Tarih: 24.11.2022 18:47

NOKSEL’Lİ OLMAK AYRICALIKTIR!

Facebook Twitter Linked-in

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan programda okul müdürü Öcal Danyeri  bir konuşma  konuşma yaparak öğretmenin önemine dikkat çekti.

ÖĞRETMENLİK KUTSAL MESLEK

Okul müdürü Danyeri  katılımdan duyduğu memnuniyetin altını çizerek başladığı  konuşmasında; “ Öğretmenler günü  ülkemizde sorumluluğu ağır olan meslektaşlarımızın  unutulmadığının tüm şartlara ve olumsuzluklara rağmen konumunun hep baş tacı olduğunun kendilerine gösterildiği gündür.

Öğretmen, geçmiş ile gelecek arasında köprüdür.Ne geçmiş onsuz olabilir ne de gelecek onsuz düşünülebilir. Bu nedenle bizler biliyoruz ki yapmış olduğumuz görev, toplumun ve ülkenin bizden beklentileri  oldukça önemlidir. Geçmişin mirasını gelecek nesillere  devretmede üzerimize büyük görevler düşüyor.

Bizlere emanet edilen öğrencilerimizin  geleceklerinin ne kadar önemli olduğunu, yalnızca öğretmenlerimizin değil görev yaptığımız coğrafyadaki  öğrenci velilerimizin  ve içerisinde yaşadığımız toplumun en büyük ilham kaynağı, en büyük destekçisi ve toplumsal barışın sağlanmasının en büyük teminatçısı olduğumuzu çok iyi biliyoruz.

Öğretmenlik fedakarlık isteyen bir meslektir. Diğer meslekler gibi mesai saatlerine tabi değildir.  Mesleğe başladığı günden itibaren  yaşamının sona vereceği ana kadar  görevini icra etmeye devam eder. Öldükten sonra bile  fikirleri, öğrencilerinde yaşamaya devam edecektir.  Bu duygu ve düşüncelerle  24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyor, bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan büyüklerim, çok kıymetli emekli öğrencilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum. Rahmeti rahmana kavuşan mesai arkadaşlarımıza da rahmet diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

NOT: Etkinlik haberine ait videoları Facebook üzerinden ahmet çileci ya da hendek şafak adresinden izleyebilirsiniz. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —