRAM FİNALİNİ İNCİ’Yİ YOLSUZLUKLA SUÇLAYARAK BİTİRDİ

ŞEHRİN NABZI PROGRAMINDA İDDİA VE İTHAMLAR Hendek ilçemizden You Tube ve Facebook üzerinden ruhsatsız sütudyadan yayın yapan ( Sakaryadan Haber) internet sitesinde Şehrin Nabzı TV programının konuğu olan Babaoğlu yaptığı konuşmas

SİYASET 12.05.2023 15:39:09 1726 0
RUHSATSIZ  YERDEN HALKA SESLENEN BABAOĞLU, PROGRAM  FİNALİNİ  İNCİ’Yİ YOLSUZLUKLA SUÇLAYARAK BİTİRDİ

ENGELLİLERE HİZMET ETTİK

Babaoğlu; “ biz ilçemizde neler yaptık ona bakalım. Belediye olarak yaklaşık 1500 engelli vatandaşlarımızı hastanemize taşıdık. 25-30 civarında akülü araç dağıttık. 150-200 civarında tekerlekli sandalye, yatalak olan hastalarımıza oksijen tüpleri, yürüteçler, şişme yataklar dağıttık. Okullarımızı ziyaret ediyor, çocuklarımızın mutlu olacağı eğlenceler tertip ettik.” Dedi.

HER İŞİMİZİ PLANLAYARAK YAPTIK

Babaoğlu; “ İlk göreve geldiğimiz 31 Mart 2019’da Belediye işlerimizde acil öncelikli işleri yaparken planlama süreçleri, kısa ve orta vadeli projelerimizin hayata geçirilmesi noktasında küçük bir planlamanın ardından işe koyulduk. Ben hiçbir zaman bahane üretmeyi sevmeyen , çalışan ve hiçbir zaman pes etmeyen  yapıda bir insanım.”

BİZ GÖREVE GELDİK AFETLER ÇOĞALDI

Babaoğlu; “ Ama havai fişek patlamasıyla başlayan sonrasında bizim dönemimizde yoğun yağışlar almasıyla ilçemizde yağmur yağdığında sel oldu, kar yağdığı zaman afet oldu. 1980 yılından günümüze kadar süreçte hiç yaşanmayan felaketleri yaşadık. Üç sefer sel oldu bunun bize maliyeti 30 milyon oldu. Sel sonucu Kalayık mahallesinde yaptığımız köprünün maliyetiş bize 6 milyon Tl. Bunun peşine Pandemi, hemen ardından tüm dünyayı etkisi altına alan ekonomik kriz,  hemen sonrasında  deprem felketi yaşadık. Tüm bunlar nedeni ile kasamıza para girmezken olmayan bütçemizden harcamalar yaptık. Bunları hepsini üst üstüne koyduğumuzda biz bunlarla ilgili çalışmalarımızda , yaklaşık 4 yıldır görevimizde  en az 1,5 yılı boşa geçti. Hiçbir şey yapamadığımız gibi beleidyemizin imkanlarını farklı alanlara kaydırmak zorunda kaldık” larını iddia etti.  

KISA ZAMANDA BÜYK İŞLER YAPTIK

Babaoğlu; “ Şimdi düşünün, yeni belediye başkanı olmuşsunuz, heyecanla iş yapacaksınız. Kamuoyunda Turgut Babaoğlu ne yapmış diyenler her dönemi kendi içerisinde değerlendirsinler. Bizim dönemimiz felaketler dönemi oldu. Dört yıllık dönemimizin 1,5 yılı olmamasına rağmen yinede çok güzel hizmetlere imza attık. 1954 yılında kaza hüviyetine kavuşan ilçemizde belediye başkanlığı yapanlar hepsi hizmette yarışmışlar. Beni diğer belediye başkanları ile kıyaslamak isteyenler dönemimizi, yaşadıklarımızı ve 5 yıllık süreçler içerisinde kıyaslasınlar. 20 yıl belediye başkanlığı yapmış birisiyle , onun 20 yılda yaptıklarıyla kıyaslarsanız hata edersiniz. “ diye konuştu.  

ELEŞTİRİ EN KOLAYI

Babaoğlu; “ bu eleştiriyi yapan kişi kendi evinde üç tane çocuğunu geçindirmekte ticaretini yapmakta zorlanıyor. Kendisine sorsan bu sıkıntılardan dertlenir ama bu tafarta niyet kötü olunca bunları üretip bunları servis etmek kolay. Biz yüzümüze yapılan eleştirilerden rahatsız olmayız. Gereken cevabıda veririz. “ dedi.

YER ALTINA YAPILAN YATIRIMI YANLIŞ GÖREN ZİHNİYETLE MÜCADELE EDİYORUZ

Babaoğlu; “ vatandaşımızın önemsemediği, görmediği, yerin altına yapılan yatırımın yanlış yada siyaseten hata gören bir zihniyete rağmen Hendeğin bütünü düşünüldüğünde 40 milyon TL’nin üzerinde alt yapı, yağmur suyu  çalışmasını bitirdik. 400 bin metrekare kilitli parkeyi mahallelrimize döşedik. İlk dönemimizin sonunda bu 500 bin metrekareye ulaşacak. Bu bize 110 milyona mal oldu. Hendek belediyemizin bütçesi sağlam. Dönemimizde 35 km yaya yolu,  25 bin metrekare beton yol, 40 km sıcak asfalt yaptık. Sadece sıcak asfaltın bize maliyeti 60 milyon Tl. Biz göreve geldiğimizde dün tarlalarına traktörle gidemeyenler bugün özel araçları ile tarlalarına gidebiliyorlar. “ dedi.

BİR DAHAKİ DÖNEMİMİZE ÇOK FAZLA İŞİMİZ KALMIYOR

Babaoğlu; “ bir kere şunu kabul edlim. 580 km karelik bir coğrafi yapıya sahip ilçemizde 91 mahallemiz , ve yaklaşık 100 bine dayanan nüfusumuz mevcut. Hizmet yapılması gereken alanların bitirilmesi ve sorunsuz bir hale getirilmesi için 15 yıl gerekli. Kırsal mahallelerimiz yıllarca hiç hizmet almamışlar. İlçe merkezimiz böyle değil. En azından ilçemiz merkezindeki işleri son bir yılda toparlayabileceğimiz meseleler. Şehirde yaşayan insanlarımızın hizmete doygunluğu var, köydeki vatandaşlarımız hizmete aç. Bizim stratejimize göre Hendeği üçe böldük. Dış-Orta ve İç alan. Dış ve Orta alanı bitirdik, 91 mahallemizden sadece 6-7 mahallemizde hizmet noktasında eksiklerimiz var. Dış ekiplerimiz o mahallelerde iç ekiplerimizde merkez mahallelerimizde aralıksız çalışıyorlar. Seçimlere kadar ilçe merkezimizdeki eksiklerimizi tamamlayacağız. Bir dahaki döneme çok fazla işimiz kalmıyor. Güle oynaya bu işleri yapacağız.”

İLÇEMİZDE  GEÇMİŞ DÖNEM BELEDİYE BAŞKANLARI YER BIRAKMAMIŞLAR. ADAMIN BİZE KARŞI SİYASİ HESAPLAŞMASI, SİYASİ HUSUMETİ VAR!

Babaoğlu; “ Mahallelerimizin bir çoğunda çocuk alanları parkları, spor alanları, 112 acil istasyonları yaptık. “ diyen Babaoğlu, “yer bulduğumuz her yere yapacağız, ilemizde geçmiş dönem belediye başkanları yer bırakmamışlar. Zeki Cömert, Alparslan Türkeş,Sarıdede, Çağlayan parklarını yaptık. Niyetleri halis ise bizim yaptıklarımızı görürler ama adamın amacı sadece siyasi hesaplaşma , siyasi husmeti var bize karşı. “

BABAOĞLU’NUN RUHUNU ÖN YARGI ESİR ALMIŞ

Bir gün önce benzer programda konuşma yapan Ali İnci, Babaoğlu’nu çalışkan bulduğunu ve sevdiğini söyleerken dün akşam TV programında önyargılarının esiri olan Babaoğlu’nun iddia ve ithamları yenilir yutulu değil hele ki tamda seçim arefesinde… “  Adamın bizim yaptıklarımıza iyi demesini kimseden beklemiyoruz.” Diyen Babaoğlu, bizi de suçlamalarına katarak, “ biz onların hangi amaca hizmet ettiklerini biliyoruz.” Demesi dikkat çekti.

BELEDİYE BÜTÇESİ İLE BU HİZMETLERİ YAPACAK BENDEN BAŞKA  BİR BABAYİĞİT YOK, YAPAMAZLAR

Babaoğlu kendi görev dönemlerinde belediyenin bütçesinin sınırlara kadar zorlandığını iddia ederek; “ başka kaynaklar oluşturarak yaptığımız hizmetler mevcut. Belediyenin bütçesi ile bu işleri yapacak bir babayiğit yok, yapamazlar” dedi.

Babaoğlu; “ Dönemimizde 300 milyon civarında bir harcama yapmışız. Belediyenin resmi olarak böyle bir bütçe oluşturma şansı yok. Biz bunu bazen devletimizin imkanlarından, bazen milletvekilimizin devletteki imkanlarını kullandık, farklı hibeler aldık.”

İMAR PLANINDA OLUPTA AÇILMAMIŞ YOLLARI BİZ AÇTIK

Babaoğlu; “ Bir çok arayışlarla bu kaynakları oluşturup hizmet yapıyoruz. Hendek’te imar planıunda olupta açılmamış 37 km yeni yol açarak yarın asfaltını dökebilecek hale getirdik” lerini iddia etti.

KİMSENİN HAKKINI KİMSEYE VERMİYOR, BELEDİYEYİ HİSSEDAR YAPMIYORUZ

Konuşmasında daha imara girmediğinin altını çizen Babaoğlu; “ben bir imara girersem… Ben 4 bin dönümlük alanda 18 uygulaması yaptım hiç duydunuz mu? Biz 18 uygulamasını vatandaşlardan gelen talepler üzerine yapıyoruz. 18 uygulaması yaptığımız yerlerde vatandaşları bilgilendiriyoruz, kimsenin hakkını kimseye vermiyor, belediyeyi yerlerinize hissedar yapmıyoruz.”

HER ŞEYİMİZ AÇIK HER ŞEYİMİZ ŞEFFAF

Babaoğlu; “ Bunun yanı sıra yaşadığımız süreç içerisinde üç sel felaketinde 26 mahallemiz 39 ayrı noktada  hasar oluştu, tüm hasarları giderdik  bunun maliyeti bize 30 milyon TL oldu. Teknolojik olarak alt yapı oluşturduk. Dijital olarak ihalelerimiz, meclis toplantılarımız, encümen çalışmalarımız , komisyon kararlarımıza kadar belediyemizin internet sitesinden yayınlanıyor. Bunları neden söylüyorum? Bizim vatandaştan kaçırdığımız hiçbir şey yok.”dedi.

DEPREM BÖLGESİNDE OLDUĞUMUZU UNUTMADIK

Babaoğlu; “ deprem bölgesinde olduğumuzu unutmadık. İmar planlarında sayısal değerler olarak net olmayan fay hatlarını, bölgesel anlamda tüm fay hatlarımızı bitirdik, imar planlarımıza işledik. Şu anda deprem olması halinde nerede hasar olabileceğini net bir şekilde söyleyebiliyoruz. Kentsel dönüşüm alanında yıllarca mağdur olan vatandaşlarımızın mağduriyeti giderildi. “ dedi.

KARGALI VE UZUNCAORMAN’DAKİ İMAR PLANI BİR DEVRİMDİR

Babaoğlu; “ Bugün Kargalı ve Uzuncaorman mahallemizde yaptığımız imar planı devrim niteliğindedir. Bu bölgede her alanda fiyasko ya da infialin olduğu düşünüldüğünde  alanda vatandaşlarımızla istişare ederek , kimsenin canını acıtmadan , hakkaniyet çerçevesinde imar planını parselinden yeşil alanına, çocuk parkından camisine kadar herkesin rızasını alarak yaptık.”

KURDUĞUMUZ YEMEKHANEDE İSTEDİĞİMİZ AN  10 BİN KİŞİLİK YEMEK ÇIKARTABİLİRİZ

 Babaoğlu; “İlçemizde 1439 asansörü denetleyerek kontrollerini yaptık. Bize kim ne sorarsa cevap veririz kimseden kaçıracak bir şeyimiz yok! Yemek üretim tesisi açmak bizim işimiz mi? Değil ama ben öyle bir yemekhane kurdum , bugün istediğimiz an 10 bin kişilk yemeği istediğimiz zaman çıkarabiliriz. Şu anda 2. OSB’de fabrikalara 1600 kişilik yemek satıyoruz.”

BENİM İKİNCİ DÖNEMİMDE  SAYDIĞIM YERLERE  DOĞALGAZ GELECEK

Babaoğlu; “ Çamlıca’ya doğalgaz gelmez diyorlardı biz getirdik. Bize maliyeti 6-7 milyon TL. Yeşilköy mahallemize doğalgazı getirdik, sırada Kazimiye mahallesi var. Daha sonrasında Köşkü, Servetiye mahalleleri var. Bunları benim ikinci dönemimde hepsinin doğalgaza kavuşmasını sağlayacağız.” Diye konuştu.

FEN LİSESİNİ KİMSEYİ TEHDİT ETMEDEN HENDEK BELEDİYESİ OLARAK BİZ YAPIYORUZ

 Babaoğlu konuşmasında; “ 112 acil istasyondan birini de Rasimpaşa mahallemizde inşa ediyoruz tek başına 100 milyon TL’lik proje.  Devlet Bahçeli Fen Lisesi 100 milyon TL’lik yatırım ve bunu Hendek Belediyesi olarak biz yapıyoruz kimseden 1 kuruş almadık. Ve kimseyi tehdit etmeden, baskı yapmadan, buraya şunu verecen onu vermezsen şöyle yaparım demeden, kimseden zorla bir şey almıyoruz  okulu biz yaptık. “ dedi.

TÜM ENGELLEMELERE RAĞMEN SÜLLEYMAN SEBA SPOR MERKEZİ

Babaoğlu; “ tüm engellemelere rağmen Süleyman Seba spor merkezi projesi şu anda ihale aşamasında. Önümüzdeki günlerde tekrar ihaleye çıkacak”

BABAOĞLU MÜJDE VERDİ

Babaoğlu; “Şeyh İzzettin İsmail Efendi türbesi yapıtlar genel müdürlüğü, mahalle muhtarımız ile koordineli bir şekilde protokollerini yaptık, yakın zamanda tarihi görseline, Osmanlı-Selçuklu mimarisine uygun olarak yaparak hayata geçireceğiz“ diyen Babaoğlu yaptığı yatırımlara sözü getirerek; “ Zeki Cömert Parkı, Kazimiye Köprüsü gibi eserleri Hendek Belediyesi olarak biz yaptık artık bu kabiliyete ulaştık. Bugün o köprünün ve istinat duvarlarının bize maliyeti toplamda 10 milyon TL.  7 tane muhtarlık binası, Köprübaşı mahllesinde 1 Kur’an Kursu binası, Çocuk dostu sokaklarımız var, Yeşilyurt mahallemizde müthiş bir iş merkezi yaptık. Keşke o yanındaki pazaryeri binası olmamış olsaydı da bu projeyi bütün halinde yapsaydık” demek sureti ile de dönemin Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’ye atıfta bulunması dikkatlerden kaçmadı. Babaoğlu, Yeni HAKOM binasının tüm yasal işlerinin tamamlandığını ve 1 yıl içinde hizmete gireceğini söyledi.

ACİL  ULAŞIM EYLEM PLANI

İlçede bazı cadde ve sokakların daraltıldığı, bazı cadde ve sokaklarda trafik akışının tek yön uygulamasına geçildiğ, litarütürde olmayan, trafik yasalarına uymayan  cep parklar yapılmak sureti ile trafik akışının kesintisiz bir şekilde devam ettiğini iddia eden Babaoğlu, “ 1. ci 2. Etapları tamamladık, 3.4. ve 5.ci etapları şu anda bekletiyoruz. “ demesi üzerine program moderatörünün; “ bu konuyla ilgili çok sayıda ş,ikayetler alıyoruz” demesi karşısında adeta meydan okuyarak; “ tamam. Yaptığımız etaplardan biri  Hendek stadyumunundan  İlçe Emniyet Müdürlüğü arasını sizlerden rica ediyorum, kameranızı oraya tutun, ilçemizin en kalabalık olduğu bir Salı günü o yolu mercek altına alın, orada hiç trafik duruyor mu, trafik akışı aksıyor mu, park edenler ile yola devam edenlerin arasında bir problem var mı? Bir görün, bir bakın ya… Biz bunu test ettik, şu anda orada trafik aksamıyor, herkes yolunda gidiyor. “ şeklinde konuşarak uygulamaya soktukları acil  ulaşım trafik eylem planını savundu.

NOT: (Sayın başkan  ruhsatsız TV sütudyosundan halak seslendiğinin gün Facebook üzerinde baktığıızda göreceksiniz, tamda sizin iddianızı çürüten bir video mevcut. Kısacası söyleminiz ve iddianız gerçeği yansıtmıyor…)

TRAFİK EYLEM PLANIMIZIN 3-4 VE 5. ETAPLARINI İKİNCİ DÖNEM BAŞKANLIĞIMIZDA HİZMETE SOKACAĞIM

Konuşmasında 2024 yılı yerel seçimlerinde tekrar aday olacağının altını çizen Babaoğlu,  trafik eylem planlarının ikinci dönemde 3-4 ve 5.ci etapların faaliyete geçirileceğini, Osman Yılmaz caddesi ile Ziya Gökalp caddesinin tek yönlü olarak trafik akışına açılacağını, yıkılan Anadolu lisesinin yerine yer altına 3 katı otopark ve yer altı çarşısı ve üzerininde yeşil alan  meydan park olacağını belirterek  bugün hizmete sokulan trafik eylem planının kaldırılacağını, çalışmaların bittiğini sadece bakanlıkla protokol anlaşmasının yapılmasını beklediklerini  söyledi.

BAKKAL DÜKKANI ÇALIŞTIRMIYOR HENDEK BELEDİYESİNİ YÖNETİYORUZ

Bu söylemlerin üzerine program moderatörünün;  “şehirler meydanlarıyla anılır” şeklinde karşılık vermesi üzerine Babaoğlu;  “ben Hendek’te halkın içinde yaşıyorum. Hendek’te problem olarak görülen bir şeyden benim haberidar olmama şansım yok, her şeyden bilgim ve haberim var! Yapmıyorsak yapmamıza engel bir durum vardır.Biz bakkal dükkanı çalıştırmıyoruz belediye yönetiyoruz”  şeklinde karşılık verdi.  

TEBRİK ÇİÇEKLERİNDEN TOPLANAN  PARALARLA ALINACAĞI ARAÇTAN SES SEDA YOK!

Babaoğlu; “ Sosyal destekler anlamında hasta aracımızı yeniledik, aşevimiz çalışıyor, yine evde temizlik hizmetlerimiz devam ediyor. Bu sene 5 bin aileye gıda yardımı yaptık. Bazı vatandaşlarımıza erzak dağıtmayı bıraktık , gıda yardımını market fişleriyle çözüyoruz. 21 ailemizin evlerinde tadilatlar yaptık. 23 evinde eşyalarını temin ettik. 291 aileye giyim yardımı, 1000 adet hasta yatağı ve hasta bezi dağıttık. Düzce, Kastamonu ve İzmir depremlerinde tırlarla yardımda bulunduk. Doğu illerimizi etkileyen depremde 140 tır yardım malzemesi gönderdik. En son olarak 2 tır seyyar WC ve Banyo malzemesi gönderdik

TARIMSAL HİZMETLERİN BAŞARILI OLDUĞUNU İDDİA EDEN BABAOĞLU, NEDENSE PATATES EKİM KONUSUNA HİÇ GİRMEDİ

Program konuğu Babaoğlu  belediyenin tarımsal hizmetlerde oldukça başarılı işler yaptığını iddia ederek; “ ilçemizde 3 kez tarım fuarı organize ettik. Yeni fuar alanımız için yerimiz var çalışmalarımız devam ediyor. Fuarla birlikte 7 bin çeşit fidan diktik. 10 ayrı bölgede çiftçilerimize eğitimler verdik, 6 tane konferans yaptık. Mevsimlik işçilerimiz için yaşam alanları oluşturduk. 1000 dönüm yeşil alanın bakım, temizlik ve onarımını yaptık. 15 bin ağacın budamasını ve bakımını yaptık. 2019 yılından itibaren  1 adet ekskavatör, 1 tane mini ekskavatör, 3 adet çöp kamyonu, 1 adet ağaç budama makinası, 2 adet çift kabin kamyonet, 1 adet fiat doblo, 1 adet fort marka büyük kamyon aldık,  çocuklarımıza 194 adet tablet dağıttık.  “ dedi.

KİMSEYİ TEHDİT ETMİYORUZ

Babaoğlu; “ Hendek Belediyesi olarak kimsenin kimseye üstünlük taslamadan, kimseyi tehdit etmeden, içinde bulunduğumuz siyasi yapının baskısını, tehditini insanlar üzerinde oluşturmayan yöneticiler olarak vatandaşımıza hizmet etmek için çalışıyoruz. Hendek’te barışık bir ortamda güzel bir yönetim sergiliyoruz.  Çalışanlarımıza iş sağlı güvenliği ve eğitimlerinde çığır açtık. Sıkıntısız bir şekilde tüm mevzuatlara uygun sosyal denge tazminatı verdik. Yemekhanemizi modernleştirdik” diyen Babaoğlu, “ Hendek halkı Hendek Belediyesinin yaptığı yemekleri gönül rahatlığı ile yesinler” dedi.

NOT: İlçemizdeki adalet bakanlığına bağlı kadroların tayin töreninin düzenlendiği   Uludere Sosyal Tesislerinde yemekli uğurlama töreninde masaya getirilen yemeklerin olduğu gibi yenilmeden çöpe gittiğini biliyoruz.

EMEKLİ PERSONEL TAZMİNATLARINI ALAMADI, MAĞDURİYET DİZ BOYU

Maaşlarda  çok ciddi iyileştirmeler yaptıklarını iddia eden Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, 2023 Ocak ayında meclisten, belediyeden emekli olacak olan personelin mağdur edilmememsi, tazminatlarının ödenmesi adına borçlanma yetkisi aldığı halde emekliye ayrılan yaklaşık 20-25 personelin tazminatlarını ödemediği, bir başkan yardımcısının emekli olan personele tazminatlarının 5 taksitte, belediye başkanı Babaoğlu’nun 3 taksitte vereceğini söylediği emekliye ayrılan personel tarafından bize ifade edildi. Keşke başkan bu sebebin neden kaynaklandığını da açıklama cesaretinde bulunabilseydi.

ETKİNLİKLERDE FARK YARATMAYA DEVAM EDİYORUZ!

Geçen yıl defaatle sözler verilmesine rağmen değişik gerekçelerin arkasına sığınarak ve nihayetinde Selman dede ve sünnet ekinliğini yapmayarak gelenekselleşmiş etkinliği sekteye uğratmasını unuturcasına konuşan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, meydanı boş bulmuş olmalı ki her şeyi yaptığını ballandıra ballandıra anlatıyor.

MAZERET HAZIR! PANDEMİ+EKONOMİK KRİZ+DEPREM…

Etkinliklerde fark yaratmaya devam ettiklerini iddia eden Babaoğlu; “ paneller, sergiler, şenlikler ve konser gibi alanlarda etkinlikler yapıyoruz. Maalesef planlarımızı Pandemi ve ekonomik kriz artı deprem bizi çok etkiledi. Yapacağımız bir çok etkinlikten vazgeçmek zorunda kaldık.”

YARDIM YAPMADI DİYEN YALAN SÖYLER

Babaoğlu; “ 28 kulüp 4200 lisanslı sporcumuz var. Bunun 2300 tanesi aktif , spor kulüplerimizin tamamına yakınına ihtiyaçlarına göre destek veriyoruz. Hiç kimse benim kulüplere yardım etmediğimi söyleyemez, söylerse yalan konuşuyor. Amatör kulüplerde oynayan bütün kulüplerimize büteçmiz oranında ona düşen payı muhakkak ki verdik.  Vermedi diyenler bizimle yüzleşsinler. Hendek’te 4-5 kulübe ihtiyaç yok, Hendeğin bir tane markası var o da Hendekspor. “

ENDÜSTRİ BÖLGESİ LOJİSTİK ALAN

Babaoğlu; “ Bu bölge Hendeğin ekonomik açıdan büyümesine katkı sağlamasının yanı sıra istihdamada katkı sağlayacaktır. Bu şekilde Hendek gelecek 50 yılını kurtarmıştır. “

YER SATIŞLARI

 Hendek Belediyesinin yasa gereği kullanım hakkı kendi üzerine geçen yerleri peyderpey sattığı gerçeğini ifade eden program sunucusunun; “ yerleri satıyorsunuz bu paraları ne yapıyorsunuz?” sorusuna Babaoğlu; “  köy meralarını satmaya tek yetkili Cumhurbaşkanımızdır. Bu alanlar Hendek Belediyesinin üstüne kayıtlı toplamda 800 adet  tarla-arsa pozisyonunda yerden ibaret. 750’si tarla vasfında. Tarımsal Hizmetler Müdürlüğümüz ve mahalle muhtarlarımızla birlikte  buralar tek tek incelendi. 800 parça yerin 250 tanesini  satışa çıkardık. Bu yerlerin Hendek Belediyesine gelecek yıllarda hiçbir şekilde faydası olmayacak yerlerdi. “ diye açıklamada bulunan Babaoğlu burada yeni bir iddiada bulundu.

MUHTARLARA MESAJ VERDİ. YÜREKLİ MUHTAR  ARIYORUM

Babaoğlu;  “mahalle muhtarlarımızın satmayın dediği hiç bir yeri satmadık. Bazı muhtarlarımızın  ( bunları satabilirsiniz) dedikleri yerleri gösteren evraklarda imzaları var.

NOT: Sormadan edemiyoruz. İsimleri bizde mevcut olan bazı mahalle muhtarları bizimle teke tek yüz yüze  “ başkan bizim meramızı, atalarımızdan köyümüze hibe edilen yerler ve hatta mezarlığımızı bile satmaya kalktılar” diye iddialarda bulunmuşlardı. Şimdi başkanın bu sözleri, meydan okuyuşu karşısında bize konuşan yürekli, özü sözü bir mahalle muhtarlarından cevap bekliyoruz…

 


ALLAH RAHMET EYLESİN

KIRŞEHİR’İ FETETTİK!

ESKİ HASTANE BİNASININ YIKIMINA BAŞLANDI

BAŞKAN DEĞİŞTİ HER ŞEY DEĞİŞTİ!

VEFAT!

SİVİL TOPLUM ÖRGÜTÜ TEMSİLCİLERİNDEN PÜSKÜLLÜ ZİYARETİ

KALDIRIMLAR ÖZGÜRLÜĞÜNE KAVUŞTU

FABRİKA YETKİLİLERİNE KANSERLE MÜCADELE İLE İLGİLİ BİLGİLER VERİLDİ

ÜNİVERSİTE BAHÇESİNDE 23 NİSAN ETKİNLİĞİ

BAŞKANLA BİRLİKTE HİZMET ANLAYIŞI DA DEĞİŞTİ!

TOÇOĞLU HENDEK’DE

BELEDİYE ÇİÇEK BAHÇESİNE DÖNDÜ

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK ve ÇOCUK BAYRAMI TÖRENLE KUTLANDI

VEFAT

ALPEREN OCAKLARI’NDAN BAŞKAN İRFAN PÜSKÜLLÜ’YE ZİYARET

BAŞKAN İRFAN PÜSKÜLLÜ’DEN 23 NİSAN MESAJI

ŞAMPİYON TAKIMDAN BAŞKAN İRFAN PÜSKÜLLÜ’YE KUPALI ZİYARET

BAŞKANLIK KOLTUĞU ASYA YAĞMUR’UN

VEFAT

KAYIP ÇOCUĞUMUZ BULUNDU

NEREDE KALDI İNSAFINIZ VE VİCDANINIZ?

U 15 HENDEK OLİMPİK SPOR KULÜBÜ TAKIM HALİNDE TÜRKİYE ŞAMPİYONU

ULUDERE İLAÇLANMALI

EMEKLER BOŞA GİTMESİN!

BAŞKAN PÜSKÜLLÜ MÜJDEYİ VERDİ “SABRİ ÜLKER MYO PROJESİ KALDIĞI YERDEN DEVAM”

GAZETENİZ HENDEK ŞAFAK SALI GÜNÜ ÇIKIYOR

BAŞKAN PÜSKÜLLÜ’DEN RADİKAL KARAR!

VEFAT

BİRLİKTE BAŞARDIK, BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

2.OSB HEYETİ PÜSKÜLLÜ'YÜ ZİYARET ETTİ, BAŞARILAR DİLEDİ

Yükleniyor

ESKİ HASTANE BİNASININ YIKIMINA BAŞLANDI

BAŞKAN DEĞİŞTİ HER ŞEY DEĞİŞTİ!

SİVİL TOPLUM ÖRGÜTÜ TEMSİLCİLERİNDEN PÜSKÜLLÜ ZİYARETİ

KALDIRIMLAR ÖZGÜRLÜĞÜNE KAVUŞTU

ÜNİVERSİTE BAHÇESİNDE 23 NİSAN ETKİNLİĞİ

BAŞKANLA BİRLİKTE HİZMET ANLAYIŞI DA DEĞİŞTİ!

BELEDİYE ÇİÇEK BAHÇESİNE DÖNDÜ

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK ve ÇOCUK BAYRAMI TÖRENLE KUTLANDI

ALPEREN OCAKLARI’NDAN BAŞKAN İRFAN PÜSKÜLLÜ’YE ZİYARET

BAŞKAN İRFAN PÜSKÜLLÜ’DEN 23 NİSAN MESAJI

TOÇOĞLU HENDEK’DE

NEREDE KALDI İNSAFINIZ VE VİCDANINIZ?

CHP SAKARYA YÖNETİMİNDE BİR HENDEKLİ

MHP’DE YENİ YAPILANMA

ADEM ÖZ: “ ÇUVALDIZI KENDİME, İĞNEYİ BAŞKASINA BATIRACAĞIM”

BAŞKAN İRFAN PÜSKÜLLÜ’DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

ECEVİT KELEŞ'TEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI!

CUMHUR İTTİFAKI TEK YÜREK

PÜSKÜLLÜ, EMANETİNİ GERİ ALDI

BBP MECLİS ÜYELERİ MAZBATALARINI ALDILAR

KIRŞEHİR’İ FETETTİK!

ŞAMPİYON TAKIMDAN BAŞKAN İRFAN PÜSKÜLLÜ’YE KUPALI ZİYARET

U 15 HENDEK OLİMPİK SPOR KULÜBÜ TAKIM HALİNDE TÜRKİYE ŞAMPİYONU

DEREKÖYSPORDA OLAĞANÜSTÜ KONGRE

ZİYA GÖKALP ORTAOKULUNUN GÜREŞ BAŞARISI

Alya Türkiye şampiyonu

BUSE NEMLİ MİLLİ TAKIMDA

Hendek’ten iki madalya

Hendekli karateciler madalya aşkına

Hendekli karateciler terfi etti

MUTLULUKLAR SİZLERİN OLSUN…

MUTLULUKLAR DİLİYORUZ…

ÇELEN VE EKİN AİLESİNİ EN MUTLU GÜNLERİNDE SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Sapanca 5. El Sanatları Festivalinde Coşkulu Açılış

HACIKIŞLA YAYLA ŞENLİĞİNDE BUGÜN FİNAL GÜNÜ

ONLAR MURAD’LARINA ERDİLER

ENSAR KARDEŞİMİZ BEKARLIĞA VEDA ETTİ!

BEKARLIĞA VEDA ETTİ!

FURKAN, BEYZA’SINA KAVUŞTU

VELİLER DERT KÜPÜ! "VERDİKLERİ SÖZLERİ TUTSUNLAR!"

ALGIYLA BİR YERE VARAMAZSIN SİYASET MÜHENDİSİ…

HENDEK’TE OKUL ÇOCUKLARINA AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI EĞİTİMİ

SAYIN HENDEK HALKIMIZIN DİKKATİNE!

EĞİTİMDE ÇAĞ ATLADIK!!!

İLÇEMİZDE TAŞIMALI EĞİTİM 1 GÜN TATİL EDİLDİ, YARIN BU OKULLAR KAPALI

ŞEHİT ALİ GAFFARDA VELİ TOPLANTISI YOĞUN GEÇTİ

HAYIRLI OLSUN

2023-2024 YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI TÖRENLE AÇILDI

HENDEK İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN HAYAT SU FABRİKASINA EĞİTİM

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 33 29 1 3 56 90
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 33 9 10 14 5 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16
1.Galatasaray 33 29 1 3 56 90
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 33 9 10 14 5 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16
1.Galatasaray 33 29 1 3 56 90
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 33 9 10 14 5 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16