Tarih: 13.06.2023 13:36

KİMLİĞİ BELİRSİZ SURİYELİ GENÇTEN MÜNFERİT SALDIRI

Facebook Twitter Linked-in

İKİ ARAÇ BİR İŞYERİ

   Edinilen bilgilere göre dün akşam saat 22.00 sularında Zeki Cömert parkında bir gurup gençle tartışmasının ardından Başpınar  mahallesi 1133 nolu sokağa girdi ve görgü şahitlerinin iddilarına  göre “hepinizin, türk milletinin …. Koyacağım” şeklinde küfürler ederek eline aldığı taş ile  sokak üzerinde park halinde bulunan Mahmut Süygün’e ait  54 AFM 122 plakalı aracın kapı camını, ardından Murat Konak’a ait işyerinin kapısının camını ve sonrasında aynı sokağın devamında park halinde bulunan  54 HZ 046 plakalı özel otonun ön ve her iki kapının camlarını kırdı. Gürülteler üzerine sokağa inen mahalle sakinleri elindeki sopa ile araçlara saldırıda bulunan kimliği belirsin Suriyeli mülteci genci yakaladıkları anda İlçe emniyet müdürlüğüne bağlı polis ekipleri Suriyeli genci öfkeli kalabalığın elinden alarak gözaltına aldı.

ZARARLARININ TAZMİN EDİLMESİNİ İSTEDİLER

   Eşyalarına zarar verilen  esnaf ve araç sahipleride ilçe emniyet müdürlüğüne giderek şahıs hakkında şikayetçi oldular. Zarara uğrayan vatandaşlar zararın tazmin edilmesini istediler.

   Olayı oluşturan Suriyeli göçmen gencin üzerinden kimlik çıkmadığı, çap pat türkçe lisanı ile  ülkeye 10 gün kadar önce girdiği yönünde bilgiler mevcut.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —