Tarih: 18.03.2023 13:01

KOÇ, HIZLI BAŞLADI

Facebook Twitter Linked-in

KOÇ, LACİVERT ELBİSESİ İLE DİKKAT ÇEKİYOR

Milletvekillerine has olarak büyük kabul gören Lacivert takım elbise ve kırmızı kravatı ile törene katılan Koç, gördüğü yakın ilgi ve alakadan dolayı ilçe halkına teşekkür etti.

ZİYARET TRAFİĞİ YOĞUN

28. dönem Sakarya milletvekilliği için önceki gün AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever’e müracaatını yapan Koç,  dün de Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’yi makamında ziyaret etti. Büyükşehir Belediye Başkanı  Ekrem Yüce’de ziyareti tvet ile duyurdu ve milletvekili aday adaylık sürecinde Koç’a hayırlı olsun temennisinde bulundu. Koç zamanla yarışıyor olsa da tüm ilçe belediye başkanları ve teşkilat başkanlarını ziyaret edeceğinin bilgisini paylaştı.

YÜCE; TEŞEKKÜR EDİYORUM

Yüce, tvetinde; “ Sakaryamızdan Milletvekili Aday Adaylığı için başvuru yapan Sn. Aziz Koç'u ağırladık. Ülkemiz ve şehrimiz için hayırlı olmasını diliyor, nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum. “ dedi.

KOÇ’A SEVGİ SELİ

Bugün , 18 Mart Çanakkale Zaferi kutlamalarına da katılan Koç’a gerek bürokrasi gerekse partilileri başta olmak üzere, ilçe halkıda   aldığı kararın kendileri adına sevindirici olduğunu beyan ederlerken çıkmış olduğu bu yolda muvaffakiyetlerde bulundular.

BAYRAKTEPE TESİSLERİNDE BASINA KAHVALTI

 28. dönem AK Parti Sakarya milletvekilliğine müracaat eden Koç, ilçe basınını yarın saat 10.00’da kahvaltı programına davet etti.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —