Tarih: 28.11.2023 15:14

IŞIK İHLALİ KAZA GETİRDİ!

Facebook Twitter Linked-in

. Yaralanan üç kişiden sürücü Muhammed Güner Hendek Devlet hastanesinde tedavi altına alınırken aynı motorsiklette bulunan Büşra Güner ve Ediz Arda Güner Sakarya Eğitim Araştırma hastanesine sevk edildiler.

PİKAPLA MOTORSİKLET ÇARPIŞTI

Dün akşam meydana gelen trafik kazası, görgü şahitlerinden edindiğimiz bilgilere göre Küçük Sanayi Sitesinden D-100 karayoluna çıkmakta olan  Hümeyra G. Adlı bayan sürücünün kontrolündeki   xxxx plakalı özel araç, Hendek istikametinden Düzce istikametine seyir halinde olan plakasız motorsiklet ile çarpıştı. Çarpışmanın şiddeti ile yola savrulan sürücü ve beraberinde bulunan iki kardeşi de asfalta düştüler. 

İKİ KİŞİ SAKARYA EĞİTİM ARAŞTIRMAYA SEVK EDİLDİ

   112 acil ekiplerince alnınan üç yaralı Hendek Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yapılan ilk müdahalenin ardından motorsiklet sürücüsü Muhammed Güner Hendek Devlet Hastanesinde tedavi altına alınırken motorsiklette buluna diğer iki yaralı, Büşra Güner ve Ediz Arda Güner Sakarya Eğitim Araştırma hastanesine sevk edildiler. Kaza nedeniyle motorsiklet tamamen parçalanırken özel otoda büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

GÖRGÜ ŞAHİTLERİ İKİYE BÖLÜNDÜ!

Kazayla ilgili polis soruşturma başlattı. Görgü şahitleri hangi sürücünün ışık ihlali yaptığı konusunda farklı fikirler paylaşsalar da polis kamera görüntüleri sonrasından olayda kusurlu olan sürücüyü ortaya çıkartacaktır.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —