Tarih: 15.11.2023 09:28

KİM DURDURACAK BU KÖPEK TERÖRÜNÜ?

Facebook Twitter Linked-in

 “Belediyecilik bizim işimiz!” sözünü sloganlaştırarak  cadde ve sokaklara asarak ALGI operasyonu yapan  Hendek Belediyesi yetkilileri son günlerde meydana gelen sokak hayvanlarının vatandaşlara saldırmaları karşısında sessizliğini koruyor olması dikkat çekici.

CUMHURBAŞKANIMIZIN TALİMATIDA YETERLİ GELMEDİ

   İlçemizde bazı sokak, cadde ve bulvarlar  sahipsiz sokak köpeklerinin mekanı olmuş gelene gidene saldırıyorlar. Oysa Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ; “ sahipsiz sokak hayvanlarının yeri sokaklar değil barınaklardır” şeklindeki kesin talimatına rağmen  ilçemizde vatandaşlara saldıran sokak hayvanları kabusu artarak devam ediyor.

SEYREDİN, İNCELEYİN,İNCELETİN BU GÖRÜNTÜLER  FOTOMONTAJ DEĞİL…

Bu sabah haber sitemize gönderilen bir işyeri kamerasının görüntüleri her şeyi açık açık ortaya koyuyor. Bunlar FOTOMONTAJ değil, ORJİNAL görüntüler…

    İlçemiz Şehit Ali Gaffar Bulvarı üzerinde meydana gelen olayda bir işyeri çalışanı bayan kardeşimiz sahipsiz sokak hayvanlarının saldırısına uğruyor ve yere düşüyor.  Hemen yanı başında bulunan bayan kardeşimizin eşi  sokak köpeklerine müdahalede bulunuyor ve eşini kısmende olsa köpek saldırısından koruyor.

DEVLET HASTANESİNDE KUDUZ AŞISI YOK!

   Geçen hafta da benin küçük torunum bir sokak köpeği tarafından çenesinin altından ısırıldı ve halen kuduz aşısı süreci devam ediyor. Halen Hendek Devlet Hastanemizde pardon sağlık ocağımızda KUDUZ AŞISI yok…

VATANDAŞ TEDİRGİN YETKİLİLER SESSİZ…

Konuşmaya ve vaatlere geldimi atmakla mangalda kül bırakmayan belediye yetkilileri ve belediye başkanımızın; “ Avrupai bir barınak yapacağım!” diyerek adeta Sakarya Büyükşehir Belediyesi ile s…… yarışına girmesi,  vatandaşa barınak konusunda umut tacirliği yapması hala hafızalarımızda.

KÜÇÜK YAŞTA OLUŞAN TRAVMALAR ÖMÜR BOYU DEVAM EDER

   İlköğretim okullarımızın açık olduğu günümüzde durumu müsait olmayan ebeveynler sahipsiz sokak hayvanlarının  bu saldırıları karşısında çocuklarını okullarına kendileri götürüp getiriyorlar.  Küçük yaşta böylesi bir saldırıya maruz kalan bir çocuğun yaşadığı travmadan nasıl kurtulacağını düşünebiliyor musunuz?




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —