10971,52%1,24
42,03% 0,24
48,46% -0,18
5412,27% -0,31
9047,60% 0,46
ANA HİZMET BİNASI MECLİS SALONUNDA
Hendek Belediyesi ana hizmet binasında bulunan meclis ve toplantı salonunda yapılacak olan meclise, Belediye Başkanı İrfan Püsküllü başkanlık edecek.
Kasım ayı olağan meclis toplantısında 9 gündem maddesi görüşülerek meclis üyelerinin oylamasına sunulacak. 5 Kasım 2025 Çarşamba günü saat 14.00’da Hendek Belediyesi Ana Hizmet Binası Meclis ve Toplantı salonunda gerçekleşecek olan meclis toplantısı, belediyenin sosyal medya hesabı olan facebook.com/tchendekbelediyesi adresinden canlı olarak yayınlanacak. Meclis gündemi ise belediyenin resmi adresi www.hendek.bel.tr adresinden düzenli olarak yayınlanıyor.
Gündem
1. İlçemiz Beyköy (Punabey) Mahallesi kırsal yerleşim alan sınırlarının belirlenmesi ile ilgili hazırlanan İmar ve Bayındırlık Komisyon raporunun görüşülmesi.
2. İlçemiz Servetiye Mahallesi 1383 ada 22 numaralı parselde hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planına dair hazırlanan İmar ve Bayındırlık Komisyon raporunun görüşülmesi.
3. İlçemiz Kurtköy (Yeşilyurt) 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı ile ilgili hazırlanan İmar ve Bayındırlık Komisyon raporunun görüşülmesi.
4. Belediyemiz mülkiyetinde bulunan 10 adet trafikten çekme belgeli aracın, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’na göre satışlarının yapılması için hazırlanan Plan ve Bütçe Komisyon Raporu’nun görüşülmesi.
5. İlçemiz Yayalar Mahallesi’nde 3402 Sayılı Kadastro Kanunun 22. Maddesinin a bendi hükümlerince yapılacak kadastro güncelleme çalışmalarında görev yapmak üzere 1 adet bilirkişi seçilmesi.
6. Hendek Belediye Başkanlığı Gelirler Müdürlüğü Yönetmeliği’nin görüşülmesi.
7. İlçemiz Kazımiye Mahallesi’nde bulunan Böceklik Sokak isminin Defne Sokak olarak değiştirilmesinin görüşülmesi.
8. İlçemiz Kargalıhanbaba Mahallesi’nde bulunan Organize Sanayi Caddesi’nin isminin Nevzat Ercan Caddesi olarak değiştirilmesi,
13763 nolu sokağa Organize Sanayi Caddesi isminin verilmesi ve Akova ve Çiftlik
Mahallerinde bulunan Nevzat Ercan Caddesi’ne de başka bir isim verilmesinin görüşülmesi.
9. Hendek İlçe Halk Kütüphanesi olarak kullanılmak üzere Milli Emlak Genel Müdürlüğü’ne devri yapılan Başpınar Mahallesi 1271 ada 3 parsel
numaralı taşınmaz ve kütüphane binasının Belediyemize devrinin yapılması ve taşınmazın kütüphane binası olarak kullanılması için sonrasında yapılacak olan
protokol ve tahsis işlemlerinde Belediye Başkanı ve Belediye Encümenine yetki verilmesinin görüşülmesi.