Tarih: 01.06.2023 11:18

HENDEK BELEDİYESİNDEN RESMİ AÇIKLAMA BEKLİYORUZ!!! BAYRAKTEPE IŞIKLI KAVŞAĞINA SICAK ASFALTI HANGİ KURUM DÖKTÜ?

Facebook Twitter Linked-in

SEÇİMİN AYAK SESLERİ…

Ne kaale alındık nede uyarılarımıza kulak asan oldu.  Ne hikmetse dün itibarı ile bahse konu olan kavşaktaki çirkinlik nihayetinde son buldu. Konuştuğum çok sayıda mahalle vatandaşı, “yapılan bu hizmetin belediyenin asli görevi olduğunu, 4 yıldır görev başında olmasına ve senin defalarca  uyarılarda bulunmana rağmen yapmadılar ancak  yerel seçimin dillendirildiği günümüzde belediye nihayet merkeze gelebildi. Seninde dediğin gibi SEÇİM SEN HER ŞEYE KADİR!”  diyerek görüşlerini ifade ettiler.

MAALESEF YİNE BİZ HAKLI ÇIKTIK

Zaten biz yıllardır ifade ediyorduk. Yerel yönetim kendine çizdiği yol haritasına göre  seçim atmosferinde iş makinaları cadde ve sokaklarda görünecek, hizmet algısı ön planda olacak. Maalesef yine biz haklı çıktık!!!

Her şeye rağmen yindede Hendek Belediyesine teşekkür ediyoruz.

NOT: Haberimizi yayına vermemizin ardından bize mesencer üzerinden yazan  (ismi bizde mahfuz) bir belediye personeli Bayraktepe- Köprübaşı mahallesi ışıklı kavşağındaki sıcak asfalt çalışmasının HENDEK BELEDİYESİ tarafından değil, SASKİ'nin asfalt ekibi tarafından yapıldığını ifade etti. Bu konuda bir yanlışlık olmaması, kurumları zan altında bırakmama ve hakedene hakkını verme adına ve  bilgi kirliliğine son verilmesi adına HENDEK BELEDİYESİ'ni resmi açıklama yapmaya davet ediyoruz. Aksi takdirde Hendek Belediyesine yaptığımız teşekkürü de SASKİ asfalt ekibine gönderiyoruz. Kamuoyunun bilgisine...




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —