Tarih: 02.03.2023 17:40

KAMUOYU CEVAP BEKLİYOR BAŞKAN!

Facebook Twitter Linked-in

BABAOĞLU’NDAN İNCE MESAJ!  “ İKİNCİ DÖNEMİME AZ KALDI!!!

2019 Mart’ında bir yanda iktidarın oluşturduğu Cumhur İttifakı, diğer yanda ana muhalefet başta olmak üzere Millet İttifakına rağmen ilçede bir devrim yaratan Turgut Babaoğlu, dün mecliste yaptığı konuşmasında; “ İKİNCİ DÖNEMİME AZ KALDI!” diyerek konuşması  özellikle AK Partiye bir mesaj olarak algılandı.

Hendek Belediyesinin resmi internet sitesinde  yayınlanan 2 yeni araç haberi üzerine;

TEKRARDAN SORMADAN EDEMİYORUZ…

   Bilindiği üzere  BBP-Büyük Birlik Partisi çatısı altında yerel seçimlere girip kazanan ve tebrik çiçekleri ile ve akabinden bu çiçekleri açık artırma ile satışa çıkartıp milyonlarca parayı kasasına koyan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’ne defaatle hatırlatıp sormamıza rağmen çiçeklerden toplanan paranın akıbeti, bu paralarla alınacağını vadettiği hasta taşıma aracı nerede???

SON MODEL 2 YENİ ARAÇ

2019 yılından itibaren araç filosuna 1 ekskavatör, 1 mini ekskavatör, 3 çöp kamyonu, 1 dal budama makinesini dahil eden Hendek Belediyesi hizmet kapasitesi ve gücünü arttıran adımlar atmaya devam ediyor. Bu kapsamda 2023 model Ford Transit Marka çift kabin 2 Kamyonet daha satın alınarak vatandaşların hizmetine sunuldu. Bu kamyonlarında filoya kazandırılmasıyla birlikte hizmet kalitesini arttırmayı hedefleyen Hendek Belediyesi araç filosunu daha da güçlendirmiş oldu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —