10746,98%0,04
40,59% 0,02
47,10% 1,43
4394,42% 2,22
7018,29% 1,30
Hendek Puna Beyköy mahallesi muhtarı Yusuf Silahçı, mahallesinde yaptığı hizmetler ile mahalle sakinlerinin sevgisini, saygısını ve mutluluğunu kazandı.
BİLGİ VE TECRÜBE ÖNEMLİ
Mahallesinde ikilem yaşamayan, önceki mahalle muhtarları ile diyaloğunu kesmeyen muhtar Silahçı, bencillik etmeyip eski muhtarların bilgi ve tecrübesinden yararlanmayı ihmal etmiyor. Öncelikle mahallesine bir tesisten kanal üzerinden akıtılan ve mahallede pis kokuya neden olan kanalın tahliyesini yetkililer vasıtası ile sonlandırdı.
İŞKOLİK, HİZMET AŞIĞI MUHTAR
Mahallesinde Milli eğitim Müdürlüğü ukdesinde olan eski okul binası, cami imam evi ve mahalle camisini restore ettirdi. Cami şadırvanına güneş enerjili sıcak su sistemini hayata geçirmekle birlikte gerek caminin gerekse cami bahçesinin sil baştan restorasyon ve bakımını yaptırdı. Muhtar Silahçı mahalle çocuklarının güvenle oynayabilecekleri bir çocuk parkını da mahallesine kazandırmanın huzuru içerisinde.
MUHTARIN HEDEFLERİ BİTMİYOR
Muhtar Silahlı'nın şimdi öncelikli hedefi mahallelerinin büyük ihtiyaç duyduğu mahalle halkının sosyal etkinliklerini yapabilecekleri bir alanı mahallesine kazandırmak. Bunun için geçen ay satışı gerçekleşen yerden elde edilen gelir ile mahalle içerisinde merkezi yerde, hemen caminin önünde bulunan yerin satın alınarak mahalle muhtarlık binası, otopark, düğün, sünnet, asker eğlentisi vs. günlerde mahalle sakinlerinin güvenli bir şekilde sosyal etkinliklere katılımını sağlamak.
BELEDİYEMİZE VERDİĞİ HİZMETLERDEN ÖTÜRÜ ŞAHSIM ve MAHALLEM ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM
Muhtar Silahçı, kısa zamanda bahse konu olan yerin mahalleye kazandırılacağının müjdesini vererek, mahallesine zaruri ihtiyaç duyulan hizmetleri getiren Hendek Belediyesi'ne mahalle sakinleri adına teşekkür etti.