Tarih: 09.03.2023 17:35

HENDEK KEBAP AÇILDI

Facebook Twitter Linked-in

AKP-CHP-İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANLARI KATILDI

Açılış törenine Belediye başkanı Turgut Babaoğlu ile birlikte  AK Parti ,İYİ Parti ve CHP Hendek ilçe başkanları ile birlikte muhtarlar dernek başkanı Kadir Yağlı ve vetandaşlar katıldı.

İLÇEDE BİR AÇIK KAPANDI

Belediye Başkanı Babaoğlu yaptığı konuşmada; “ işyeri sahibi Ahmet kardeşimiz yıllardır esnaf olarak iştigal eden bir kardeşimiz. Bölgemizin eksiğini çok iyi etüd etmiş, vatandaşların ihtitacı üzerine işyerini yenilemiş  ve konsep değişikliğine giderek ilçemizde ihtiyacı hissedilen Kebap Izgara Salonu olarak faaliyetine devam ediyor. Mevlam yüzünü güldürsün, Mevlam gönlüne göre versin. İşyerimiz hem ilçemize hem mahallemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” Diyerek dua yapması için mikrofonu ilçemiz müftüsüne verdi.

HAYIRLARA VESİLE OLSUN

İlçe müftüsü Murteza Gür’ün yaptığı duaya katılımcılar hep birlikte amin diyerek işyerinin hayırlı olması temennisinde bulunmasının ardından kurdela kurmay heyet tarafından hep birlikte kesildi. Kurdela kesimi sonrası katılımcılar işyeri sahibi tarafından ikram edilen  işin erbabı ustanın pişirdiği kebap çeşitlerinden taddılar.   




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —