Tarih: 15.09.2022 17:50

Hendekspor son etapta!..

Facebook Twitter Linked-in

Hendekspor, bu sezon Bölgesel Amatör Lig (BAL) 11. Grup’ta vereceği şampiyonluk mücadelesi için hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Teknik direktör Hüseyin Aydoğan nezaretinde bir ayı aşkın zamanda çalışmalarını iki etap halinde yürüten ve 6 hazırlık maçını geride bırakan Mavi-Siyahlı ekip, bir taraftan da eksik görülen mevkilere oyuncu takviyelerini sürürdü. Öte yandan transferi henüz nihayete erdirmeyen Hendekspor Yönetimi’nin lig haftasına dek nokta atışlar yapabileceği belirtiliyor.

SAHASINDA İLK

Lige sayılı günler kala Abant etabının ardından futbolculara verilen iznin ardından dün son etap çalışmalar için toplanan Mavi-Siyahlı takım, çalışmalarına başladı. Hendekspor’un lig haftasına dek 2 hazırlık karşılaşması daha yapması planlanırken, takımın bu sezon sahasında ve taraftarı önünde yapacağı ilk hazırlık maçının programı da belli oldu. Hendekspor, 17 Eylül Cumartesi günü İstanbul temsilcisi Çengelköyspor’u konuk edecek. Hendek Atatürk Stadı’nda yapılacak maç, saat 15.00’da başlayacak.

BAŞKANDAN MORAL

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendekspor’u yalnız bırakmıyor. Babaoğlu’nun son etap hazırlıkların başladığı antrenmanda Mavi-Siyahlı takımı ziyareti, teknik heyet ve futbolculara moral oldu. Öte yandan çalışmaları Hendekspor Yönetimi de yakından takip ediyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —