Tarih: 27.11.2022 12:13

DEREKÖYSPOR KULÜBÜNDEN BİRLİK VE BERABERLİK KAHVALTISI

Facebook Twitter Linked-in

YOĞUN KATILIM

Dereköyspor kulübünün düzenlediği kahvaltı ğrogramına spor camiasında çok sayıda katılım olurken,  ilçemizdende Hendekspor kulüp başkanı Murat  Kaya, Hendek Esmaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Demirel,  AK Parti İlçe Başkanı H.Serdar Baykal, MHP İlçe Başkanı Burhan Namlı, CHP İlçe Başkanı Nihat Bayraktar, Hendek Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır, Tüm Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Yağlı, Yeşilyurt  Uzunçarşı mahalle muhtarı Halit Bektaş, İş insanı ve Sunmanlar Derneği Yardımlaşma Derneği Başkanı Fatih Sunman ile birlikte Dereköysporlu futbolcular katıldı.

KATILIMCILARA ATKI HEDİYE EDİLDİ

Kahvaltı programında katılımcılara Dereköyspor kulübü tarafından  üzrinde Dereköy Spor Kulübünün logosunun bulunduğu atkı hediye edildi.

MÜSABAKAYA DAVET

Kahvaltı sonrasında  Dereköyspora maddi ve manevi katkılarda bulunan iş insanı Fatih Sunman kısa bir konuşma yaptı. Sunman; “ birlik ve beraberliğimizin, kaynaşmanın , birbirimize saygı ve sevginin olduğu bu programımıza  icabet eden sizlere teşekkür ediyorum” dedi.  Sunman,  bu tür organizasyonların devamının ileriki günlerde tekrarlanacağının müjdesini verdi. Sunman, bugün Hacıkışla sahasında oynayacakları müsabakaya tüm katılımcıları davet etti.

HENDEKSPOR’UMUZA DA BAŞARILAR DİLİYORUZ

Sunman; “ Bugün saat 14.00’de Dereköysporumuz Hacıkışla sahasında . Hendekspor da ilçemiz Atatürk stadyumunda  evsahibi  olarak müsabaka yapacaklar. Hendeksporumuza da başarılar diliyoruz. “ diyerek sözlerini sonlandırdı.

Kahvaltı programı toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —