Tarih: 26.09.2022 08:02

KİMİN MALINI KİME, NEDEN SATIYORSUNUZ?

Facebook Twitter Linked-in

BU YER KİRALANMIŞTI!

   18 Ağustos tarihli ilana göre 2500 m2 alana sahip Hendek ilçesini tepeden kuş bakışı gören, şehrin stresinden uzak dinlenme tesisi bildiğimiz kadarı ile  Hendek Belediyesi tarafından yapılan ihale kapsamında işletme hakkı verilmişti.

İNCİ’NİN İLÇE HALKININ KULLANIMINA SUNDUĞU SOSYAL TESİSLER BİR BİR ELDEN ÇIKARTILIYOR!

   Yine bilindiği üzere bahse konu olan Bayraktepe Sosyal tesisleri ve hemen altında bulunan Şehitlik ve Teras cafe alanı eski Hendek Belediye Başkanı Ali İnci tarafından ayyaşların mekanı olmaktan kurtarılmış dinlenme tesisi, yapay şelale, yaya yolları, bungolo ev ve oyun alanları ile donatılarak ilçe halkının hizmetine sunulmuştu.

MİRASYEDİCİLER İŞ BAŞINDA

Bugün geldiğimiz noktada görüyoruz ki teras cafe dinlenme  tesisi satılığa çıkarılmış! İş başına geldiğinden bu güne belediyeye bir karış yer kazandırmak bir yana mevcutta bulunan yerleri peyderpey satmasıyla belediyecilik yaptığını sananlara kamuoyu adına soruyoruz?

-Bu yer satılığa kimin aracılığı ile konuldu?

-Mülk sahibi olarak bildiğimiz Hendek Belediyesi tarafından mı yoksa işletme sahibi tarafından mı satılık ilanına konuldu?Tesis temelden mi satılıyor tesisin işletme  ve kullanma hakkı mı satılıyor?

BÜTÜN KARARLAR OY BİRLİĞİ İLE NE MENEM ORTAKLIK?

Cumhur İttifakı olan  ve Hendek Belediye meclisinde genel olarak meclis toplantılarında oylanan gündem maddelerinin hemen  hemen hepsi hiçbir eleştiriye uğramadan, meclis üyelerince OY BİRLİĞİ ile oylanmak suretiyle yürülüğe giren kararlar, mecliste halka verilen sözlerin hiç birinin tutulmaması karşısında suskunluğunu koruyan, gündem yapmayan,çakimser dahi kalmak bir yana  bilakis alkışlayan bir ittifak ortağı belediyesinde yaşanlar aleni olarak ortada.

Sayın meclis üyeleri;

-Bayraktepedeki sosyal tesisin satışından haberdar mısınız? Satışa sizlerde olur verdiniz mi?

 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —