Tarih: 05.06.2023 07:01

GÜÇLÜDEN YANA DEĞİL HAKLIDAN YANAYIZ...

Facebook Twitter Linked-in

Gün geçmiyor ki belediyeden bu yıl içerisinde emekli olan personel bizi bir kenara çekip korku ve endişe ile  “ya Ahmet abi bizler mağduruz, lütfen bize sahip çık, bizim sesimiz ol” yalvarışlarına kulak tıkamamız mümkün değil.

Her platformda şeffaflık ve dürüstlükten, hak ve adaletten bahseden Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’na soruyoruz:

- 2023 yılı Ocak ayı Belediye Meclis toplantısında gündemin 5. Maddesine istinaden  meclisten OY BİRLİĞİ ile borçlanma yetkisi almıştınız. Bu borçlanmanın amacı  belediyeden emekli olan personelin mağdur edilmemesi, tazminatlarının ödenmesi adına yapıldı.

-Aradan geçen 6 aya rağmen emekli personellerin tazminatlarını neden ÖDEMİYORSUNUZ?

- -Hendek emin ellerde diyerek yaptığınız ALGI operasyonları ve reklamlarınız beklediğiniz taraftarı toplamadı bunun en güzel kanıtı 14 Mayıs seçimlerinde mensubu olduğunuz partinizin aldığı oy sayısı…

- -Ya söz vermeyeceksin ya da verdiğin sözü TUTACAKSIN…Yalanla abad olunmuyor…

2023 Ocak Dönemi Meclis Toplantı Gündemi

 

5

2023 yılında emekli olacak işçilerin kıdem tazminatının ödenebilmesi için İller Bankası’ndan kredi kullanılmasının görüşülmesi.

 

2023 Ocak Dönemi Meclis Toplantısı Karar Özetleri

Madde: 5

5

Belediyemizden emekli olan işçilerin kıdem tazminatlarının ödenebilmesi için İller Bankasından kredi kullanılması. oy birliği ile kabul edilmiştir.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —