Tarih: 29.06.2023 12:48

HENDEK PROTOKOLÜ BAYRAMLAŞMA TÖRENİ

Facebook Twitter Linked-in

98 YAŞINDAKİ KUVVAYİ MİLLİYECİ GELDİ ONLAR GELEMEDİ!!!

Ne yazıkki her milli ve dini bayramlarda ilçemiz muhalefet partisinin ilçe başkanlarından  İYİ, GELECEK P, DEVA P, YRP, S.P törene katılmazlarken iktidar partisi AK parti  ilçe başkan yardımcısı nezdinde katılım sağladı.

KURBAN BAĞIŞLARI İLÇE İNSANININ KADİRŞİNASLIĞINI GÖSTERDİ

Hendek müftülüğü önünde beşleyen törende ilçe mütfüsü Murteza Gür, Kurban bayramı vesilesi ile vatandaşlardan gelenkurban bağışlarının diyanet görevlileri nezaretinde ihtiyaç duyulan yerlere verildiğini, yapılan kurban bağışlarının ilçe insanının kardeşliğe ve birlik beraberliğe gösterdiği ilginin en güzel örneği olduğunu ifade etti.

DEVLET MİLLET EL ELE OLUNCA HER TÜRLÜ ZORLUĞUN ÜSTESİNDEN GELİRİZ

Hendek müftülüğünce protokole yapılan ikramlar sonrasında selamlama konuşması yapan ilçemiz kaymakamı Hali İbrahim Acır; “ Mübarek Kurban bayramınızı kutluyorum. Sayun müftüme bu güzel organizasyonu gerçekleştirdiği için teşekkür ediyor, ziyade olsun diyorum. Kendisi biraz önce yaptığı hizmetlerle ilgili bilgi verdi, kendisine yaptığı bu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Biz devlet-millet el ele olduktan sonra her türlü zorluğun üstesinden geliriz. Bunu da milletimizle birlikte el ele inşallah başaracağız. Hepinize iyi bayramlar diliyorum. Sağolun var olun” diyerek sözlerine son verdi.

İlçe müftülüğünde başlayan bayramlaşma töreni Yeni cami önünde toplu fotoğraf çekilmesi ile ziyaretin ikinci ayağı emniyet müdürlüğü oldu. İlçe Emniyet Müdürü  Mesut Eyigün karşıladı. Makamda ikramlarda bulunulan ziyaret emniyet binası önünde çekilen toplu fotoğraf ile sona ererken  heyet topluca ilçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti. Kaymakam Acır’ı ilçe Jandarma komutanı Yüz. Süleyman Sercan Candan  tekmil vererek karşıladı. Uzman çavuşlardan oluşan   askeri manga selam duruşu altında künye okuyarak tebrikleri kabul ettiler. Heyet buradan ilçemiz yaşlılar  yurduna hareket etti. Yaşlılarında bayramlarının tebrik edilmesi ile kurban bayramı protokol ziyaret programı sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —