Tarih: 30.08.2022 12:31

JANDARMA VE KOM ŞUBE UYUŞTURUCU TACİRLERİNE FIRSAT VERMİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Edinilen bilgilere göre; Köprübaşı mahallesinde ikamet eden ve uyuşturucu ticareti yaptığına dair edinilen duyumları kulak arkası etmeyen bilakis işin üzerine giden Hendek Jandarması Hendek Sulh Ceza mahkemesinden aldığı arama  ve el koyma kararına istinaden narkotik köpekler unsurunu da dahil ederek operasyon düzenledi.

Ekipler, ikametgah ve ikametgaha bağlı eklentilerde yaptığı aramada,

Yaklaşık (800) Gr. Kubar Esrar

(3) Adet Uyuşturucu Kullanma Aparatı ele geçirildi. Olay ile ilgili Hendek Nöb. C.Savcısına bilgi verilmiş olup alınan talimatlar doğrultusunda şüpheli E.K. (1989 d.lu/E) isimli şahıs hakkında  Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde İmal Ticareti(TCK-188) suçundan işlem başlatılarak adli tahkikata başlanıldı.

 

AYNI SOKAKTA EŞ ZAMANLI İKİNCİ OPERASYON

Ekipler, aynı mahallede bir başka kişi olan İ.E. adlı kişininde ikametgahına aynı gün ve aynı saatte  Uyuşturucu,uyarıcı madde imalatı, yasadışı kenevir ekimi,silah ve mühimmat kaçakçılığı yaptığı gerekçesi ile eş zamanlı  ikinci bir operasyon düzenlediler.

Edinilen bilgilere göre; Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı KOM Şube Müdürlüğü ve Hendek İlçe J.K.lığı ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar kapsamında Hendek ilçesi Köprübaşı(Polis Bölgesi) Mahallesi'nde ikamet eden İ.E. isimli şahsın uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti yaptığına dair alınan duyum üzerine Hendek Sulh Ceza Hakimliğinden alınan arama ve koyma kararına istinaden Hendek İlçe J.K.lığı, KOM Şb. Md.lüğü ve Narkotik Köpek Unsuru ekiplerince şahsa ait ev ve eklentilerinde yapılan arama neticesinde;

UYUŞTURUCUNUN HER ÇEŞİDİ!

(265) Gr. Metamfetamin

(8700) Gr. Kubar Esrar

(25) Gr. Kenevir Tohumu

(10) kök Kenevir Bitkisi

(23) Adet Skunk Bitkisi

(1) Adet Hassas Terazi

(1) Adet Araç Anahtarı Görünümlü Hassas Terazi

(3) Adet Ruhsatsız Tabanca

(168) Adet Tabanca Mühimmatı

(72) Adet Av Tüfeği Mühimmatı

(1) Adet Esrar Öğütme Aparatı

(2) Adet Dizüstü Bilgisayarı

(1) Adet Kamera Kayıt Cihazı ve Ekranı

(2) Adet Cep Telefonu

(1) Adet Dürbün

(5) Adet Kesici Alet(Bıçak)

(1) Adet Uyuşturucu Kullanma Aparatı

(1) Adet Flaş Bellek

(4) Adet Tabanca Şarjörü ele geçirilmiştir. Olay ile ilgili Hendek Nöb. C.Savcısına bilgi verilmiş olup alınan talimatlar doğrultusunda şüpheli İmdat EFE (1994 d.lu/E) isimli şahıs hakkında  Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde İmal Ticareti(TCK-188), Yasadışı Kenevir Ekimi(2313 S.K. 23. Md.) ve 6136 S.K.M. suçundan işlem başlatılarak adli tahkikata başlandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —