Tarih: 24.10.2022 17:16

MODİFİYE ARAÇLAR TRAFİKTEN MEN EDİLİYOR

Facebook Twitter Linked-in

İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri ilçe genelinde değişik zaman dilimleri ve değişik mekanlarda kontrol denetimlerini sürdürmeye devamn ediyorlar.  Kış ayının gelmesi nedeni ile araçların kışlık bakımlarını yaptırmadan trafie çıkmamamalrı yönünde sürüclere uyarılarda blunan ekipler, denetledikleri araçları kullanan sürücülerin sürücü belgelerini ve araç evraklarını kontrol ediyorlar.

MODİFİYE ARAÇLAR TAKİP ALTINDA

Yetkililer son zamanlarda  modifiye araçların cadde ve sokaklarda cirit attıkları, abardi öksoztlar nedeni ile vatandaşları rahatsız ettikleri yönünde  şikayetler geldiğini bu nedenle modifiye araçların trafik men edildiğinin altını çizdiler.

Bizler Pazar günümüzü tatil olarak kullanırken devlet memurları, hele hele asayiş ekipleri vatandaşların can ve mal emniyetlerini korumak kollamak adına aralıksız görev başındalar. Kendilerine kolaylıklar diliyoruz.  

NOT: Trafik ekiplerinin denetim noktasından kayıt altına aldığımız videomuzu Facebook üzerinden ahmet çileci ya da hendek şafak adresi üzerinden izleyebilirsiniz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —