Tarih: 18.11.2022 11:27

Dünya Şampiyonumuza Babaoğlu'nun ödülü ÖPÜCÜK oldu!

Facebook Twitter Linked-in

Sporcumuza çiçeklerden oluşan tak’ı sporcumuzun boynuna asan Babaoğlu;  sporcumuzun yetişmesinde büyük emekleri olan Nurkan Kayacık hoca tarafından bir kordela üzerinde küçük altınlardan oluşan ödülü Babaoğlu’na verdi. Babaoğlu’da aldığı altın takılı kordelayı sporcumuzun boynuna asması ile anı fotoğraf çekilerek kaydedildi.

Sporcumuza ödül takarak ona sahip çıkmak, teşvik etmek ve arkasından yürüyecek olan yeni sporculara örnek olması adına takı merasimi başladı.

BABAOĞLU; EKONOMİK GİDİŞATI ŞU SÖZLERLE ÖZETLEDİ: “BU EKONOMİK KOŞULLARDA ANCAK BU KADAR!!!”

Programı takip eden bir gazeteci olarak başkan Babaoğlu’na; “ sayın başkanım, sizden önceki belediye başkanları bu tür şampiyonalarda derece alan şampiyonlarımızı  para ödülü, araç ve ev ödülleri vererek şevklerini artırma yolunda adımlar atmışlardı. Bugün Hendek Belediye Başkanı sizsiniz. Sizin ödülünüz ne olacak?” sorusunu yönelttiğimizde Babaoğlu; “  biz kardeşimize yapabileceğimiz imkanlar nispetinde yapacağımız yaptık! O zaman ki imkanlarla belki onlar veriliyordu ama bizde sevgimizi veriyoruz! “ Diyerek sihirli sözcüğün arkasına saklandı.

HENDEKSPORA MİLYONLUK KAYNAK AKRTARAN BABABOĞLU, SPORCUMUZDAN BİR ALTINI ESİRGEDİ

Oysa tüm ilçe halkı yakınen biliyor ki Üçüncü ligden düşerek Bal liginde mücadele eden futbol kulübümüze maddi olarak 7-8 milyon kaynak yaratan Hendek Belediyesi’nin sporcumuza bir altın bile hediye takdiminde bulunamamış olmasını siz değerli sporsever halkımızın takdirlerine bırakıyoruz…

ESNAF ODASI BAŞKANI DEMİREL SPORCUMUZA ALTIN HEDİYE ETTİ

Gecede sporcumuza takı yarışına giren şampiyonumuzun  ailesi, yakınları, sevenleri, arkadaşları ile birlikte Hendek Esnaf ve Sanatlarlar Odası Başkanı Mehmet Demirel’de sporcumuza altın hediyesinde bulunarak sporcumuza başarılar diledi.  

NOT: Gecede yaşanan görüntülerin yer aldığı videoyu Facebook üzerinden ahmet çileci ya da hendek şafak adresinden izleyebilirsiniz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —