8045,34%1,22
28,92% 0,17
31,50% -0,03
1894,39% 0,26
3116,67% 0,16
TBMM KEFEK Başkanı Çiğdem Erdoğan Atabek, DİJİMED Başkanı Ersin İbil’i ziyaret etti.
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) Başkanı ve AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, Dijital Medya ve Habercilik Derneği (DİJİMED) Başkanı Ersin İbil’i ziyaret etti. 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutlayan Atabek, basın camiasını ilgilendiren konuları mecliste yakından takip ettiğini belirtti.
“ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLİYORUM”
DİJİMED Başkanı Ersin İbil ile görüşen Çiğdem Erdoğan Atabek, “Teknolojinin gelişmesi ile birlikte dijital mecrada vatandaşa haber ulaştırmak için çabalayan basın mensuplarının sorunlarını konuştuk. Özellikle sosyal medya platformlarının dezenformasyona açık mecralar haline gelmesi, doğru haberin peşinde olan basın mensuplarımızın önemini arttırıyor. Konuyla ilgili değerlendirmelerinden ve misafirperverliğinden dolayı DİJİMED Başkanımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Toplumun haber alma ihtiyacını karşılamak, en doğru bilgiyi hızlı ve güvenilir bir şekilde sağlamak amacıyla gecesini gündüzüne katan kıymetli basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı tebrik ediyorum” dedi.
“TEŞEKKÜR EDERİM”
KEFEK Başkanı Atabek’in ziyaretlerinden memnuniyet duyduğunu ifade eden DİJİMED Başkanı Ersin İbil, “Bu önemli günde bizleri ziyaret eden ve basın camiasının sorunlarına hassasiyetle yaklaşan KEFEK Başkanı ve Sakarya Milletvekili Sayın Çiğdem Erdoğan Atabek’e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. DİJİMED bünyesinde özellikle üzerinde durduğumuz dezenformasyonla mücadele konusunda sayın Başkan Atabek ile fikir alışverişinde bulunduk. Bu vesileyle bir kez daha tüm camiamızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutlayarak KEFEK Başkanı Çiğdem Erdoğan Atabek’e çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” şeklinde konuştu.