Tarih: 24.04.2024 14:39

KALDIRIMLAR ÖZGÜRLÜĞÜNE KAVUŞTU

Facebook Twitter Linked-in

  31 Mart yerel seçimlerinde  vatandaşların teveccühü ve güveni ile emanetini geri alan BBP’li başkan İrfan Püsküllü, aldığı radikal kararların ne kadar yerinde olduğu vatandaşlardan yapılan geri dönüşler yapılanın doğru olduğunu gösterdi. 

Bazı esnaflar ( Çay Ocağı Ruhsatlı) işyeri sahipleri, uygulamanın doğru ve yerinde olduğunu belirtip Başkan Püsküllü'nün kararına saygı duyduklarını belirterek işyeri çerçevelerini mevcut yerlerinden söküp yaklaşış 1 masa sığacak kadar alan içerisine çekmeleri bunun en güzel göstergesi. 

BEN YOK BİZ VAR! “BEN YAPTIM OLDU” ANLAYIŞI BİZİM LÜGATİMIZDA YOK"

   Her söyleminde ; “ BEN YAPTIM OLDU” anlayışını elinin tersi ile ittiğini, Hendek ilçesini birlikte kazandıkları vatandaşlarla birlikte yöneteceklerini tekrar eden Başkan Püsküllü; “ ortak istişareler neticesinde çıkan ortak karara hepimiz saygı duyacağız, bu karar benin tasvip etmediğim şekliyle de çıkacak olsa ben o karara saygı duyar sahiplenirim” diye konuştu. 

YAYA KALDIRIMLARI YAYALARINDIR

   Nitekim bayram sonrası “yaya kaldırımları yayalarındır” anlayışı ile aldıkları kararlar neticesinde vatandaşlardan müspet yönde dönüşler aldıklarını belirten Başkan Püsküllü; “ biz hiçbir zaman ben demedik demeyeceğiz bizim prensibimiz ve yol haritamız biz mantalitesi ile ilçemizi kalkındırmak ve yönetmek olacaktır. Bunun semerelerini görüyoruz” diyerek vatandaşlara teşekkür etti. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —