Tarih: 10.03.2023 17:40

HAYVAN BARINAĞI NAHOŞ OLAYLARA GEBE!

Facebook Twitter Linked-in

BÜYÜKDERE MAHALLESİNDEKİ HAYVAN BARINAĞI NAHOŞ OLAYLARA GEBE

İlçemiz Büyükdere mahallesinde kendi arazisinin üzerine sokak hayvanlarının kaldığı bir hayvan barınağı yaptı.Ancak bu durum mahalle arasında kalan hayvanların bağrışları mahalle halkından büyük tepki topladı, toplamaya da devam ediyor. Yani iyilik yapayım derken komşular arasında nahoş olayların çıkması an meselesi…Zira vatandaşların iddialarına göre  , mahalle içerisinde hayvan barınağını kuran şahısın mahallede oturmayıp Sakarya merkezde oturduğunu,  dolayısı ile mahallede mahalle sakinlerinin yaşadıklarından bihaber olduğunu ileri sürdüler. Mahalle sakinleri yasal olarak konuyu adli mercilere de intikal ettirdiklerini ancak bu zamana kadar bir gelişme olmadığını ifade ettiler.

BARINAK RUHSATLI MI, RUHSATLI İSE GEREKÇESİ NEDİR?

Mahalle sakinleri bizimle irtibata geçtiler ve mahalle arasında bir mahalle sakini tarafından inşa edilen hayvan barınağının  ruhsatının olup olmadığını sormamızı, ruhsatsız ise derhal ivedilikle kaldırılmasını yok ruhsatlı ise ruhsatın hangi gerekçelere dayandırılarak verildiğinin kamuoyuna açıklanmasını istediler.

BABAOĞLU, YÜCE’YE NİSPET Mİ YAPIYOR?

Bilindiği üzere bu sözün ardından yıl geçti. Babaoğlu bu söylemi ile adeta  Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’ye nispet yaparcasına kullandığı sözler hala söylendiği gibi dururken büyükşehir kendisine düşeni kısa zamanda yaparak hayata geçirdi. Bizde ise  kanun değişikliği nedeni ile belediyenin ukdesine geçen mera, otlak, arsa ve araziler peyderpey satıldı, satılmaya devam ediyor.

YER SATIŞLARINDAN ELDE EDİLEN GELİR YAKLAŞIK 55 MİLYON TL

Yanlışım yoksa şimdiye kadarki satışlardan elde edilen gelir 55 milyon TL’nin üzerinde olmasına rağmen hala çivi çakılmadı. Ne hikmetse yandaş basın, bu konuya hiç girmiyor, giremiyor, sadece kurumdan gelen haber portallarını kamuoyuna sunmakla görevliymişcesine bir tavır sergiliyor. Bu durumuda halkımızın sağ duyusuna bırakıyoruz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —