Tarih: 19.11.2023 10:37

MUTLULUKLAR SİZLERİN OLSUN…

Facebook Twitter Linked-in

NİDA PÜSKÜLLÜ KUŞ OLDU UÇTU!

Hendek Eski Belediye Başkanı İrfan Püsküllü kayınpeder oldu.

BEYAZ KELEBEKLER GİBİYDİLER

   Hendek ilçemizin 2015-2019 yılları arasında Hendek Belediye Başkanlığı görevinde bulunan İrfan Püsküllü biricik kızı Nida Püsküllü, gönlünü kaptırdığı yakışıklı genç Mustafa  Said Ergün ile Sakarya  Beyaz Kelebekler Düğün Salonunda düzenlenen törenle dünya evine girdi.

KALABALIK NİKAH ŞAHİDİ ORDUSU

   Genç çiftlerin nikah şahitliklerini Sakarya AK Parti Milletvekili Ali İnci, Lütfü Bayraktar, Sakarya AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, Hendek AK Parti İlçe Başkanı H. Serdar Baykal ile birlikte gençlerin arkadaşları yaptı. Gençlerin yerini almasının ardından genç çiftlerin nikahının kıyılması sonrasında gelin hanımın adet olduğu üzere damat beyin ayağına basması gelin hanımın arkadaşları tarafından alkışlarla tebrik edildi. 

EVLİLİK CÜZDANI BAYRAKTAR’A ONDAN DA İNCİ’YE VERİLDİ

Nikah işlemlerinin sonlanması sonrasında  nikah cüzdanı Sakarya AK Parti Lütfü Bayraktar’a verildi. Bayraktar’da yaptığı kısa konuşmasında genç çiftlere mutluluklar dilemesi sonrasında ; “burada hem ağabeyimiz hem Hendekli milletvekilimiz olması hasebi ile evlilik cüzdanının İnci vekilimiz tarafından gençlerimize verilmesi daha yerinde olur” düşüncesi ile evlilik cüzdanını Sakarya AK Parti Milletvekili Ali İnci’ye verdi. 

SEVGİ ÇOK ÖNEMLİ

Milletvekili İnci’de davetlilere yaptığı konuşmasında; ”  hanımefendiler, beyefendiler hepiniz saygı sevgi ve muhabbetle selamlıyorum, cemiyetimiz hayırlı uğurlu olsun.” Diyerek gelin ve damadın anne ve babalarını sahneye davet etti. 

ANNE YÜREĞİ İŞTE

Gençlerin düğün organizasyonuna yoğun katılımın olması dikkat çekerken gelin hanımın annesinin sağlık sorunları nedeni ile ameliyat sonrası yoğun bakım ünitesinden kalkarak kızının bu özel gününde yer alması davetliler tarafından takdirle karşılandı ve dakikalarca alkışlandı.

YOĞUN BAKIMDAN DÜĞÜN SALONUNA

İnci; ” Şunu özellikle ifade etmek isterim ki anneler çok özel şahsiyetlerdir. Şimdi gelinimizin annesi hastaydı, hastanedeydi, yoğun bakımdaydı. Kızının bu mutlu gününde bulunmayı uygun görmüş ve buraya gelmiş.  Kendisini canı gönülden tebrik ediyorum. “ diyerek davetlilere seslenerek; ” değerli hanım kardeşlerim ve sevgili gençler sevgi çok önemli, birbirini seven insanların bir birlerine saygı duyması lazım. Eşler kendilerine saygı duymazlarsa başkalarının saygı duymasını hiç kimse beklemesin. Sabırlı olmak lazım.” Diyerek öğütler verdi.

BU AİLE ÇOK MUTLU OLSUN İNŞALLAH

İnci, evlilik cüzdanını gençlere vermeden önce; “evet, evlilik cüzdanını benim çok yakın dostum olan İrfan Püsküllü beyin kızına emanet ediyorum, bu aile çok mutlu olsun inşallah” temennisindebulunarak evlilik cüzdanını gelin hanıma takdim etti. 

Gece ikramlar ve gençlerin doyasıya eğlenmesi ile devam etti. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —