Tarih: 04.09.2022 18:58

HANİ İKİLİ EĞİTİM OLMAYACAK EĞİTİMDE EŞİTLİK OLACAKTI?

Facebook Twitter Linked-in

AİLELER OKUL ÖNLERİNDE NÖBET!  TUTACAKLAR

    1.ve 2. sınıflar öğlenci, 3. ve 4. sınıflar ise sabahçı olacak. Milli eğitim Bakanlığı'nın ikili eğitimi bitirmek için yaptığı  çalışmalara rağmen Cumhuriyet İlkokulu için hem de okulların açılmasına sayılı gün kala ikili eğitim kararı alındı.

  ÖĞRENCİLERİN PSİKOLOJİSİ, AİLELERİN EKONOMİSİ, TOPLUMUN SOSYOLOJİSİ ALLAK BULLAK!

Tüm veliler son dakika da alınan bu karardan çok rahatsız. Nerden bakılırsa bakılsın tutarsızlık. Kamu çalışanlarının yoğun bir şekilde yaşadığı Yeni Mahallede ki Cumhuriyet İlkokulu herkesin düzenini bozdu. En çokta öğrenciler ikili eğitim ile eğitimin eşitlik ilkesine takılmış oluyor. Keza Cumhuriyet İlkokulu misafir bir okul olarak değil kendi okulunda misafir okul ağırlamadan ikili eğitime dönüştürüldü.

GÜN AĞIRIRKEN OKULA KARANLIK BASINCA EVE!

Sabahçılar gün doğmadan okulda ders başı yapacak, öğlenciler de ortam tamamıyle karanlık olunca okuldan çıkacaklar. Hem de bu öğrenciler ilkokul öğrencileri 1 ve 2. Sınıf öğrencileri olacak. Karar almak çok basit. Anlaşılan Hendek için eğitim her zaman ki gibi kimsenin umrunda değil. Sonbahara girip Corona sayılarının artacağı bir dönemde ikili eğitimde sınıflarda temizlikte beklenemeyecek.

21. YÜZYILA BÖYLE Mİ HAZIRLAYACAKSINIZ?

Misyonumuz:!


“Tüm öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine ve hayatlarını sürdürmelerine fırsat tanımak, onların 21. yüzyılın gelişen gereksinimlerine yanıt verebilecek eğitim ve öğretim ortamını yaratmak için VARIZ...”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —