Tarih: 14.04.2023 10:50

İŞTE ÜLKENİN GELDİĞİ DURUM!

Facebook Twitter Linked-in

HALK HÜCUM ETTİ!

Züccaciye malzemeleri satan bir işyerinin açılışında UCUZLUK adı altında pazarlanan züccaciye malzemelerinden alabilmek için ilçe halkı adeta mağazaya HÜCUM etti.

KUYRUĞUN UCU BUCAĞI BELLİ DEĞİL

Ucu bucağı görünmeyen kuyruğun boyu objektiflere sığmadı.  Bu durum ilçemizdeki bazı siyasi parti temsilcilerince; “ işte hükümetin vatandaşı getirdiği durum” diyerek yaşananların aciziyet olduğu ifade edilirken bir kısım vatandaşlarda “ demekki ucuza da verilebiliyormuş!” şeklinde görüş belirttiler.

SANDIĞA NASIL YANSIR?

 Kuyruğu uzaktan manalı gözlerle izleyen bir kısım vatandaşlarımızda yaşananların ülkemiz adına üzücü olduğuna vurgu yaparak; “mutfaktaki yangını görmezden gelenler, soğanı, patatesi dökerek simsarlar ülkemiz üzerinde oyun oynuyorlar diyerek işin içinden çıkan iktidara sormak gerek: peki 350 lira olan kıymaya ne diyeceğiz? Etleri de mi döküyorlar??? “ derlerken bir kısım vatandaşlarda “ilçemizde yaşanan bu durum ülkenin nasıl bir ekonomik krize düşürüldüğünün en açık seçik fotoğrafıdır” şeklinde görüş belirtirlerken yaşanan bu durumun sağdığa nasıl yansıyacağı merak konusu…

NOT: İzdiham videosunu Facebook üzerinden ahmet çileci ya da hendek şafak adresinden izleyebilirisniz. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —