Tarih: 21.04.2023 12:06

ONLARDA BELEDİYE BİZDE!!! DARISI BİZİM BAŞIMIZA…

Facebook Twitter Linked-in

Hendek Belediyesi bünyesinde kurduğu  Tarım Müdürlüğü ile 2020 yılında patates ekmiş, ürettiğini vatandaşa dağıtmıştı. Dağıttığı 20 ton patatesi de kameralar eşliğinde vatandaşları rencide edercesine dağıtarak  vatandaşların onurunu incitmişti. Müdürlük ve çalışmaların devam ettiği kamuoyu ile paylaşılarak önce belediyenin resmi internet sayfasından ilçede 35.000 ton patates dağıttıklarınmı açıklamış, Hatta o günkü tarih itibarı ile Sakarya İl Tarım Müdürlüğü verilerine baktığımızda Sakarya’da toplamda 5.00. ton Patates üretimi yapıldığını öğrenmemiz üzerine  Hendek  Belediyesi  GUİNNESS rekorlar kitabına girdi diyerek haberleştirmiştik.  Daha sonra belediye yaptığı asperagas haberi değiştirmek zorunda kalmıştı. Şimdi bir yanda AK Partili Haymana belediyesinin icraatına birde bizim belediyemizin ALGI ve REKLAM’ dönük yaptıklarını karşılaştıralım…

 

Belediye pazarcılarla anlaşma yaptı! Soğan 5 TL'den kapış kapış satıldı

 

Suni bir şekilde artan kuru soğan fiyatına karşı harekete geçen Haymana Belediyesi esnaflarla anlaşıp kuru soğanın kilosunu 5 liradan vatandaşa satılmasını sağladı. Uygun fiyata soğan satıldığını gören vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Kapalı Pazar yerinde incelemelerde bulunup, esnaf ve vatandaşlara hayırlı alışverişler dileyen Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut, belediye olarak bayram öncesi vatandaşlara bu şekilde destek olmayı uygun gördüklerini belirtti.

 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —