• BIST 100

    10891,42%0,18
  • DOLAR

    32,90% -0,11
  • EURO

    35,71% -0,26
  • GRAM ALTIN

    2529,11% 0,87
  • Ç. ALTIN

    4106,83% 0,55

İŞTE İLÇEMİZİN GÜNDEMİNE OTURAN, BABAOĞLU’NUN TEPKİ VERDİĞİ CEZAEVİ MEKTUBUNUN TAM METNİ

HENDEK BELEDİYESİNİN ZİMMET İDDİASI İLE SUÇLADIĞI PERSONELDEN HENDEĞE VE YARGIYA ÇAĞRI MEKTUBU!

GÜNCEL 15.02.2024 15:00:00 2174 0
İŞTE İLÇEMİZİN GÜNDEMİNE OTURAN, BABAOĞLU’NUN TEPKİ VERDİĞİ CEZAEVİ MEKTUBUNUN TAM METNİ

                                SAYFA-1

  Hendek Belediyesinin iştiraki olan ( HİMPAŞ) yeni ismi ile TÜRKAY’da 2019 yılında döküm sahasında işçi olarak başladım. 

   Ekim-Kasım ayı civarında TÜRKAY’a ait olan  belediye şantiyesinde 3 sene kadar evrak girdisi yaptım ve daha sonra  birim amiri altında görevlendirildim.  Burada Kilitli Parke, Büz, Hazır beton, Mıcır, Tüvelan Vb. malzemelerin üretimi yapılarak fen işlerine verilir, vatandaşa satış yapılır.

FAKİRE PARAYLA, ZENGİNE BAŞKANIN TALİMATI İLE 

   Daha doğrusu geliri az olan vatandaşa  satış yapılır, zengin olana  BAŞKAN TALİMATI ile bedava verilir. Kaz gelecek olan yerden tavuk esirgemez bizim başkan. Vatandaşın hakkını kendi malıymış gibi dağıtır. Bir garibanın işini gördüklerini ya da uğraştırmadan yaptırdıklarını hiç görmedim. 

VERGİ KAÇIRMANIN YENİ YOLU

   Vatandaşa sattığımız malzemeyi fatura ettirmez, sadece sipariş fişine yazarız tahsil edildi diye. Vergi kaçırdıkları bu sistemin adına vatandaşa yardımcı olmak der kendileri. Cidden bu iyi niyete bende inanmıştım. 

BİZ, BİZE VERİLEN TALİMATI YERİNE GETİRDİK

   Neyse, satılan malzeme parası  Türkay muhasebeye , özel kalem müdürüne ya da başkana çıkartılır. Teslim tutanağı tutmazdık. Kasa defterine ve günlük  giriş çıkış exsel dosyasına yazmanız yeterli derlerdi. 

İYİ Kİ ŞÜPHELENİP KOPYASINI ALMIŞIM

   Nereden bilelim ki bu faturasız satışların nedeni BİZİM TURGUT’u kalkındırmakmış. Bunu bize bir yıl sonu talimat verip  , kasa defterlerini elimizden alıp, günlük giriş çıkış exsel dosyasında bizden alıp , sizdekileri GERİ DÖNÜŞÜLMEYECEK ŞEKİLDE SİLİN dediklerinde anlayıp şüphelenmiştik.  İyi ki de şüphelenip  bir KOPYALARINI almışım. 

BUNLAR DAHA PARMAK UCU!

   Beni şimdi zimmet iddiası ile günah keçisi ilan eden bu bizim başkanı  şimdi savcılığa verdiğim bu belgeler sayesinde asıl zimmeti kulaç kulaç KENDİLERİNİN YAPTIĞINI bizzat belgeleyecekler.  Size suçsuzluğumu itiraf edin dedim,  “elinden geleni ardına koymasın” demişsin. Bunlar daha parmak ucu başkan!

Şantiyede yardımcı olduğum , satışı yapılan tüm Hendek halkına selamım olsun. Siz söyleyin canla başla  çalışıp, güler yüzümü bir an bile esirgemeden hanginize yardımcı olmadım?

ALLAH İÇİN KONUŞUN, BEN NEYLE , NASIL SUÇLADINIZ? BENİM ARABAM  YOK, EVİM YOK

   Muhtarlarım da dahil. Allah için konuşun, vazifemi kötüye kullandığımı gördünüz mü? Bir insana çamur atmak bu kadar kolay mı? Hepinizin evladı var. Bu çirkinliğe sessiz kalıyor musunuz? Beni Hendeğin çoğu tanır, ben saygısı sonsuz, kendi halinde ailesini geçindirmeye çalışan bir insanım. Benim yaşam standardım belli EVİM YOK, ARABAM YOK. Allah aşkına beni neyle nasıl suçladınız?

                                SAYFA 2

BAŞKANA HENDEK’DE BİZİM TURGUT DERLER

   Başkana Hendek’te BİZİM TURGUT derler. Bizim burada deyimdir bu. Bizim çocuk anlamında. Bizde bu samimiyete inanmıştık tüm vatandaşlar gibi. Nereden bilecektik ki? Meğer bu BİZİM TURGUT o bizim değilmiş, tüyü bitmemiş yetimin hakkı bile bizim, her şey bizim, her şey cebe indiğini? Bizim miymiş Allah aşkına...Allah’a havale ol, Allah korkum gam yokmuş. 

BAŞA GELİNCE MEDYATİK OLDU

   Belediye seçimlerinde vaadi çok başkaydı ancak başa gelince medyatik bir şovmen oldu. Belediyenin yaptığı işlerle ilgili , şantiyeyle ilgili, personelle ilgili bir tane soru sorun bilmez, BİLEMEZ!

TEK DERDİ CEBİNE GİREN!

   Bilgisi yok, ilgisi yok, tek derdi cebine girecek olan... İşçiye verdiği bir tane sözü tutmadı. Zam yaptık diye paylaşım yaptırır, personele bir sorun ne yapmış? İşçi geçim sıkıntısından  istifa etti, illallah dediler.  Kendi personeline buyurun sorun ya. Şikayetçi olmayan bir kişi var mı? Allah’tan EYT çıktı da ardına bakmadan kaçtı personel. Onlarda tazminatlarını alana kadar zulüm çektiler. 

BAŞKANIN KARANLIK YÜZÜ!

Şimdi bu bizim başkanın KARANLIK  yüzüne gelelim.

Paracıkları nasıl götürüyor?

Belediye ile alakası olmayan  firma faturaları , hayali faturalar  destek hizmetleri üzerinden yürüyorlar. Bu faturalara imza atan müdür ve personeller imza atmak istemiyorlar, kendi aralarında  “ bu neyin faturası, bu firma kim, biz böyle alım yapamadık ki” Ama el mecbur talimat var, İMZA ATILACAK!

BAŞKANIN KARA PARA AKLAMA KUTUSU 

Asıl imzayı atması gereken  bizim Turgut’un ortağı  Belediye Başkan Yardımcısı Adem Dilaveroğlu hayatta atmaz imzayı, elini sürmez, ama o personelleri de gün gelip benim gibi yakmaya çalıştığınız gibi yakmanıza müsaade etmeyeceğim. 

Bu hayali faturalarla bütçenin yarıdan fazlasını CEBE ARAKLIYORLAR! Ortak Adem sağ olsun, başkanın KARA PARA AKLAMA KUTUSU...

YURT DIŞINA KAÇIRILAN ÇUVAL ÇUVAL PARALAR

   Yurt dışına kaçırdıkları paralar? Yurt içinde döndürdükleri oh ne rahat dimi? Bu bizim başkan daha önce Hendekspor mu bilirdi? Biz taraftarız ben hatırlamıyorum hiç. Şimdiki bu sevda neden? Siyaset mi, taraftar aşikı mı? 

Üçüncü lige çıktığımızda  başkan bir gece vakti  ÇUVAL ÇUVAL PARALARI nerelere kaçırdığınızı bir anlatabilir misin?

HENDEKSPOR ÜZERİNDEN HAYALİ FATURALAR

   Bu hayali faturaları Hendekspor üzerinden aklıyorlar. Yahu daha düne kadar ortağı olduğu küçücük bir işletmeyi batıran, tefecilere, vatandaşa borcu olan borç batağındaki BİZİM TURGUT nasıl bir başkan maaşı alıyorsa borçlar bitti bir de zengin oldu.

                               SAYFA 3

GÖSTERMELİK KREDİ BORCU!

Hendekliyi saf falan mı sanıyorsunuz? Herkes her şeyin farkında. Başkan tüm vaariyetini ortaklarının üzerinde götürdüğünü, herkes biliyor. Bir de göstermelik kredi borcu yapmışsın kendine bunu da öğrendim hayırlı olsun. Nasıl tezgah? Komedi filmi gibi...

PARALAR NEREDE?

   Saygı değer Hendekliler...Size bir sorum olacak. Bugüne kadar hangi başkanın döneminde belediyeye ait bu kadar taşınmazın satıldığını gördünüz? Yandaşa parsel parsel sizin hakkınızı satıyorlar. Peki ya BU PARALAR NERDE?

İLÇE ESNAFI BELEDİYEYE İŞ YAPMIYOR, ALIR ÖDEMEZ!

   En ufak esnafa dahi borcunuzu ödemiyorsunuz, esnafa kan ağlattınız. Belediyemizle hiç bir firma çalışmak istemiyor. Alır ödemeze çıktı belediyenin adı. Çalışacak firma bulamadığından  2-3 tane aracı firma var, onların üzerinden malzeme alıyoruz. Bu aracılar da paralarını alamadıklarından 10 liralık mala 200 TL yazıyorlar. Yahu siz kimin hakkını böyle rezil hiç ediyorsunuz? Belediye personeli arkadaşlarımın sesini  duyar gibiyim. Ama merak etmeyin. Hepinizin geçim derdi var, yoksa çıkıp adam doğruları anlatmış diye haykıracağınızı biliyorum.

BODRUM’DA 14 VİLLA!!!

   Bodrum’da 14 VİLLA. Hendek’te arsalar, FABRİKALAR. Yahu üzerindeki kıyafeti almaya personeline verdiğin maaş yetmez. Ne başkan maaşı, maşallah... Ortağın Adem’le beraber  her ay araba değiştirmeye devam mı başkan? Skodacılar sizi...Zimmet kelimesinin  Türkçedeki anlamı  sizsiniz...

TÜRKAY şirketinin üzerinden aktardıkları paraya benim Matematiğim yetmez. Bir belediye başkanı aynı zamanda belediye şirketinin genel başkanı nasıl olur? Niye olur? Bizim başkan paylaşmayı pek sevmiyor da ondan. 

KAVGA PAYLAŞIRKEN Mİ ÇIKIYOR?

Öyle bir şey diyordunuz. Benim gibi canıyla, başıyla çalışan gariben bir işçiyi  günah keçisi yapıp suçlamanın iyi oldu.  Sen ve ortağın Adem’de  olmayan bende var., çünkü CESARET!

   Benim işimle, hayatımla, itibarımla oynadınız kendinizce ama ne demişti şair; “Ben yanmazsam sen yanmazsan , biz yanmazsak nasıl çıkardı karanlıklar aydınlığa.....”

YER DEĞİŞTİRECEĞİZ BAŞKAN!

   Şimdi çık sarıl Hendekliye ve çaldığınız paralarla seçim vaatlerini anlat. Ah SİZİN TURGUT SİZİN. Bizim değil, çünkü benden çalacağın bir şey kalmadı başkan! 

                              SAYFA 4

YER DEĞİŞTİRECEĞİZ!

   Ne dersin başkan? Sen orda ben burada, yer değiştireceğiz gibi gözüküyor. 

BAHADIR BAŞKANI KALP HASTASI YAPTILAR

   Belediyede tek çalışan başkan Hüdaverdi Bahadır. Adam kendini paraladı sabah akşam hizmet etmekten. Hatta bunlara seçimi o kazandırdı. Bunlar ne yaptı adamı Kalp hastası ettiler, batırdılar. Şimdi çıkıp abim diyorsun adama.

Vallahi Hüdaverdi abi, sen cidden geceni gündüzüne katıp hizmet etmek için kendini paraladın ben şahidim.  İnşallah bu hizmetlerine  ve görevine sen devam edersin.  Bunlar değerini bilemedi ama ben nankörlük yapmam, bu yazdıklarıma senin dahil olmana izin vermem. Hizmetlerin için teşekkür ediyorum, seninle çalışmak  benim için bir keyifti.

YÜCE TÜRK YARGISI

   Mektubumu sonlandırırken Yüce Türk Yargı’sını ve tüm vicdanlı Hakim ve Savcılarımızı göreve davet etmek istiyorum.

Belediye başkanı Turgut Babaoğlu’nun  yardımcısı Adem Dilaveroğlu’nun MAL VARLIKLARININ ve yapılan USULSÜZLÜKLERİN derhal araştırılmasını temenni ediyorum. 

HESABINI SOR HENDEK!

Tüyü bitmemiş yetimin hakkını ve kendi hakkını yedirtme, çaldırtma Hendek! Bunun hesabını sorun, beni soracak olursanız ben sizin için yandım, sizde benim için aydınlanın artık!

Yakında görüşmek dileği ile Hendeğim

Selam ve Dua ile...


ALLAH RAHMET EYLESİN

ALLAH RAHMET EYLESİN

TOPLUMUN SAĞLIĞI İÇİN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK EĞİTİMLERİ

HENDEK JANDARMA KOMUTANI ÜSTEĞMEN BEYCUR GÖREVE BAŞLADI

HENDEK KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ ESNAFI İSYANDA!

HENDEK BELEDİYE BAŞKANI İRFAN PÜSKÜLLÜ'DEN BASIN BAYRAMI MESAJI

KAMUOYUNUN DİKKATİNE!

ALLAH RAHMET EYLESİN

ALLAH RAHMET EYLESİN

KADİFEKALE DERESİ HAKKINDA KAMUOYU DUYURUSU

HENDEK BELEDİYESİ KARATE TAKIMI BURSA’YI FETETTİ!

GAZETENİZ HENDEK ŞAFAK SALI GÜNÜ OKUYUCUSU İLE BULUŞUYOR

HENDEK’DE SALGIN HASTALIK VAR KİMSEDE TIK YOK!

BÜTÇE 300 MİLYON BORÇ 277 MİLYON TL. BÜTÇENİN % 92’Sİ BORÇ…

HENDEK BELEDİYESİ SOSYAL HİZMETLER EKİBİ SAHADA

SAAT KULE DİNLENME PARKI HİZMETE GİRDİ

CUMA NAMAZI SONRASI BELEDİYEDEN AŞURE İKRAMI

SAĞLIK OKUR YAZARLIĞI ERKEN YAŞLARDA BAŞLAMALI

ATATÜRK STADI TARTAN PİST YENİLEME ÇALIŞMALARI BAŞLADI

PÜSKÜLLÜ’DEN BAYANLARA POZİTİF AYRIMCILIK

ALLAH RAHMET EYLESİN

KUMRU KIÇINA TORBA BAĞLAMAYA GEREK YOKMUŞ!

MAHALLESİNİ ÇOK SEVEN MUHTARLAR MERCEK ALTINA ALINMALI…

D-100 KARAYOLU HENDEK ALİ GAFFAR OKKAN BULVARI IŞIKLARINDA KAZA 1 YARALI

BAYRAKTEPE MAHALLESİNDE YANGIN!

ALLAH RAHMET EYLESİN

GAZETENİZ HENDEK ŞAFAK SALI GÜNÜ ÇIKIYOR

Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Halit Bektaş KRAL ÇIPLAK dedi!

HENDEK BELEDİYESİNDEN 5 BİN KİŞİLİK AŞURE İKRAMI

15 TEMMUZ'DA HENDEK TEK YÜREK OLDU

Yükleniyor

TOPLUMUN SAĞLIĞI İÇİN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK EĞİTİMLERİ

HENDEK KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ ESNAFI İSYANDA!

HENDEK BELEDİYE BAŞKANI İRFAN PÜSKÜLLÜ'DEN BASIN BAYRAMI MESAJI

KAMUOYUNUN DİKKATİNE!

KADİFEKALE DERESİ HAKKINDA KAMUOYU DUYURUSU

GAZETENİZ HENDEK ŞAFAK SALI GÜNÜ OKUYUCUSU İLE BULUŞUYOR

BÜTÇE 300 MİLYON BORÇ 277 MİLYON TL. BÜTÇENİN % 92’Sİ BORÇ…

HENDEK BELEDİYESİ SOSYAL HİZMETLER EKİBİ SAHADA

SAAT KULE DİNLENME PARKI HİZMETE GİRDİ

CUMA NAMAZI SONRASI BELEDİYEDEN AŞURE İKRAMI

ALİ İNCİ, TBMM’DE SREBRENİTSA SOYKIRIMINI ANDI"

ECEVİT KELEŞ: AKP'Lİ BAYRAKTAR'IN SÖYLEMİNE GÖRE FINDIK FİYATLARI YİNE DÜŞÜK KALACAK!

MİLLETVEKİLİ MURAT KAYA MUHTARLARIN VE FINDIK ÜRETİCİSİNİN DERTLERİNİ DİNLEDİ

Milletvekili İnci; Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Kızılcahamam'da bir araya geldi

ECEVİT KELEŞ: SAYIN BAYRAKTAR, SİZ ÖNCE MİLLETVEKİLLİĞİ GÖREVİNİZİ YERİNE GETİRİN!

TEVER’DEN 21 HAZİRAN MESAJI

BAŞKAN CUROĞLU'NDAN ADAPAZARI'NIN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞ YILDÖNÜMÜ MESAJI!

MHP’DEN BASIN AÇIKLAMASI

Ecevit Keleş'ten Kurban Bayramı Mesajı

CHP Parti Meclisi Üyesi Ecevit Keleş’in Babalar Günü Mesajı

HENDEK BELEDİYESİ KARATE TAKIMI BURSA’YI FETETTİ!

HENDEKSPOR HOCA SORUNUNU ÇÖZDÜ

KENDİ YAĞI İLE KAVRULAN RASİMPAŞA SPORUN ŞAMPİYONLUK GECESİ MUHTEŞEM OLDU

ÇAKMAK: 'KİMSE HENDEKSPORUN ÜSTÜNDE DEĞİLDİR'

YİĞİT HAMZA SARI AVRUPA İKİNCİSİ

HENDEK GENÇLİK SPOR İLÇE MÜDÜRÜNE YÜKLENMEK NE DERECE HAKKANİYETLİ ?

HENDEK’TE TERFİ SEVİNCİ

TURNUVANIN ŞAMPİYON ADAYI KAYALAR KUYUMCULUK

TEK RAKİBİ KENDİLERİ!

HENDEKSPOR YENİ BAŞKANINI SEÇTİ

İŞ, SİYASET,BÜROKRASİ VE SPOR DÜNYASI BU DÜĞÜNDE BULUŞTU

BAYRAK AİLESİNİN EN MUTLU GECESİ

HALİT İNCİ KAYINPEDER OLUYOR

ELİF İLE ÇAĞLAYAN MURATLARINA ERDİLER

KARADENİZLİLER DERNEĞİNDEN ANNELER GÜNÜ MATİNESİ

DEMİR AİLESİ İLE SONBAHAR AİLESİ DÜNÜR OLDULAR

MUTLULUKLAR SİZLERİN OLSUN…

MUTLULUKLAR DİLİYORUZ…

ÇELEN VE EKİN AİLESİNİ EN MUTLU GÜNLERİNDE SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Sapanca 5. El Sanatları Festivalinde Coşkulu Açılış

HENDEK BELEDİYESİ KİTAP BAĞIŞI KAMPANYASI DÜZENLİYOR

TÜRKİYE YÜZYILI PROJESİ KAPSAMINDA OKUL ÖNCESİ ETKİNLİĞİ START ALDI

HENDEK DEVLET BAHÇELİ FEN LİSESİ GERÇEĞİ!

EĞİTİMCİYE GÖSTERİLEN TAVIR, EĞİTİM SENDİKASI TARAFINDAN BASIN AÇIKLAMASI İLE TELİN EDİLDİ

VELİLER DERT KÜPÜ! "VERDİKLERİ SÖZLERİ TUTSUNLAR!"

ALGIYLA BİR YERE VARAMAZSIN SİYASET MÜHENDİSİ…

HENDEK’TE OKUL ÇOCUKLARINA AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI EĞİTİMİ

SAYIN HENDEK HALKIMIZIN DİKKATİNE!

EĞİTİMDE ÇAĞ ATLADIK!!!

İLÇEMİZDE TAŞIMALI EĞİTİM 1 GÜN TATİL EDİLDİ, YARIN BU OKULLAR KAPALI

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 38 33 2 3 66 102
2.Fenerbahçe 38 31 1 6 68 99
3.Trabzonspor 38 21 13 4 19 67
4.İstanbul Başakşehir 38 18 13 7 14 61
5.Kasımpaşa 38 16 14 8 -3 56
6.Beşiktaş 38 16 14 8 5 56
7.Sivasspor 38 14 12 12 -7 54
8.Alanyaspor 38 12 10 16 3 52
9.Rizespor 38 14 16 8 -10 50
10.Antalyaspor 38 12 13 13 -5 49
11.Gazişehir Gaziantep 38 12 18 8 -7 44
12.Adana Demirspor 38 10 14 14 -7 44
13.Samsunspor 38 11 17 10 -10 43
14.Kayserispor 38 11 15 12 -13 42
15.Hatayspor 38 9 15 14 -7 41
16.Konyaspor 38 9 15 14 -13 41
17.Ankaragücü 38 8 14 16 -6 40
18.Fatih Karagümrük 38 10 18 10 -3 40
19.Pendikspor 38 9 19 10 -31 37
20.İstanbulspor 38 4 27 7 -53 16