Göreve başlama vesilesiyle düzenlenen karşılama töreninde, Hendek'teki çeşitli kamu kurumlarının ve Daire müdürleri ile Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı
Halit Bektaş hazır bulundu.Daire müdürleri tarafından karşılanan yeni kaymakam protokol ile makam odasına çıktı.
Kaymakam Gökpınar, kısa tanışma faslında görev yaptığı yerleri ifade etti. Aslen Denizli'li olup İzmir'de büyüdüğünü, emniyetçi bir babanın oğlu olduğunu ifade etti.
Kısaca öz geçmişini anlatıp daire müdürleri ile tanışan Kaymakam Gökpınar, " sizleri mesai saatinin bitmiş olması münasebeti ile daha fazla bekletmeye gerek yok. İnşallah bugün daha geniş bir toplantı yapar, Hendek için neler yapabilirizi konuşur ve kendimize yol haritası çizeriz" diyerek toplantıyı sona erdirdi.