• BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

ÖDÜLLÜ PROJE TÜRKİYE GENELİNE YAYILIYOR

2022 Eylül ayında Hendek Belediye Başkanlığı, Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanlığı, Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Hendek Jimnastik Kulübünün Protokolle imza altına alarak uygulamasını başlattığı “Hendek i

GÜNCEL 11.07.2023 16:24:00 693 0
ÖDÜLLÜ PROJE TÜRKİYE GENELİNE YAYILIYOR

PROJE, ÜLKE GENELİNDE KABUL GÖRDÜ

   Türkiye Atletizm Federasyonunun da yakından ilgilendiği proje ile atletizm başlama yaşını 7 yaştan 4 yaşa indiren Türkiye Atletizm Federasyonu Projenin Ülke genelinde toplamda 1 milyon 885 bin çocuğa ulaştırılması sağlayacak.

Proje; İlgili kurumların yönetmeliklerine göre hazırlanarak sürdürülebilir nitelikte olmasıyla her yıl milyonlarca çocuğun sporla tanışmasını sağlayacak gibi görünüyor.

İŞTE PROJE, İŞTE HENDEK...

Projeyi hazırlayan ve uygulayan Hendek Jimnastik Kulübü ekibi;

        Hendekte Anaokulu öğrencilerine uygulamaya devam edecekleri bu eğitim programının Ülke genelinde 1 Milyon 885 Bin çocuğa yaygınlaşacak olmasına vesile olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirttiler.  Ayrıca çalışmalarının devam ettiğini, gelecek nesillerimizin spor, sanat, kültür ve bilim alanlarında eğitimler alabilecekleri kapsamlı bir proje ile daha çocuklarımızın telefon, tablet, bilgisayar oyunları vb. kötü alışkanlıklar, kötü arkadaşlıklardan uzak kalarak ilgi duydukları ve yetenekli oldukları tespit edilen alanlarda geliştirilerek geleceğe daha donanımlı hazırlanmalarına katkı sağlamak istediklerini ilettiler.

Marifet iltifata tâbidir;

 Emsal gösterilerek Ülke geneline yaygınlaşacak çalışmaları ile Ankara’ya davet edilen HJK ekibi; Türkiye Atletizm Federasyon Başkanı Fatih ÇİNTİMAR’I, Ak Parti Sakarya Millet Vekili Ali İNCİ’Yİ, Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkan Vekili, Sakarya Milet Vekili M. Levent BÜLBÜL’Ü, İyi Parti Sakarya Millet Vekili Ümit DİKBAYIR’I ziyaret ettiler. Görüşmelere, Hendek Jimnastik Kulübü Başkanı Doğukan KESKİN, Baş Antrenör Ali YILDIRTAN, Antrenör Öner BEDEN, Antrenör Esra HAFİF, Yrd. Antrenör Sümeyye YILDIRTAN katıldılar.

Çalışmaları ile yakından ilgilenen; Türkiye Atletizm Federasyon Başkanı Sn. Fatih ÇİNTİMAR’A, Ak Parti Sakarya Millet Vekili Sn. Ali İNCİ’YE Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkan Vekili, Sakarya Milet Vekili Sn. M. Levent BÜLBÜL’E, İyi Parti Sakarya Millet Vekili Sn. Ümit DİKBAYIR’A, Hendek Belediye Başkanı Turgut BABAOĞLU’NA, projenin uygulamasında birlikte çalıştığımız Hendek İlçe Halk Eğitim Müdürlüğüne ve çocuklarının gelişimini önemseyerek bizi onlarla tanıştıran kulübümüz çalışmalarına getiren toplamda 620 öğrencimizin çok değerli ailelerine teşekkür ederiz açıklamasında bulundular.

 

Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih ÇİNTİMAR

Proje ekibini ziyarete gelen Fatih ÇİNTİMAR; 2022/2023 eğitim öğretim yılı döneminde Sakarya Hendek ilçesinde beş kurum bir araya gelerek 250 anaokulu öğrencisine uygulanan eğitimde işbirliği projesi ile anaokulu öğrencilerine Temel Jimnastik ve Wa Kids Athletic Çocuk Atletizmi eğitim programı düzenleyen Hendek jimnastik kulübü proje ekibini tebrik ediyorum.  Federasyon olarak bu uygulamanın Ülkenin tamamında 1 milyon 885 bin çocuğa yaygınlaştırılması ile spor altyapısında büyük bir devrim olacaktır. Federasyonumuza kayıtlı Çocuk Atletizmi ve çocuk koruma sertifikaları almış bütün antrenörler 2023 Eylül'den önce gelişim semineri ile bu altyapı çalışmasına hazırlanacaklar ve 2023-2024 eğitim öğretim döneminde tüm il ve ilçelerimizde aynı anda eğitimlere başlanacaktır, dedi.

 

Millet Vekili Ali İNCİ

Sporun içinden gelmiş bir spor insanı olarak alt yapı çalışmalarının önemini çok iyi bilerek verdiğimiz desteklerle ilçemizden Güreşte Karatede onlarca Avrupa ve Dünya şampiyonları yetiştirdik. Hendek spor ’da başarı için alt yapının önemini ispatlamış bir ilçedir.

Şimdi de bu değerli proje ile sporun anası ve babası olan  Cimnastik ve Atletizm branşları ile daha erken yaştan yüzlerce evladımıza sporu sevdiren ve erken yaşta yeteneklerini geliştiren, bu kıymetli projeyi hazırlayarak Hendekli hemşerilerimize kazandıran Ali YILDIRTAN hocamızı, Başkan Doğukan KESKİN'İ ve Hendek Jimnastik Kulübü ekibini tebrik ediyorum dedi, 

Avrupa Birliğinden kabul gören projenin de takibini yapacağını söyleyen İNCİ bu projeyle sporda ve sanatta başarılı çocuklarımızın yetiştirilebilmesi için ihtiyaç olacak alanların oluşturulmasını sağlayarak gerekenin yapılacağının bilmenizi isterim dedi.

Millet Vekili Muhammed Levent BÜLBÜL

Yeğenlerimin de öğrencisi olduğu Hendek Jimnastik Kulübünü,  onlara sporu sevdiren eğitmenlerini biliyor ve takip ediyordum ancak görüyorum ki Hendek ilçemizde 620 öğrencisine daha sporu sevdiren bu kulübümüzün, 250 Anaokulu öğrencisine eğitim vermek üzere hazırladıkları 1 yıl boyunca başarıyla uyguladıkları bu projenin örnek  gösterilerek ödül almış olması, ilgili kurumların yönetmeliklerine uygun bir şekilde hazırlanarak bu kurumları bir araya getirebilmesi, Ülkemizin tamamına yaygınlaşmasını sağlayabilecek nitelikte olmasıyla gurur duyduklarını söyledi,

Kulüp başkanı Doğukan KESKİN'İ Baş Antrenör Ali YILDIRTAN'I ve Hendek Jimnastik Kulübü ekibini tebrik ederek bir abiniz olarak Vekiliniz olarak her zaman yanınızdayım dedi.

Millet Vekili Ümit DİKBAYIR

Seçimlerle ve siyasetle kutuplaşmalara sürüklenmiş,  Ülkemizin daha fazla kutuplaşmaması gereken dönemlerindeyiz. Siyasetin olmadığı ve birleştirici olan 'sporun' gelecek nesillerimize birlik beraberliği, takım çalışmasını öğreten yetenekleri ile özgüveni yüksek gençler yetişmesini sağlayan, onları kötü alışkanlıklardan kötü arkadaşlıklardan uzak tutan sporun önemini de bilerek başta biz siyasetçiler olarak Hendekli ve Sakaryalı diğer milletvekillerimiz ile birlik ve beraberlik içinde olmaya hazır olduklarını, şehrimizin ve ülkemizin yararına olacak bütün çalışmalarda taraf gözetmeksizin güzel çalışmalar yapan herkesin yanında olacaklarını söyleyen DİKBAYIR, Hendekte başlayıp Ülkemizin her köşesinde daha anaokulundayken çocuklarımıza sporu sevdirecek yeteneklerini ortaya çıkaracak onlara birlik beraberlik duygusunu kardeşliği arkadaşlığı aşılayacak bu güzel çalışmayla gurur duyduklarını bu çalışmada görev almış bütün hocalarımızı projenin hazırlanmasında büyük emeği olan Ali hocamızı, bu ekibi bir araya getiren Kulüp başkanımız Doğukan KESKİN'İ ve yönetimini tebrik ediyorum, gazi meclisimiz siz değerli arkadaşlarımıza her zaman açıktır abiniz olarak vekiliniz olarak bir isteğiniz olduğunda direk şahsi cep telefonumdan arayın lütfen dedi.

 

 

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu

Her alanda kendini kanıtlayarak proje ve başarılarıyla farkını ortaya koyan Hendek, spora ve sporcuya verdiği destekle sporun adeta Sakarya’da başkenti konumdadır.

Güreşte ve Karatede dünya ve Avrupa şampiyonluklarıyla ön plana çıkan Hendek, futbol, hentbol ve basketbol başta olmak üzere sporun tüm branşların da varlığını başarıyla sürdürmektedir.

Mahallelere kazandırdığımız spor alanları, çocuklarımızı spora alıştıran birer merkez haline gelirken ilgi alanlarına göre sunulan branşlarda en iyi eğitimi almaları adına üstün çabalar sarf etmekte, kayıtsız şartsız destek vermekteyiz.

Anlayışımız gereği hayata geçirdiğimiz tesisleşmeler, alt yapı okullarının artış göstermesiyle taçlanmıştır. Sporun her alanında olduğu gibi cimnastik alanında da destek vermeye devam ediyoruz.  Atılan bu dev adım muazzam gayretle gıpta edilecek noktaya ulaşmıştır. Hendek Jimnastik Kulübü ve kurumlar arası işbirliği kapsamında başlattığımız, “250 anaokulu öğrencisine Temel Cimnastik ve Çocuk Atletizmi” projesiyle ödül alan bir başarı sağlanmıştır.

600’ü aşkın öğrencisiyle amatör spor branşları arasında en güçlü spor kulübü olan, cimnastik branşını sevdiren Hendek Jimnastik Kulübünü, Kulüp başkanı Doğukan KESKİN'i Baş Antrenör Ali YILDIRTAN'ı ve ekibini tebrik ediyorum. Spor branşlarının aslında alt yapısını oluşturan, kuvvet, koordinasyon ve yeteneği geliştiren, sağlıklı bedensel gelişimin anahtarı olan jimnastik konusunda Hendek Belediyesi olarak geleceğe yatırıma devam edip, desteğimizi sürdüreceğiz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklı olanını severim” sözünü kendine şiar edinmiş olan Büyük Türk Milletinin kıymetli her ferdi için, Türk Gençliğini spora özendirmeye, yönlendirmeye ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz.


PÜSKÜLLÜ HİZMET, SİYASET MÜHENDİSLERİ KAVGA PEŞİNDE…

İNANÇ VE AZMİN NETİCESİ 5 KUPA,7 ALTIN, 3 GÜMÜŞ, 4 BRONZ MADALYA

KURTULUŞ MAHALLESİNDE YAYLA YOLUNDA 4 AYI

BAŞKAN İRFAN PÜSKÜLLÜ HENDEKLİ MUHTARLARLA YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

SESOB VE ESNAF ODALARI BAŞKANLARINDAN BAŞKAN İRFAN PÜSKÜLLÜ’YE ZİYARET

KAZA UCUZ ATLATILDI

ALLAH RAHMET EYLESİN

KIRŞEHİR’İ FETETTİK!

ESKİ HASTANE BİNASININ YIKIMINA BAŞLANDI

BAŞKAN DEĞİŞTİ HER ŞEY DEĞİŞTİ!

VEFAT!

SİVİL TOPLUM ÖRGÜTÜ TEMSİLCİLERİNDEN PÜSKÜLLÜ ZİYARETİ

KALDIRIMLAR ÖZGÜRLÜĞÜNE KAVUŞTU

FABRİKA YETKİLİLERİNE KANSERLE MÜCADELE İLE İLGİLİ BİLGİLER VERİLDİ

ÜNİVERSİTE BAHÇESİNDE 23 NİSAN ETKİNLİĞİ

BAŞKANLA BİRLİKTE HİZMET ANLAYIŞI DA DEĞİŞTİ!

TOÇOĞLU HENDEK’DE

BELEDİYE ÇİÇEK BAHÇESİNE DÖNDÜ

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK ve ÇOCUK BAYRAMI TÖRENLE KUTLANDI

VEFAT

ALPEREN OCAKLARI’NDAN BAŞKAN İRFAN PÜSKÜLLÜ’YE ZİYARET

BAŞKAN İRFAN PÜSKÜLLÜ’DEN 23 NİSAN MESAJI

ŞAMPİYON TAKIMDAN BAŞKAN İRFAN PÜSKÜLLÜ’YE KUPALI ZİYARET

BAŞKANLIK KOLTUĞU ASYA YAĞMUR’UN

VEFAT

KAYIP ÇOCUĞUMUZ BULUNDU

NEREDE KALDI İNSAFINIZ VE VİCDANINIZ?

U 15 HENDEK OLİMPİK SPOR KULÜBÜ TAKIM HALİNDE TÜRKİYE ŞAMPİYONU

ULUDERE İLAÇLANMALI

EMEKLER BOŞA GİTMESİN!

Yükleniyor

PÜSKÜLLÜ HİZMET, SİYASET MÜHENDİSLERİ KAVGA PEŞİNDE…

BAŞKAN İRFAN PÜSKÜLLÜ HENDEKLİ MUHTARLARLA YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

SESOB VE ESNAF ODALARI BAŞKANLARINDAN BAŞKAN İRFAN PÜSKÜLLÜ’YE ZİYARET

ESKİ HASTANE BİNASININ YIKIMINA BAŞLANDI

BAŞKAN DEĞİŞTİ HER ŞEY DEĞİŞTİ!

SİVİL TOPLUM ÖRGÜTÜ TEMSİLCİLERİNDEN PÜSKÜLLÜ ZİYARETİ

KALDIRIMLAR ÖZGÜRLÜĞÜNE KAVUŞTU

ÜNİVERSİTE BAHÇESİNDE 23 NİSAN ETKİNLİĞİ

BAŞKANLA BİRLİKTE HİZMET ANLAYIŞI DA DEĞİŞTİ!

BELEDİYE ÇİÇEK BAHÇESİNE DÖNDÜ

TOÇOĞLU HENDEK’DE

NEREDE KALDI İNSAFINIZ VE VİCDANINIZ?

CHP SAKARYA YÖNETİMİNDE BİR HENDEKLİ

MHP’DE YENİ YAPILANMA

ADEM ÖZ: “ ÇUVALDIZI KENDİME, İĞNEYİ BAŞKASINA BATIRACAĞIM”

BAŞKAN İRFAN PÜSKÜLLÜ’DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

ECEVİT KELEŞ'TEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI!

CUMHUR İTTİFAKI TEK YÜREK

PÜSKÜLLÜ, EMANETİNİ GERİ ALDI

BBP MECLİS ÜYELERİ MAZBATALARINI ALDILAR

İNANÇ VE AZMİN NETİCESİ 5 KUPA,7 ALTIN, 3 GÜMÜŞ, 4 BRONZ MADALYA

KIRŞEHİR’İ FETETTİK!

ŞAMPİYON TAKIMDAN BAŞKAN İRFAN PÜSKÜLLÜ’YE KUPALI ZİYARET

U 15 HENDEK OLİMPİK SPOR KULÜBÜ TAKIM HALİNDE TÜRKİYE ŞAMPİYONU

DEREKÖYSPORDA OLAĞANÜSTÜ KONGRE

ZİYA GÖKALP ORTAOKULUNUN GÜREŞ BAŞARISI

Alya Türkiye şampiyonu

BUSE NEMLİ MİLLİ TAKIMDA

Hendek’ten iki madalya

Hendekli karateciler madalya aşkına

MUTLULUKLAR SİZLERİN OLSUN…

MUTLULUKLAR DİLİYORUZ…

ÇELEN VE EKİN AİLESİNİ EN MUTLU GÜNLERİNDE SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Sapanca 5. El Sanatları Festivalinde Coşkulu Açılış

HACIKIŞLA YAYLA ŞENLİĞİNDE BUGÜN FİNAL GÜNÜ

ONLAR MURAD’LARINA ERDİLER

ENSAR KARDEŞİMİZ BEKARLIĞA VEDA ETTİ!

BEKARLIĞA VEDA ETTİ!

FURKAN, BEYZA’SINA KAVUŞTU

VELİLER DERT KÜPÜ! "VERDİKLERİ SÖZLERİ TUTSUNLAR!"

ALGIYLA BİR YERE VARAMAZSIN SİYASET MÜHENDİSİ…

HENDEK’TE OKUL ÇOCUKLARINA AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI EĞİTİMİ

SAYIN HENDEK HALKIMIZIN DİKKATİNE!

EĞİTİMDE ÇAĞ ATLADIK!!!

İLÇEMİZDE TAŞIMALI EĞİTİM 1 GÜN TATİL EDİLDİ, YARIN BU OKULLAR KAPALI

ŞEHİT ALİ GAFFARDA VELİ TOPLANTISI YOĞUN GEÇTİ

HAYIRLI OLSUN

2023-2024 YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI TÖRENLE AÇILDI

HENDEK İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN HAYAT SU FABRİKASINA EĞİTİM

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 34 30 1 3 59 93
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 34 9 11 14 2 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16