Tarih: 27.02.2024 17:32

İNCİ’YE ZİYARETÇİ AKINI

Facebook Twitter Linked-in

   Önceki gün kendi kullandığı özel aracı ile D-100 karayolu üzeri Ormanköy ışıklı kavşağında  H.B’nin kullandığı özel Doblo türü araçla çarpışarak yaralanan ve kaza sonrası Sakarya Araştırma Hastanesine kaldırılan AK Parti Sakarya Milletvekili Ali  İnci, kontrol ve tetkiklerin ardından dün akşam taburcu edildi. 

 Ev istirahatine çekilen İnci’yi bugün ziyaret ettik ve geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. 

 YOĞUN ZİYARETÇİ AKINI

    İlçemiz Yenimahallede bulunan ikametgahında istirahate çekilen İnci’ye yoğun ziyaretçi akını devam ediyor. Belinde çatlak olduğu öğrenilen ve korse takarak oturup kalkabilen İnci’nin bugünkü ziyaretçileri arasında Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Adem Öz,  AK Parti Hendek Belediye Meclis üyesi birinci sıra adayı Ali Kemal Sofu, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, Belediye Meclis üyesi Lokman İçöz ve Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu vardı. 

GEÇMİŞ OLSUN 

   Ziyaret eden protokol üyeleri Sakarya Milletvekili Ali İnci’ye “ geçmiş olsun, daha beteri de olabilirdi Allah korusun. Sizi böylesi büyük bir kaza sonrası sağlıklı görmek bizleri sevindirdi. Tekrar geçmiş olsun” temennisinde bulundular. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —