Tarih: 18.08.2022 15:58

.KAYNARCA’DA GÖLETLERE BALIK YAVRULARI BIRAKILIRKEN HENDEK ULUDEREDE BALIK KATLİAMI DİKKAT ÇEKTİ

Facebook Twitter Linked-in

YARARDAN ÇOK ZARAR OLUŞTURDU

Her ne kadar tatlı sulardaki balık avlama yasağı sona ermiş olsa da zamanında temizliğin yapılmamış olması, yerel idarenin kamuoyu ve basın yoluyla yapılan tepkileri daha fazla göğüsleyememesi karşısında sözde temizlik harekatı başlatması dere içersinde bulunan balık yuvaları ve balıklar telef oldu. Kısacası temizlik harekatı yarardan çok zarar meydana getirdi.

ALGI OPERASYONU ORTAYA ÇIKTI

Yürüyüş yoluna bırakılan çamur birikintileri, dere içerisindeki ağaç, diken ve sazlıkların istenildiği gibi temizlenmemesi, buna rağmen dere kenarına gelen görevlilerin iş makinaları önünde fotoğraf vermelerini kamuoyuna büyük temizlik harekatı olarak duyurulma çabaları da yeterli olmadı ve dün akşam saatlerinde video ile kayıt altına aldığımız TEMİZLİK HAREKATI görüntüleri yapılan işin baştan savma sadece ve sadece ALGI operasyonu olduğunu ortaya koydu.

HALEP  ORDAYSA ARŞIN BURADA …DOSTLAR ALIŞVERİŞTE GÖRSÜN!!!

Binlerce balığın heba olmasını görmezden gelen ilçe tarım müdürlüğü yetkililerinin de bu vurdumduyma tavrı ve balık ölümlerine ur diyememesi vatandaşlardan oldukça tepki çekti. Aksini söyleyen her kim ise HALEP ORDAYSA ARŞIN BURADA diyor hep birlikte yapıldığı söylenen Uludere TEMİZİK HAREKATI!’ nı yerinde görmek yapılan çalışmanın adet yerini bulsun, dostlar alışverişte görsün babında olduğunu iddia ediyor ilçe sakinlerini, doğa sevenlerini yapılanları yerinde görmeye davet ediyoruz.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —