Tarih: 30.12.2023 09:35

HENDEK BELEDİYESİ DÜNKÜ GÜNEŞ İLE BUGÜNKÜ ÇAMAŞIRI KURUTMAYA ÇALIŞIYOR!

Facebook Twitter Linked-in

2024 Ocak Dönemi Meclis Toplantı Gündemi

 

2024 yılının ilk meclis gündemi olmasına rağmen duyuruda 2023 yılı olarak belirtilmesi belediye personelinin işine ne derece duyarlı olduğunun! En bariz göstergesi. Üretken belediyecilik bu olsa gerek…

EVLERE ŞENLİK GÜNDEM DUYURUSU !

1-2023 yılında görev yapmak üzere Denetim Komisyonuna üye seçilmesi.

2-2023 yılında çalıştırılacak Sözleşmeli Personelin (Avukat) görüşülerek karara bağlanması.

3-Belediye Başkan Yardımcısı olarak görevlendirilen Meclis Üyelerine verilecek aylık ödeneğin görüşülmesi. (Belediye Başkanı ödeneğinin 2/3’ünü aşmamak üzere)

4-2023 yılında emekli olacak işçilerin kıdem tazminatının ödenebilmesi için İller Bankası’ndan kredi kullanılmasının görüşülmesi.

5-657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nda belirtilen çalışma süre ve saatlerine bağlı olmaksızın Zabıta hizmetlerinde fiilen çalışan personele Belediye Meclis kararı ile tespit edilen ve maktuen ödenen fazla çalışma ücretinin 01.01.2024 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, çalışma ücretinin belirlenmesi konusunun görüşülmesi.

6- İlçemiz Göksu Mahallesi’ne ait kırsal yerleşim alan sınırının belirlenmesi konusunun görüşülmesi.

7- İlçemiz Kırktepe Mahallesi’ne ait kırsal yerleşim alan sınırının belirlenmesi konusunun görüşülmesi.

8- İlçemiz Yukarıçalıca Mahallesi’ne ait kırsal yerleşim alan sınırının belirlenmesi konusunun görüşülmesi.

9- İlçemiz Eskibıçkı Mahallesi’ne ait kırsal yerleşim alan sınırının belirlenmesi konusunun görüşülmesi

10- İlçemiz Necatipaşa Mahallesi’nde iptal edilen demiryolu projesi güzergahındaki alan ile ilgili 1/1000 ölçekli revizyon uygulama imar plan tadilatı konusunun görüşülmesi.

11-İlçemiz Dereboğazı Mahallesi tapunun 309 ada 4 numaralı parselin yer aldığı bölgede 1/1000 ölçekli revizyon uygulama imar plan tadilatı konusunun görüşülmesi.

12- Hendek 2. Organize Sanayi Bölgesi’nin komşu mahalleler ile olan sınır değişikliği hakkında hazırlanan İmar ve Bayındırlık Komisyon Raporunun görüşülmesi.

13- İlçemiz Kocaahmetler Mahallesi ve Uzunçarşı Mahallesi arasında yer alan idari sınırların düzenlenmesi talebi ile ilgili hazırlanan İmar ve Bayındırlık Komisyon Raporunun görüşülmesi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —