Tarih: 23.09.2022 15:07

DEREYE TAŞI ATTIK SES BAŞKA YERDEN GELDİ!

Facebook Twitter Linked-in

SİGORTANI FARKLI BİR ŞİRKET ÖDÜYORSA BANA NE?

Böylesi bir iddia dünyanın her yerinde haber değeri taşır önce bunu kafana bir sok…Bizde bunun üzerinde TÜRKAY şirketi  üzerinden maaşa bağlanan  yerel gazetecinin isminin açıklanmasını istemiştik.  Ne acıdır ki yandaş basın bunu kendi üzerine almış sözde kendisinin başka bir şirket üzerinden sigortalı olduğunu bir kamuoyuna duyuru şeklinde açıklamada bulundu.

NERDE SOYUNDUYSAN ORDA GİYİNECEKSİN

Yahu iddiayı ortaya atan ben değilim, ben sadece bir gazetecilik yaparak böyle bir iddianın Hendek Belediyesinden  kamuoyundaki bilgi kirliliğinden arınması, üzerine atılan iddiadan temize çıkması adına çağrıda bulunmuştıum.  Hey hat… Yazar sanki bu iddiayı ortaya atan bizmişcesine bizi hedef tahtasına oturtmak sureti ile  sözde meydan okumayı görev addettmiş. Sen neyin peşindesin? Hayırdır…Denizde kaybettiğini derede aramayacaksın.  Yahu kardeşim bir kaybın varsa onu kaybettiğin yerde aramalısın…

KUYRUK ACISI DEVAM EDİYOR

Ben anlıyorum yandaş basının hezeyanını. Yıllar önce benim için ismimi vermeden ; “ ben senin gibi telefon faturamı belediyeye ödettirmiyorum” diyerek bir yazı kaleme almıştı.  Hafızası kuvvetlidir hele  çakır keyf olduğunda daha da kuvvetli zekaya sahiptir , dediklerimi hatırlayacaktır. O yazısına karşılık bende “ iddiasını ispatlayamayan şerefsizdir” başlıklı bir yazı kaleme almıştım.  

ADRESİN, SENİN MEKTUBUNU OKUYANLAR OLMALI…

   Aradan yaklaşık 10 yılın üzerinde bir zaman geçmesine rağmen hala o yazıma cevap veremediğinin ezikliğini yaşıyor olmalı ki  bugün yine bir adres şaşırtma taktiği ile sözde meydan okumuş. Senin bildiklerini ben unuttum. Sen dün FETÖ’cülerin yayınladığı ZAMAN gazetesinin dağıtımını yaptığın günlerde biz sahada haber peşinde koşuyor, masa başında dirsek çürütüyorduk.

Sen o meydan okumayı  senin mektubunu okuyanlara yaz, avukatın seni yanlış yönlendirmiş! Yanlış adrestesin…




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —